Borussia Dortmund - Šachtar Donětsk

Zápas se odehraje 5.3.2013 ve 20:45
Vzpomínám na poslední zápas odehraný před třemi týdny v Donětsku. Měl jsem vsazený na Šachťar, protože jsem čekal obrovskou podporu fanoušků, kteří taky řvali a pískali aspoň hodinu čistýho času. Taky tam hrála roli nějaká ta tuhá zima, která němcům moc neměla svědčit. Očekával jsem taky, že Šachtar tam vstřelí nějaký ty fíky a dotáhnou to do vítěznýho konce. Radost mi zkazil až v posledních minutách Mates Hummels hlavičkou z rohovýho kopu a ukrajinci si uvědomili svoji naivitu. Borussia měla více ze hry. Na střely přestřílela ukrajince 13:5. Na druhé kolo se těší Subotič i Gundogan, kteří v prvním kole nemohli nastoupit. Za Donětsk bude už moci nastoupit Kucher, ale naopak asi nebude hrát nejdražší hráč ukrajinské ligy Taison. Obrovskou ofenzivní oporu nahradí mrštný střelec a letec Douglas Costa.
První zápas udělal obrázek tomu druhému, ale stát se může cokoli. Borussia je v obrovské výhodě a tím také ve větší pohodě. Dokázali, že technicky jsou na tom o mnoho lépe, což ponese ovoce. Nejspíše budeme chtít vidět hodně gólů, ale Šachtar bude myslet nejprve na obranu, pak až na útok, takže to vidím na brejky. Hráče na to mají. Pokud jejich taktika selže, jakože Dortmund dá gól a bude nadále tlačit soupeře, tak selže celý tým. Ale i tak si nedokážu představit, že by Šachtar dokázal postoupit. Proto volím...
Vedlejší tip: Přesný výsledek 3:0 s kurzem 13,5 na

HLAVNÍ TIP: HANDICAP 0:1...VÝHRA DOMÁCÍCH...KURZ 2.6 na