Feirense - Portimonense

<<

simferopol

Příspěvek ned 03. úno 2013 3:09:12

Feirense - Portimonense

Začátek utkání: 3.2.2013 / 16:00
Liga de Honra

Obrázek

Feirense přivítá v rámci Liga de Honra celek Portimonense.

Nebudu zde dlouho chodit kolem horké kaše. Portimonense jsem viděl celé utkání proti Portu B, kde už tehdy měli problémy s absencemi. Porto sice vyhrálo jen o gól ( a zkazilo mi tak bet), ale mohlo vyhrát klidně pětibrankovým rozdílem. Převaha Porta byla strašně velká a věřte mi, že Portimonense se nedostalo v druhém poločase ani za půlku. Porto napálilo tyčku, když před hráčem zela už jen prázdná brána a další šance trestuhodně zahazovali a opravdu jich bylo požehnaně a já jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Tak velký rozdíl v kvalitách mužstev jsem už dlouho nikde neviděl a dnešní absence Portimonense jsou ještě větší než tomu bylo proti Portu.

Feirense je celek, který okupuje momentálně 15. příčku, ale od sestupu je dělí prozatím bezpečných osm bodů. Naposledy podlehli Navalu 2:0 a předtím remizovali s šestým Leixoes 2:2. Feirense jsem viděl hrát pouze proti Belenenses (2:2) a musím říct, že to bylo velmi dramatické utkání, kdy Belenenses dotahoval dvougólové manko v deseti lidech. Feirense měli perfektní první poločas a zaslouženě vedli, pak ale nezvládli závěr utkání. Každopádně herní projev Feirense se mi velmi líbil a dle mého názoru půjdou ještě nahoru, jelikož mají před sebou ještě domácí zápasy s Trofense, Freamunde, Guimaresem B, Bragou B atd.

Portimonense těží alespoň z domácích zápasů a dvojzápas povinných výher nad posledními celky soutěže zvládlo. Ale jak říkám, v Portu se hrálo na jednu branku a ten výsledek vůbec neodpovídá realitě na hřišti. Dnes bude Portimonense bez 7 hráčů základní sestavy: key obránce Franco Antunes Gomes, záložníci Erick, Madeira, posila z Belenenses Zambujo, Fabio Felicio a útočníci Mendes s Luis Carlosem. To je kompletní ztráta celé osy týmu a dnes proti Feirense nastoupí pouze torzo kádru.

Do klubu přišli Zambujo (jak jinak než suspendovaný), útočník Anselmo (jako útočník dal za poslední dva roky pouze jeden jediný gól) a záložník Goncalo Filipe Carvalho
Feirense dnes bude pouze bez Sténia, Cunha a Serginha. Prvně dva jmenováni jsou členy základního kádru.

*-:) Po informacích, které zde uvádím by pro mne bylo velké překvapení, kdyby Feirense nevyhrálo. Já jdu samozřejmě do agressive betu na hcp -1,5 u Paddy Poweru za neuvěřitelný 4,5 kurz :D - Jinak Paddy Power vřele doporučuju, jelikož hladiny na hcp mají většinou s Marathonbetem nejvyšší na trhu a při dropech jsou nejpomalejší.

Obrázek

Počasí: 14°C , 8km/h, slunečno

Tip: Feirense (hcp -1,5) - Portimonense- 1
Kurz: 4,5 Paddy Power
<<

Milionovypastelak

Příspěvek ned 03. úno 2013 11:24:33

Re: Feirense - Portimonense

Dnes bratrský souboj ? Nebo to je jenom shoda jmen Goncalvesové ?
<<

Frenk1992

Příspěvek ned 03. úno 2013 16:13:05

to to teda pěně začalo hnded dostali gol a pak i červenou :) jestli tohle vyjde tak to bude pěkná náhoda
<<

simferopol

Příspěvek ned 03. úno 2013 16:13:44

No, je to des. Ale je to dost nervozni utkani a mozna Portimonense dostane taky red a pak by to bylo zajimave, kazdopadne je to smula, jak toto utkani zacalo
<<

Valerius

Příspěvek ned 03. úno 2013 16:27:30

Tak asi nic. A to jsem hcp nevěřil, tak jsem dal čistě domácí a 2g za 2,5.. i to padá koukám..
<<

Frenk1992

Příspěvek ned 03. úno 2013 16:31:16

a už je to 0:2 , ale jsem i rád , jelkož nejdříve jsem omylem poměrně velkou částku vsadil právě na Portimonense a nyní mi to snad i vyjde :)
<<

dytr

Příspěvek ned 03. úno 2013 18:15:17

Tak nakonec velká divočina, 3 červené, z 0-3 na 3-3 pomocí dvou penalt a hattrickem :-D To musela být kruťárna naživo :D
<<

simferopol

Příspěvek ned 03. úno 2013 20:33:34

Feirense - Portimonense 3:3 FT
Bet KO

Zpět na Fotbal