HC Košice-HK Poprad

<<

joker

Příspěvek úte 12. bře 2013 19:49:51

HC Košice-HK Poprad

Obrázek
Zápas sa odohrá 14.2.2013 o 18:00 v Košiciach, konkrétne v Steel aréne.

Vo východniarskom derby sa stretnú Košice s Popradom

Túto sezónu Košice nie sú vôbec také suverénne ako minulé sezóny, tím sa výrazne obmenil a hlavne omladol. No vďaka dobrému záveru sezóny sa umiestnili na pohodlnom 2. mieste a dostali sa do play-off, v ktorom narazili na odvekého súpera z východu. Do série vchádzali ako favoriti, avšak Poprad ukázal že to také ľahké nebude. Do tímu Popradu sa vrátil D.Brejčák práve z Košíc, ktorý bol veľkou oporou pred tým ako odišiel do Košíc avšak tam toho veľa neodohral kvôli zraneniu a tak sa vrátil. Do tímu prišiel aj útočník Smotrila a do obrany Devečka.
Séria sa začala dvojzápasom na domácom ľade Košíc, kde Košice vyhrali oba zápasy o gól 2:1. Poprad ich veľmi potrápil a rozhodlo možno práve to domáce prostredie a tak Košice vyhrávali v sérii 2:0.
Avšak Poprad nieje žiadny fackovací panák a doma sa vrátili do série vo veľkom style po výhrach 4:2 a 6:3. Osobne som bol na 2. zápase v Poprade a podieľal sa tak fandením na víťazstve 6:3 :D . Atmosféra bola úžasná. Zápas mal rýchle tempo. Od začiatku Poprad tlačil súpera a ostreľoval brankára Košíc a dočkali sa góla. Potom po obrovskej chybe Popradského brankára Košice vyrovnali no aj to bola asi 1. strela na bránu. Košice sa v tomto zápase neskutočne trápili v prechode do útoku sa im vôbec nedarilo a tak začal strieľať góly Poprad, ktorý bol celý zápas na koni. Herne boli v úplnej pohode. Košiciam psychicky nepomohol ani záver zápasu kde hrali presilovku o 2 hráčov a nedokázali dať gól.

Zostavy by sa meniť nemali.
Obrázek HK Poprad: Sidor – Šterbák, Suchý, Kovačevič, D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym – Vandas, Balán, Hvila – Buc, Klouda, Jabrocký – Vaic, Stals, Smotrila – Paločko, Stanfield, S. Takáč
Obrázek HC Košice: Hylák – Cebák, Deyl, Kolba, M. Takáč, Novák, Šeda, Gajdoš, Macejko – Haščák, Pašek, Jenčík – Gmitter, Marcinko, Spilar – Novotný, Matúš Chovan, Svitana – Matis, Mlynarovič, Jokeľ
Obrázek
Mýslím si že v tejto sérii predvádza lepší výkon práve Poprad, už len keď sa pozrieme nato ako vcelku jednoznačne dokázali zdolať doma košice zatial čo košice sa doma potrápili. Psychická výhoda je na strane Popradu a myslím si že cez Košice postúpia a preto by mali vyhrat v Steel aréne. V tom mu pomôžu výborní streleci Hudec a Vandas, ktorím to v útoku naozaj ide.
Hlavný tip: Výhra Popradu v kurze: 3,83 Obrázek
najlepší kurz má vypísaná stávková kancelária Obrázek a to 4,15
Vedľajší tip : Poprad postúpi v kurze 2,83 Obrázek

Na záver taká myšlienka, ktorá sa šíri okolím a to že Poprad ide túto sezónu na titul, čo by sa pri tomto kádri naozaj patrilo.
Všetkým prajem GL! %%-
<<

