|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
sob 05. led 2013 14:52:30 od simferopol
Začátek utkání: 5.1.2013 / 20:45 Italská Serie A  Na Stadio Olimpico přivítá domácí Biancazzurri celek Cagliari. Omlouvám se, že zde píši opět analýzu na Lazio, když už zde jsou dvě, ale pro mne je to neuvěřitelně krásný bet, který je potřeba zúročit v agresivním stylu. Lazio se nachází na druhé pozici v Serii A a na vedoucí Juventus ztrácí 8 bodů, což je už vcelku dost. Na Lazio dotírá Fiorentina s Interem Milán, kteří mají deficit pouhý bod. Biancazzurri jsou v ohromné pohodě a neprohráli již 11 utkání v řadě (včetně evropských a domácích pohárů). Nejlepším střelcem je nestárnoucí Miroslav Klose, který v tomto ročníku Serie A vsítil již 10 gólů. Naposledy Lazio zavítalo před Vánoci do Sampdorie Janov, kde zvítězilo 1:0 po brance Hernanese, který momentálně hraje v životní formě. Řím je na Stadiu Olimpico ohromně silným celkem. Cagliari se nachází na opačném pólu tabulky a je ve velkých problémech. Nejenže se jim herně zrovna dvakrát nedaří, ale ještě se jim kompletně rozpadla celá obrana. Nebudou moci nastoupit vykartovaní Davide Astori s Francescem Pisanem, dále se zranil Lorenzo Ariaudo a útočník Pinilla. V obraně tak zbude jediný trošku zkušenější Rossettini, kterého ale tréner Pulga v posledních utkáních nechával sedět kvůli nepřesvědčivým výkonům. V posledním utkání nestačilo Cagliari doma na suverénní Juventus, který zvítězil 3:1, ale skóre mohlo být daleko vyšší, Juventus naprosto dominoval v utkání a Cagliari se zmohlo pouze na gól z penalty, a to Juve mělo také možnost pokutového kopu, ale Vidal ji neproměnil. (střely 4 ku 22 apd). Pokud se podíváme na poslední zápas Cagliari hraný venku, pak zjistíme, že i s průměrnou Parmou prohrálo 4:1. Pokud vše shrnu, tak zde máme utkání, kde Lazio v nejsilnější sestavě nastoupí proti velmi trápícímu se Cagliari, které ještě navíc přišlo o 3 obránce a jediného střelce z minulého utkání. Pro mne není jiná možnost než zvolit agresivní bet na hcp -2,5 na Lazio. Kvalita v útoku je velká. Vždyť Klose pořád patří k útočníkům světové úrovně a výborně mu sekunduje v poslední době Hernanes. Počasí v Římě je perfektní na fotbal : 13°C a jasno, fouká mírný vítr, večer teplota klesne na 9°C
Předpokládané sestavy: Lazio: Marchetti - Konko, Biava, Dias, Radu - Mauri, Hernanes, Ledesma, Gonzaléz, Lulič - Klose
Cagliari: Agazzi - Perico, Rossettini, Del Fabro, Murru - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Nenè, Sau
Shrnutí absencí: Lazio: Ederson , Onazi (reprezentuje Nigérii) - oba jsou z širšího kádru
Cagliari: Astori, Pisano, Pinilla, Ariaudo Tip: Lazio Roma hcp -2,5 Kurz: 5,0
sob 05. led 2013 15:19:28 od Steve
včera i dnes píšeš analýzu na zápas, na který už něco napsáno bylo se stejným tipem, nevím, jestli to není zbytečný. Nic proti
sob 05. led 2013 15:23:07 od simferopol
Nejsem si vědom, že bych včera psal něco, co už bylo někde napsané , zkus být konkrétní  Navíc, já se neřídím tím, že je někde něco už napsané, ale hledám si infa, které mě stojí strašně moc úsilí a času a pak bych to tu nedal jen kvůli tomu, že už někdo přede mnou napsal na stejný zápas nějaké info? Dívej, mě trvá rozbor jednoho zápasu kolem hodiny, někdy i déle a nemyslím si, že jsem pán času, abych ho mohl zastavit. Zkus to vzít z této strany. Jinak včera jsem určitě nepsal nic, co by už někde bylo. Na Třinec jsem psal už předevčírem a na zápas Kladno - Slavia nikdo nic zde nepsal pokud vím.
