Vitória SC Guimarães - FC Porto

<<

lukas8

Příspěvek úte 29. led 2013 18:19:09

Vitória SC Guimarães - FC Porto

Obrázek Obrázek

Výkop : 02.02.2013 21:30 CET

Mojí červenou sérii tipů se pokusím částečně napravit tipem, který se mi líbí na Porto.
Když začnu Guimaraesí no tak co o ní říci je na 6.místě tabulky s pasivním skóre 18:23. Je to takový ten šedý průměr portugalské ligy, která se dělí do 3.částí v 1.části se nachází Porto s Benficou v druhé části se nachází týmy, které jako dělají nebo se alespoň snaží Portu a Benfice dýchat na záda jako Braga a překvapení letošní sezony Pacos Ferreira. 3.část jsou týmy, které prostě paběrkují mezi 5. až 16.místem tabulky kde je to dost našlapané a vyrovnané, když nepočítám tragické poslední Moreirense s 8 body tak 5. tým tabulky a předposlední tým tabulky dělí od sebe pouhých 8 bodů což hovoří jak jsou týmy v tabulce hezky srovnané po bodíku.

Porto je prostě uplně jinde než zbytek Portugalska když nepočítám zápas s Benficou v lize, který skončil 2:2 tak Porto nedostalo v lize od těch slabších týmů za 6 zápasů ani jeden gól což svědčí o naprosté suverenitě. Porto prostě jede jen na vítězství a vyčkává kdy Benfica ztratí s nějakým tím průměrem jak Porto tak Benfica mají shodnou bilanci 13-3-0.
Portu bude chybět kvůli zranění James a Kléber, Atsu a Iturbe jsou mimo Portugalsko, ale to jsou všechno hráči do útočné fáze a tam má Porto náhrady více než kvalitní hlavní je, že není zraněný žádný obránce. Vitorii chybí Bamba, který reprezentuje Pobřeží slonoviny a dále Mahamadou N'Diaye, který reprezentuje Mali o ostatních absencích nemám přehled.

Pravděpodobná sestava Porta :

Helton - Danilo-Otamendi-Mangala-Alex Sandro - J.Moutinho-Fernando-Lucho(c) - Varela-J.Martínez-Defour

Pravděpodobná sestavy Vitorie :

Douglas Jesus - Alex, Freire, Oliveira, Rocha - Barrientos, Crivellaro, Rodrigues, Pereira - Baldé, Matias

Porto má za poslední 3 zápasy skóre 10:0 a to hráli jak já říkám s týmem z druhé části ligy Pacos Ferreirou tento zápas vyhráli 2:0.
Můj tip je, že Porto dokáže udržet čisté konto na tuto možnost vypsala sázkovka bet365 kurz 1.83.
Já si kurz, ale ještě o něco zvednu výše a zvolím sázku, že góly bude střílet jen Porto tedy, že udrží čisté konto a dají minimálně jeden gól.

Tip : Skórující týmy - Jen FC Porto @ 2.05 Obrázek
Naposledy upravil lukas8 dne stř 30. led 2013 13:35:19, celkově upraveno 1
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

lukas8

Příspěvek stř 30. led 2013 13:34:47

Re: Vitória SC Guimarães - FC Porto

Zápas je přeložen na 2.2. a výkop 21:30

<<

lukas8

Příspěvek sob 02. úno 2013 23:35:12

Re: Vitória SC Guimarães - FC Porto

Tak po červený sérii opět OK pro mě osobně vyšli 3 tipy co jsem na tenhle zápas měl a to handicap, střelec Jackson a čistý konto, ale stejně si dám s psaním menší pauzu, abych to řekl na rovinu stejně to tady nikdo nevsází a mě ta pauza taky prospěje. 0:4 OK

Zpět na Fotbal