Memphis: Miloš Raonič - Radek Štěpánek

17.2. 18:35

Miloš Raonič po triumfu v San Jose
ATP Memphis:
Dnes je pro mě zápas číslo jedna jednoznačně souboj mezi talentovaným kanadským mladíkem Milošem Raoničem a naším reprezentantem Radkem Štěpánkem.
Ti, co v poslední době sledovali ATP podnik v San José určitě ví, co je Raonič zač. Dokázal si zde poradit s takovými jmény jako Xavier Malisse, James Blake nebo ve finále s Fernandem Verdascem, kterého doprovodil z kurtu ve dvou setech a získal tak svůj první titul. Zde v Memphisu byl Raonič shodou okolností nalosován do prvního kola opět proti Verdascovi. Ten předchozí zápas nesl hodně těžce, a tak měl o motivaci postaráno.Z dlouhé tří setové přestřelky nakonec vyšel vítězně kanaďan. Pod jménem Raonič se určitě každému vybaví jeho výborný servis a hodně dobrá hra na síti, což dnes určitě uplatní.
Radek Štěpánek zatím letos moc vidět nebyl. V Melbourne vypadl ve druhém kole s americkým servismanem Isnerem, který se stylem hry dá určitě přirovnat právě k Raoničovi. V Záhřebu Štěpánek vyhořel opět v druhém kole - tentokrát to byl Florian Mayer, kdo Čecha poslal domů. Štěpánkovi se však nedá upřít jeho kvalita a zkušenosti, takže se dá očekávat velice vyrovnaný tenis, já ale věřím, že Raonič bude po náročných zápasech dostatčně zregenerovaný a Štěpánek na něj stačit nebude.
Můj tip:
Miloš Raonič - Radek Štěpánek
tip: 1
kurs: 1.96 ,

GL

Konečný výsledek:
Miloš Raonič 2:1 Radek Štěpánek
Naposledy upravil confused dne čtv 17. úno 2011 21:30:56, celkově upraveno 1