Strelci na NHL

<<

Nightmare

Příspěvek pon 28. led 2013 22:57:53

Strelci na NHL

Obrázek Phoenix Coyotes vs. Obrázek Nashville Predators

Obrázek Patrick Hornqvist

Z tohoto zápasu,jsem si vybral hostujicího hráče Patricka Horqvista.Tento šikovný Švéd hraje ve druhé lajně s centrem Davidem Legwandem a Levým křídlem Gabrielem Bourquem.V bráně Nashvillu bude chytat jistota Pekka Rinne.Patrick má zatim bilanci 1golů a 3asistencí a patří mu 2místo v týmové produktivitě.První místo drží Čech Martin Erat s 2goly a 2asistencemi.Patrick scoroval 1 z posledních 5ti vzájemných zápasů,a proto mu dneska budu věřit že se trefí a pomůže svému týmu k vítězství.

Patrick Hornqvist dá gol 3,4 u Obrázek

Obrázek Edmonton Oilers vs. Obrázek COlorado Avalanche

Obrázek Jordan Eberle

Z tohoto zápasu,jsem si vybrla domácího hráče Jordana Eberleho.tento mladý Kanadan je budoucností národního týmu.Jordan hraje na pravém křídle první lajny.V první lajně ho doplnují Nugent Hopkins na centru,což je výborný nahravač,a na levém křídle je Tyler Hall.
Jordanovi patří druhé místo v týmové produktivitě.Jorda dal zatím ze 4zápasů,2goly a na 3goly přihrál.Ve vzájemných zápasech se Jordanovi daří bodově se prosadit proti Coloradu.V posledních 5ti vzájemných zápasech dokázal dát 2goly a na 3přihrát což neni vůbec zlé.Dneska si myslim že dá svůj třetí gol v sezone,proti slabému COloradu a navíc doma to vypadá více než nadějně.

Jordan Eberle dá gol 2,7 u Obrázek

Obrázek Columbus Blue Jackets vs. Obrázek Dallas Stars

Obrázek Loui Eriksson

Svého 3tího a posledního střelce,jsem si vybral z týmu Dallas Stars.Vybral jsme si Švédského útočníka Louiho Erikssona.Loui hraje v první lajně na pravém křídle,na centru hraje Jaromír Jágr,a na levém křídle je doplnuje Ray Whitney.Loui je v týmové produktivitě na 4tém místě, s 2goly a 1asistencí.Louimu se ve vzájemných zápasech moc nedaří.Dokázal v posledních 5ti vzájemných zápasech nahrát na jeden gol a žádný nevstřelit.Pávě proto myslím že dnes,to dokáže protrhnout a vstřeli gol.

Loui Eriksson dá gol 3 u Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Bilance analyz: 26OK 17 KO
<<

Steve

Příspěvek pon 28. led 2013 23:09:36

Re: Strelci na NHL

Pokud mám správné informace, tak Hornqvist by neměl nastoupit, má "Lower body" injury ;)
<<

Nightmare

Příspěvek úte 29. led 2013 12:07:50

Re: Strelci na NHL

Steve píše:Pokud mám správné informace, tak Hornqvist by neměl nastoupit, má "Lower body" injury ;)

Jo mas pravdu,diky,jsem nevedel.Jinak Eberle OK Eriksson KO
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Bilance analyz: 26OK 17 KO

Zpět na Hokej