Real Madrid vs Barcelona
Dátum: 30.01.2013
Čas: 21:00
Štadión: Estadio Santiago Bernabéu
Miesto: Madrid,Španielsko
Boj o finále Copa del Rey medzi Realom Madrid a Barcelonou
Real Madrid
Real sa nachádza v ligovej tabuľke na 3.mieste za mestským rivalom Atléticom a práve za Barcelonou ale Biely Balet sa nezdáva a ešte útočí na 1.miesto. A do toho im hrá ich terajšia forma z posledných 5 zápasoch vyhrali 3 duely a 2 remizovali. A hlavne posledná výhra nad Getafe(4:0) by im mohla dodať sebavedomie na tento duel. Výhru zariadil Ronaldo s 3 gólmi a túto sezónu už nastrieľal v lige 21 gólov a vo všetkých duelov 33 gólov. Podľa mňa bude skvelá forma Realu pokračovat ďalej a s ňou aj forma Ronalda. A ešte keď hrá Real doma kde je nesmierne silný, sak len v lige iba dvakrát zaváhal aj to nad Valenciou a nad Espanyolom Barcelona okrem týchto dvoch remíz 8krát vyhral.A v pohároch Real Madrid vyhral 6 výhier a 1remízu.
Forma:V-R-V-V-R-V-V
Forma v % za posledných 7 zápasov= 86%
Barcelona
Ako som už raz uvádzal Barcelona sa nachádza v ligovej tabuľke na 1.mieste. Formovo sú na tom o niečo horšie ako Real Madrid to preto že v predposlednom ligovom kole zaváhali na pôde San Sebastinu(3:2), ale ešte majú pohodový náskok pred obidvoma Madridami či už je to Real alebo Atlétiko. Aj napriek prehre si spravili znova chuť na domacej pôde s Osasunou keď vyhrali 5:1 pričom mal najväčšiu zásluhu na tom Messi ktorý vstrelil 4 góly a tak vedie tabuľku strelcov Primery División zo 33 gólmi no vo všetkých stretnutiach nastrieľal 44 gólov.Barcelona v lige na ihriskách súpera vyhrala 10krát a raz prehrala.A v pohároch 5krát vyhrala a 2krát prehrala.
Forma:V-V-P-R-V-V-V
Forma v % za posledných 7 zápasov= 79%
Vzájomné duely: Real si vedie proti Barcelone veľmi slušne keď s posledných 5 duelov vyhral 2krát prehral 1krát a remíza sa zrodela 2krát.
Posledných 5 stretnutí: 7.10.2012 Primera División: Barecelona - Real Madrid 2:2
29.08.2012 Superpohár: Real Madrid - Barcelona 2:1
23.08.2012 Superpohár: Barecelona - Real Madrid 3:2
21.04.2012 Primera División: Barcelona - Real Madrid 1:2
25.01.2012 Copa del Rey: Barcelona - Real Madrid 2:2
Zhrnutie: Myslím si že aj napriek postaveniam v tabuľke Real Madrid zdolá Barcelonu o 1gól. Takže môj tip je výhra domácich ale aj vedlašie tipy sú dobré a hlavne 2 ten je podľa mňa 100%.
Hlavný tip: Výhra Realu Madrid v kurze 2.97 (fortuna)
Vedľajšie tipy: Tip1:Ronaldo dá gól kurz 1.90
Tip2: Oba tými dajú gól kurz 1.44