Portland - Toronto

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Portland - Toronto
• Stránka 1 z 1
Portland - Toronto
Nechce se mi příliš rozepisovat,proto to píšu jen sem.Dneska je velice zajímavý zápas v Portlandě,kde se utká Portland s Torontem.Toronto jse zatím velice houževnatým soupeřem a nehrají vůbec špatně.Dnes jsou podle mě i mírnějšími favority,proto v kurze 2.32 na ML (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Portland - Toronto
Toronto hraje dobre? Sak patri k nejhorsim tymum nba
![]() ale proc by nemohli prekvapit:) Re: Portland - Toronto
Ano to vyhráli,ale postupně se zlepšují.Včera například dokázali potrápit 3 čtvrtiny LAC.
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Portland - Toronto
Navíc je potřeba dodat,že Toronta z těch 21 zápasů hrálo 15 zápasů na venkovní palubovce.A na to určitě není lehké při těch vzdálenostech.
14, ale to je fuk. Ted hraji zas venku, coz jim moc nepomuze. Rozhodne bych netvrdil, ze se zlepsuji, aspon ne vysledkove... 10 zapasu venku - 10 proher v radě..
kurs je na ne sice hezky, ale podle me je to ztrata penez. Ja bych to nevsadil:) Re: Portland - Toronto
Oba maji chybet, ted se na to koukam.. Je pravda, ze chybet budou... a ja ten zapas poradne neprohlizel, protoze se mi od zacatku nelibi, takze se nechci hadat a tvrdit tu neco o cem sem se vlastne ani poradne neinformoval
![]() Ja ti preju, aby ti ta prognoza vysla, to je jasny. Jen sem napsal, ze tomu moc neverim... Ale GL, jestli to mas vsazeny ![]() ![]() Re: Portland - Toronto
No tak Bargnani hrál jen necelých 8 minut,Lowry necelých 18 minut,to vůbec nechápu,proč tak málo,možné nějaké zranění.
Pořád si stojím za tím,že kdyby hráli normální porci,tak ten Portland porazí.Takhle díky jejich krétké minutáži ubylo Torontu tak 35 bodů.
Tak už to vidím,Bargnani smečoval na koš,hráč Portlandu mu udělal stoličku a on si narazil loket.Bohužel moje smůla,vymlouvat se na to nedá,takže KO.
![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1