LG Hockey Games: Švédsko - Finsko

<<

confused

Příspěvek ned 13. úno 2011 12:02:53

LG Hockey Games: Švédsko - Finsko

Obrázek Švédsko - Finsko Obrázek

Obrázek

13.2. 16:00

Švédské hry pokračují zápasem mezi domácími hráči a výběrem Finska. Týmu Suomi se na turnaji zatím moc nedaří - sestavu, která je tvořena převážně z hráčů tamější nejvyšší soutěže, mají kromě pár chybějících hráčů takřka kompletní, ale jejich výkony nejsou takové, jaké by si finský kouč Pekka Hämäläinen představoval. Finové v úvodním zápase v Mytišči dostali lekci od domácích rusů, jejichž kádr je tvořen převážně z mladších hráčů, v poměru 3:5. V sobotním zápase s našimi reprezentanty dokázali vyhrát štastně 3:2 "až" v prodloužení. Zato švédům se na turnaji daří skvěle, v úvodním zápase se střetli s našimi borci, kterým nedali žádnou šanci a jasně je přehráli, český brankář Jakub Štěpánek tak musel celkem 6x lovit puk ze své brány, zápas skončil 6:1. V dalším duelu nastoupili Tre konor proti výběru sborné, kde byl scénář podobný a utkání nakonec skončilo 6:2. Velmi dobrou prácí odvádí útoky ze švédských celků Färjestad a Djurgaarden a já myslím, že dnes tomu nebude jinak a i za jejich pomoci finy jednoznačně přehrají.

Můj tip:

Švédsko - Finsko
tip:1
kurs: 1.7 , Obrázek

GL %%-

Konečný výsledek:

Švédsko 3:2 Finsko (po s.n.)
Naposledy upravil confused dne ned 13. úno 2011 18:34:00, celkově upraveno 2
<<

iceros

Příspěvek ned 13. úno 2011 12:31:19

Re: LG Hockey Games: Švédsko - Finsko

Já to tak jednoznačně nevidím,spíš tak že to bude vyrovnané utkání,a už jistí vítězové turnaje Švédsko nebudou se hnat za vítěztvím,ale hrát tak aby se hráči nezranili,a Finsko má dost zkušených hráčů(KHL-Aaltonen, Kontiola) aby toto utkání zvládlo......na tipování těžké,jedině zkusit remízu(pro ty co je rádi hrají)...GL %%-
Obrázek Obrázek Obrázek
statistiky nevyhrávájí zápas,bylo by to až příliš snadné :D
<<

Šlejška

Příspěvek ned 13. úno 2011 12:47:40

Je sice pravda, že je Švédsko jistým vítězem a že mu v podstatě o nic nejde, ale na druhou stranu Švédové budou hrát před vlastním publikem, kterému by se asi moc nelíbilo, kdyby jejich vyvolení v takovém menším "skandinávském" derby odpočívali a přenechali iniciativu Finům, nebo toto utkání vypustili. Tento zápas bych také zařadil na svůj tiket a jak jsem již psal i na chatu, k tomuto utkání bych zvolil ještě výhru JAR za celkový kurz 2,8 u Obrázek
<<

confused

Příspěvek ned 13. úno 2011 13:01:08

Já si taky myslím, že to Švédové doma nepustí a budou se snažit vyhrát :) A jelikož mají prvneství na tomto turnaji jisté, tak budou do utkání nastupovat ve větší pohodě, než Finové a před domacím publikem by si s nimi měli poradit, ale stát se může cokoliv.. :)

Zpět na Hokej