1.Finská hokejová liga

17.02.2011 - 17:30
Dnes v 17:30 se domácí tým IFK Helsinki popere o body s týmem Lahti Pelicans. Tento zápas jsem si vybral, neboť se mi zdá jako jasná tutovka s krásným kurzem 1.40 u

Turku PS-IFK Helsinki: 2:5 Jokerit Helsinky-IFK Helsinki: 3:4 IFK Helsinki-Hameenlinna: 3:1 IFK Helsinki-Saipa: 4:1 IFK Helsinki-Jokerit Helsinky: 3:2pp
Pro můj tip nahrává také to, že IFK Helsinki ve vzájemných zápasech Lahti Pelicans neprohrálo už 9 UTKÁNÍ V ŘADĚ
Lahti Pelicans - IFK Helsinki: 1:3
IFK Helsinki - Lahti Pelicans: 5:0
Lahti Pelicans - IFK Helsinki: 2:4
IFK Helsinki - Lahti Pelicans: 7:3
IFK Helsinki - Lahti Pelicans: 4:2
Můj dnešní TIP je 1 a také doporučuji sledovat třetiny a vsázet i na třetiny během utkání, opravdu to někdy vychází

17.02.2011 - 17:30
Dnes uvidíme utkání dvou celků z 1. Finské hokejové ligy a to Jyp Jyväskylä a týmu Blues Espo. Jyp Jyväskylä si drží stále první místo v tabulce, ale nepříjemně na něj dotírá Ässät Pori. Dnes budou chtít určitě vyhrát, neboť nebudou chtít stratit cenné body na domácím hřiště, taktéž si budou chtít udělat náskok nad Ässät Pori a nebudou chtít zklamat své fanoušky. Též výcházím ze statistik, které nahrávají do karet týmu Jyp Jyväskylä.
Jyp Jyväskylä-Jokerit Helsinki: 5:2
Jyp Jyväskylä-Ässät Pori: 3:2pp
Jyp Jyväskylä-Tappara Tampere: 0:1pp
Blues Espoo-Lukko Rauma: 1:2
Hameenlinna-Blues Espoo: 4:1
Blues Espoo-Kärpät: 3:2
Vzájemné utkání:
Blues Espoo-Jyp Jyväskylä: 1:2
Jyp Jyväskylä-Blues Espoo: 4:1
Blues Espoo-Jyp Jyväskylä: 0:3
Jyp Jyväskylä-Blues Espoo: 3:0
Myslím že tento zápas bude o něco těžší než první, ale věřím domácím a volím 1 ==>> TIP OK
Později dodám také tiket, ve kterém budou tyhle zápasy

TIKETEK