Re: NBA deníček
dnes jedu zas pryc, takze tak 1-2 ledna sem napisu zas neco + udelam si v tom trochu poradek
edit: pridan jeste jeden zapas
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
-----Re: NBA deníček
jsem zpet, dva zapasy na dnesek
dnes jedu zas pryc, takze tak 1-2 ledna sem napisu zas neco + udelam si v tom trochu poradek edit: pridan jeste jeden zapas Re: NBA deníček
sice trochu pozde, ale preci jen dneska neco dam
Re: NBA deníček
pridany 2 zapasy na dnesek
je mozny, ze jeste pridam nakej over/under edit: tak pridan 1 over a jeste na cleveland Re: JRF deníček
zase zacinam
![]() pridana nhl, btw kdo vi jak je to s hokejem na betu, tak mi muze poradit.. hokej sem totiz na betu sazel minimalne na wash je kurs @1.95 a ja nevim jestli se pri remize vrati vklad nebo se to pocita vcetne prodlouzeni nebo najezdu, kdo poradi, tak diky ![]() Re: JRF deníček
Na ty poznámky tím malým písmem se vykašli, nejde to přečíst.
![]() ![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: JRF deníček
tak uz
![]() hokej na betu totiz sazim az ted od nhl a tohle mi vrta hlavou ![]() btw, obnov si to taky, libily se mi tvoje tipy ![]() Re: JRF deníček
lol
Ti to asi išlo, že si to premazal a ideš odznova. Prosím, ušterí nas toho... Život je boj.
Re: JRF deníček
pridany dva bundesligove zapasy, pozdejs dodam jeste neco na nhl nejspis
sem rad, ze mi vyslo to chicago ![]() edit: upravil sem ten tip na hoffenheim, nevim proc sem napsal freiburg, sem mimo ![]() edit2: pridan jeste jeden fotbal dneska, hamburg ![]() ![]() Re: JRF deníček
tak pridano jeste nhl.. ja se proste nepoucim, musim mit tolik zapasu vsazeno
![]() ![]() Re: JRF deníček
v rychlosti pridana nhl na noc
Re: JRF deníček
pridano na dnesek, remizovej den
![]()
• Stránka 2 z 2 • 1, 2