Bojllerovo NHL (easy)

25.1. 2013
Dnes jsem nic hodnotneho nenasel ...
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Bojllerovo NHL (easy)
• Stránka 1 z 1
Bojllerovo NHL (easy)
I ja si udelam vlakno s tipy na NHL, s tim rozdilem, ze to co sem dam, nebudu sazet, pac hokej je na tipovani moc easy
![]() 25.1. 2013 Dnes jsem nic hodnotneho nenasel ... Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Re: Bojllerovo NHL (easy)
26.1. 2013
Po vcerejsim uspesnem zasahu pokracujeme v tipovani NHL dnesnim tipem. Lezel jsem nad tim 3 hodiny a vybral opravdu tip s nejvetsi hodnotou. Tip tedy je: Dnes nic nedavat duvera 9/10. GL vsem co se svezou se mnou ![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Toto neni dobrej topic v nazvu musis mit bud Master nebo Top jinak to tu nema zadnou hodnotu
![]() ♥Agnieszka Radwanska♥
nebudu si pocitat yield, vlakno necham v provozu jen chvili, abych nezahanbil mistni NHL tipery. Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
tak lidi si najdou cestu, navic NHL je opravdu easy, sleduj: dnes uz druhy tip, co bude OK ![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Seš si jistý ? Nemáš absence, sestavy nic
![]() Re: Bojllerovo NHL (easy)
tak to se teda omlouvam spechal sem potámi mi jel autobus, absence nebudou dnes. SK mam nejradsi ty, ktere maji poradnej manipulak, pac furt vyhravam a jedine takhle me lze v me nadutosti pak udrzet na uzde. na zitra mam dalsi NHL tutovku, zachovejte mi prizen. ![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
dneska to vidím na tip : Padne hodně gólů Počet není dán, takže vyhrajete za každou cenu... GL
![]() Od teďka neznám nic jiného než vítězství
asi prejmenuji vlakno na bojllers and woodys topic... moc easy ![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Po snure dvou OK tipu, nasadime na 3 OK tip a to u Tampa Bay (ani nevim s kym hrajou a jestli hrajou doma, pac to v ty Emerice pisou divne
![]() Takze tip je: padne v tomto matchi 6 golu a vic (tip davam i proto, ze tu muj kamarad fandi Tampe, tak jej chci timto potesit. Myslim, ze tim jsem tip dostatecne zduvodnil). Duvera mensi 8/10 (Duvod je opet easy, pac je to na moc jihu a chladic nemusi mozna moc chladit ci mrazit a led by taky nemusel bejt, no). Takze 3. tip OK. Tampa sejmula Letce 5:1, ten kamos z vychodnich cech asi bude mit radost. No co bych neudelal pro lidi, ne? Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Tak a je to tady, Termix se mi cpe sem, pac ho jardis27 vyhodil, takze dam posledni 4. tip, co samozrejme bude opet OK, pac je NHL easy.
Tip je: Los Angeles Kings - Vancouver Canucks, padne 5 a vice golu @ 1.82 (BetOnLine - nazev SK se mi libi, proto podavame tam). Nedavejte to nikdo, pac to vyjde ![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
• Stránka 1 z 1