MaTeJ47

Příspěvek úte 12. bře 2013 19:54:42

Re: HC Košice-HK Poprad

Osobne mi je popradský tím sympatický a myslím,že tento káder na titul určite má. Ved majú tam dobrých borcov (Vandas, Hvila, Vaic, Balán, Stals..). No v Košiciach to budú mať ťažšie,kedže prechádzajú z najmenšieho ihriska na najväčšie a Košice budú chcieť svoje letisko využiť. No a veľmi dôležité bude aj to aby Sidor zachytal, lebo tie jeho rozohrávačky x_x .. osobne by som bol opatrnejší a skúsil X2. %%-
<<

joker

Příspěvek úte 12. bře 2013 19:59:27

Premýšľal som nad zápasom bez remízy ale rozhodol som sa risknúť. Sidor je podľa mňa jediná slabina Popradu no keď má svoj deň tak chytí všetko. Jeho problém je hlavne okolí medzi betónmi no lapačku ma úžasnú. Tento zápas risknem, každopádne X2 by malo padnúť celkom v poho -8) . GL!
<<

MaTeJ47

Příspěvek úte 12. bře 2013 20:02:28

tak Sidor hlavne nemá skúsenosti, no aj tak sa zlepšil oproti začiatku sezony
joker píše:Premýšľal som nad zápasom bez remízy ale rozhodol som sa risknúť. Sidor je podľa mňa jediná slabina Popradu no keď má svoj deň tak chytí všetko. Jeho problém je hlavne okolí medzi betónmi no lapačku ma úžasnú. Tento zápas risknem, každopádne X2 by malo padnúť celkom v poho -8) . GL!
<<

DeToX

Příspěvek úte 12. bře 2013 20:08:43

Tak toto je samovražda hoši, Poprad to v Steelke proste nevie uhrať, Košice profitujú hlavne z toho že maju najmenšie ihrisko takže su aj samozrejme lepšie pripravení na taketo podmienky v lige a to Popradu evidentne neprospieva a nielen jemu..........vidím to na čistu jednotku a asi si ju aj podám.
<<

joker

Příspěvek úte 12. bře 2013 20:12:11

Už len kvôli tomu že Poprad hral prvé zápasy v Steelke tak natesno by som teraz skúsil 2ku. Podľa mňa to bude slušná prestrelka ale vzhľadom na útočnú formu Popradu tam bude 2. Tipol by som 3:5
<<

DeToX

Příspěvek úte 12. bře 2013 20:24:14

joker píše:Už len kvôli tomu že Poprad hral prvé zápasy v Steelke tak natesno by som teraz skúsil 2ku. Podľa mňa to bude slušná prestrelka ale vzhľadom na útočnú formu Popradu tam bude 2. Tipol by som 3:5

Není rozumnejšie si tipnúť na under alebo over ??? :ymbringiton: v takýhto zapasoch sa nevypláca dávať na vyhru hosti vecsinou to dopadne opačne, mam uz stym svoje skusenosti........buď vyhra Košic, ale viac by sa hodil over 4.5 -8)
<<

DeToX

Příspěvek úte 12. bře 2013 20:28:50

A ešte jedna vec, sa zamyslite nad tým či dokaže niaký tým proti Košiciam vyhrať 3-krát po sebe mne to osobne nepride velmi reálne......a nie to ešte v Play-off [-x
<<

joker

Příspěvek úte 12. bře 2013 20:52:29

Košice už nie su to čo bývali a ja ako fanúšik Popradu pojdem dat 2
<<

MaTeJ47

Příspěvek stř 13. bře 2013 7:32:41

lol, že nejaký tím. a Košice sú čo polobohovia? ved stavajú hlavne na prvej päťke Jenčík-Pašek-Haščák, pričom nemajú tak skúsené mužstvo ako po minulé roky
DeToX píše:A ešte jedna vec, sa zamyslite nad tým či dokaže niaký tým proti Košiciam vyhrať 3-krát po sebe mne to osobne nepride velmi reálne......a nie to ešte v Play-off [-x
<<

joker

Příspěvek čtv 14. bře 2013 21:43:59

TIP KO výsledok 3:2
škoda vyzeralo to nadejne
<<

DeToX

Příspěvek pát 15. bře 2013 10:15:12

došlo na moje slová, výhra je v kapse :ymhug: ale Bagdatis ma sere doteraz :ymdevil:

Zpět na Hokej