Jokerit-TPS Turku

Kurzy u Chance k 16.2. 9:00 hod.
1 - 1.45
0 - 4.60
2 - 4.90
Hned vysvětlím, proč jsem začal svůj tip rozpisem kurzů. Je to proto, že mi připadají opravdu nesmyslné.
Podle mého názoru by měly vypadat spíše nějak takto: 2,20 - 4 - 2,80
Týmy totiž rozhodně nejsou co se momentální formy a výkonů ani zdaleka tak rozdílné, jak to podle nabízených kurzů vypadá. TPS vyměnilo před pár zápasy trenéra a od té doby hraje střídavě výborný a průměrný hokej. Na dně tabulky se potácí kvůli velmi špatným výsledkům ze začátku sezóny.
Poslední dva zápasy sice nic moc, ale totéž se dá říci i o jejich soupeři, týmu Jokerit Helsinki. Hrají v podstatě stejný hokej, velmi podobné výsledky.
Oběma týmům půjde v tomto zápasu o hodně. TPS hraje o bytí a nebytí v první lize a Jokerit o playoff.
Výsledek rozhodně není tak jednoznačný, že by měl být kurz na hosty 4,9 a jsem si jistý, že půjde ještě hodně dolů a naopak na výhru hostí hodně nahoru a to je také důvod toho, proč tento tip píšu.
Zkusím tímto způsobem vychytat sázku na jistotu (surebet), kdy nyní vsadím na výhru hostí a remízu a následně, až se kurzy pohnou očekávaným způsobem, spočítám si, kolik mám vsadit na výhru domácích tak, abych profitovat v případě jakéhokoli výsledku.
Good luck