sob 05. led 2013 15:38:28 od Steve
simferopol píše:Nejsem si vědom, že bych včera psal něco, co už bylo někde napsané , zkus být konkrétní  Navíc, já se neřídím tím, že je někde něco už napsané, ale hledám si infa, které mě stojí strašně moc úsilí a času a pak bych to tu nedal jen kvůli tomu, že už někdo přede mnou napsal na stejný zápas nějaké info? Dívej, mě trvá rozbor jednoho zápasu kolem hodiny, někdy i déle a nemyslím si, že jsem pán času, abych ho mohl zastavit. Zkus to vzít z této strany. Jinak včera jsem určitě nepsal nic, co by už někde bylo. Na Třinec jsem psal už předevčírem a na zápas Kladno - Slavia nikdo nic zde nepsal pokud vím.
na kladno - slavia jsem psal neco ja tady ve svym topicu na druhe strance ... viewtopic.php?f=36&t=9902 , ale to bylo jen tak soukromy spis  ... viewtopic.php?f=30&t=10142 pak jsem to zkopiroval jeste tady do toho, aby to bylo vic videt, protoze na ty druhy stranky nikdo moc nekouka si myslim a kdyz uz si najdu cas neco takovyho napsat, tak jsem to hodil na oči aby to bylo aspoň vidět, jinak mám analýzy jen ve svý hlavě a obvykle nic veřejně nepíšu
sob 05. led 2013 16:32:36 od LynX88
Jedu dneska taky Lazio + neprohra Valencie (i když myslím, že vyhraje, protože loni byli na 3.místě v PD a pokud by dneska vyhráli posunuli by se dnes o tři místa v tabulce alespon nachvilku, navíc budou odpočatí)
sob 05. led 2013 18:20:37 od simferopol
Steve píše:simferopol píše:Nejsem si vědom, že bych včera psal něco, co už bylo někde napsané , zkus být konkrétní  Navíc, já se neřídím tím, že je někde něco už napsané, ale hledám si infa, které mě stojí strašně moc úsilí a času a pak bych to tu nedal jen kvůli tomu, že už někdo přede mnou napsal na stejný zápas nějaké info? Dívej, mě trvá rozbor jednoho zápasu kolem hodiny, někdy i déle a nemyslím si, že jsem pán času, abych ho mohl zastavit. Zkus to vzít z této strany. Jinak včera jsem určitě nepsal nic, co by už někde bylo. Na Třinec jsem psal už předevčírem a na zápas Kladno - Slavia nikdo nic zde nepsal pokud vím.
na kladno - slavia jsem psal neco ja tady ve svym topicu na druhe strance ... viewtopic.php?f=36&t=9902 , ale to bylo jen tak soukromy spis  ... viewtopic.php?f=30&t=10142 pak jsem to zkopiroval jeste tady do toho, aby to bylo vic videt, protoze na ty druhy stranky nikdo moc nekouka si myslim a kdyz uz si najdu cas neco takovyho napsat, tak jsem to hodil na oči aby to bylo aspoň vidět, jinak mám analýzy jen ve svý hlavě a obvykle nic veřejně nepíšu
Mel jsi under na SLavku koukam, to jsem nemohl vedet, ja tvoje bety nesleduji a ani to nemam zapotrebi, sazim jen svoje bety a jen vyjimecne mne oslovi neco od nekoho jineho, ale musi to byt podlozene infem a ne tak na sucho, takze v tom jsem nevinne
sob 05. led 2013 20:16:34 od Steve
jj.. i neprohru Slavky  proste jsem presne napsal jak to bude a tak to bylo  ... samozrejme taky sazim v podstate jen sve tipy, krom Andreie Nitua a Hua
sob 05. led 2013 20:30:39 od Mimet
Aby tady nebylo nějaké překvapení jako v zápase Chelsea - QPR.  Ale snad ne, hraju čistou výhru Lazia v AKOvce.
HALA MADRID!!! Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
Zpět na Fotbal