střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno

Střelec - Dustin Penner kurz - 3.50

Střelec - Radim Vrbata kurz - 3.80

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
• Stránka 1 z 1
střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno![]() ![]() ![]() ![]() Střelec - Dustin Penner kurz - 3.50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Střelec - Radim Vrbata kurz - 3.80 ![]() ![]() ![]() Naposledy upravil jardis27 dne pát 18. úno 2011 5:09:20, celkově upraveno 1
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
díky za tipa. Podle toho jak sleduji tvoje tipy na střelce, řek bych, že alespoň jeden vyjde. Házím to na lístek.
Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
Cus,Vrbatu dávám též točím ho tak dneska už snad padne. padne
Doufejme že dá ještě jsem uvažoval nad Lucicem z Bostnu ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
Já dnes zvolil Lucice a St. Louise.. Uvidíme
![]() ![]() Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
takisto mam VRBATU+LUCIC+GIONTA
Phoenix nehra s Bostonom ale s Atlantou. Ja dnes skusim Gaborik + Lucic.
Doufam ze ti vyjde vrbata aspon 3 goly aby dal mam totiz vsazeno na Phoenix
![]() ![]() Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
![]() ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
tip Dustin Penner + Radim Vrbata KO
je to škoda, měl jsem ty dva v kombíku s tutovkama. Tutovky vyšli, ale střelecky se neprosadili ani jeden. No co už...... Vrbata odehrál 16:17 min, osmý nejnasazovanější hráč týmu podle času na ledě, 4 střely z 32 střel kojotů. Pener odehrál 18:10 min, osmý nejnasazovanější hráč týmu podle času na ledě, 3 střely z celkem 28 střel Edmontonu. Opravdu škoda, chybělo trošku štěstíčka a jestli zase hodí jardis27 na sklo tipy na střelce, zkusím to znovu. Ještě mě tak napadá, že by to možná vyšlo, ale hned nahoře jsem tip pochválil a tím to možná zakřiknul. Příště to už neudělám a počkám až po zápase. ![]() jardis27 ještě jednou díky, i přesto, že tip nevyšel Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
Zrovna jsem se chystal napsat něco podobnýho ušetřil jsi mi práci takže díky .Střelci jsou loterie bohužel to někdy nevyjde,ale musí se s tím počítat třeba bude víc štěstí dnes. I tak ti děkuju za podporu je vidět že víš o co GO .Jinak ta hláška co jsi dal na fórum je supr. ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: střelci NHL - 18.2. 2011 od 1 hod. ráno
panove ja to mixuju vselijak a dneska vejmrd jako krava blbe slozeno ale jednou to trefím jako loni a to pak bude radosti
https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/ ... 1Xf3UOY%3D
• Stránka 1 z 1