SønderjyskE - Esbjerg fB

Dnes si rozoberieme 23. kolo Dánskej Superligy medzi SønderjyskE(11.) a Esbjergom(9.), ktorý sa odohrá o 19:00.
Domáci SønderjyskE sa v poslednom čase moc nedarí keď sa ich zlá forma z priateľských zápasov preniesla aj do ligy a ligové zápasy prehrali, najprv s Midtjyllandom(7.) 1:0 a následne s Randers (2.) 2:0. V poslednom čase ich trápi hlavne strelecká forma keď v posledných piatich zápasov strelili iba jeden jediný gól a to v priateľskom zápase proti Aarhus kde nakoniec podľahli 2:1. SE sú pre mňa momentálnym sklamaním sezóny keď sa s 21 bodmi nachádzajú v pásme zostupu.

Ich dnešní súper Esbjerg je momentálne v dobrej forme keď si v posledných zápasoch poradili s Aarhusom(5.) 2:1, remízovali s tretím celkom Aalborgom 0:0 a v pohárovom zápase s Brondby remízovali 1:1. Esbjerg svojimi výkonmi drží nad vodou hlavne brankár so slovenskými koreňmi Lukáš Hradecký, ktorý prišiel do klubu v roku 2009. Ak by dnes EfB vyhrali, dostali by sa na 8.sme miesto pred Horsens, na ktorých strácajú 3 body.
Absencie:
SønderjyskE/ Madsen (1/0)*, Vibe (22/5)*, Bechmann (22/5), Lodberg (17/1)
Esbjerg fB/ Vestergaard (1/0), Rasmussen (0/0)
* - neistí štart
Forma:
SønderjyskE/ P-P-P-P-P
Esbjerg fB/ R-R-V-V-V
Vzájomné zápasy:
28.10.12/ Esbjerg - SønderjyskE 1:2
28.07.12/ Esbjerg - SønderjyskE 1:2
03.02.12/ Esbjerg - SønderjyskE 2:2
Počasie:
V čase zápasu by sa mala teplota pohybovať okolo 0°C s občasnými mrakmi a vetrom o rýchlosti 35 km/h
Sumár:
Dnes nás bude čakať v Superligy ťažký zápas medzi tabuľkovými susedmi. Esbjerg hná dopredu forma, ktorá by im mala podľa všetkého aj po dnešnom zápase ostať najmä kvôli tomu, že týmu SønderjyskE chýbajú dvaja kľúčoví hráči Bechmann a Vibe, ktorý taktiež patria k najlepším strelcom týmu. Ďalej výsledku môže napovedať aj podľa mňa neurčený prvý brankár SE keď sa v bránke "striedajú" Skender (2/0) a Stenild (8/0). Záver je teda podľa mňa jasný a na tiket dávam výhru Esbjergu.
TIP: SønderjyskE - Esbjerg fB 2
KURZ: 2,70

Všetkým čo sa zvezú GL