Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
-----Re: NBA deníček
Já budu jenom rád, když si ho založíš. Je i hned několik důvodů...
Uvidíš svou statistiku Když se ti bude dařit, lidé podle tebe budou sázet a budou Ti vděční Můžeme soutěžit ![]() a získáš přehled Re: NBA deníček
To je fuk, nikdo neví kdo doopravdy jsem
![]() Re: NBA deníček
Tak prvni den nebyl zlej, ale ani nic extra. Kazdopadne prvni den znamenal plus a v plusu bych se i rad drzel. Skoda te remizy mezi Bostonem a Philadelphii.
+ pridany na dnesni zapasy, 9. prosince, 2 tipy. Je mozny, ze jeste naky pridam. Na golden state vecer napisu i analyzu pro vsechny ![]() Re: NBA deníček
je to fajn...jen by ten topic chtěl přesunout do jiný sekce
presunuto
pridano neco malo na dnesni noc
Re: NBA deníček
Paráda, jen tak dál a asi se s tebou občas svezu.
![]() ![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: NBA deníček
Dik
![]() ![]() vecer se podivam co na dnesek a dam to sem ![]() Re: NBA deníček
tak pridan dneska jen jeden zapas... Puvodne sem sem nechtel davat vubec nic, ale tady nejde o skutecne penize, tak co
![]() ![]() ![]() nebo takhle.. ja tomu docela verim, proto sem si to vybral.. ale znepokojuje me kolik lidi veri v over ![]() ![]() Re: NBA deníček
Tak nakonec padl under gratuluji, jak jsi psal, hodně lidí věřilo overu ale taky jsem měl vsazeno na under a až potom jsem to tady četl že věříš underu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: NBA deníček
Pulku z vyhry mi posli na ucet
![]() ![]() ![]() ![]() Re: NBA deníček
doplnen jeden zapas na dnesni noc + analyza v sekci basketbal
doplneny 3 zapasy na dnesek... jen na rychlo, protoze uz se sem do noci nedostanu, tak at neco mam
pridany dva zapasy z dnesnich tri, tak uvidime... posledni dva dny vubec nevysly, tak jak jsem myslel, coz bylo trochu zpusobeno nedostatkem casu vcera...
dneska uvidime jestli neco vykouzlim ![]() Re: NBA deníček
4 tipy na dnesek.. potrebuju zelenou!!
![]() ![]() ![]() Re: NBA deníček
v rychlosti pridano na noc.. nemam moc casu, tak snad se postesti
pridano na dnesni podvecer TORONTO. Na noc jeste snad neco pridam. Dal sem zatim jen tohle, protoze to zacina driv, tak snad se postesti
na dnesek pridan jen jeden zapas, ostatni zapasy muzou bejt sice super, ale na sazeni ( + kdyz nemam moc casu ) je to na nic
na dnesek.. popisek vse vystihuje
Dnesek byl super
![]() ![]() ![]() Re: NBA deníček
pridano na dnesek pomerne dost tipu - 5
snad to neskonci tragedii, ale navazu na dnesni/vcerejsi noc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: NBA deníček
Tak jsem dal podle tebe na všech 5 tipů. A teď koukám, že sis jeden tip upravil
![]() ![]() Konkrétně se jedná o zápas Phoenix Suns x Charlotte Bobcats - kde si měl tip na UNDER Re: NBA deníček
....s politovanim musim souhlasit s Bzekem vcera ve 23:30 tam opravdu byl Phoenix Suns x Charlotte Bobcats UNDER ja myslim ,ze de vo govno tak nema cenu podvadet,....zamrzi to
Strasnej podvodnik
![]() Omlouvam se Btw, vsechny zapasy davat do akovky je blbost. To radeji vyber 2-3 nebo dej solovky Re: NBA deníček
...ok stane se
![]() .....jedine solo,...max 2aku Re: NBA deníček
pridany zatim dva zapasy na dnesni noc + az to udelaji, tak dopisu nejspis i portland za zajmavej kurs
Dopsal sem si tam i popisek, protoze mam samozrejme tipy, kterejm verim vice nez ostatnim. Takze bud mi muzete napsat a ja vam zkusim poradit co ze zapasu dat ( kdyz jich bude hodne ) nebo druha moznost je netipovat tolik zapasu i přestoze je hodne zapasu, ale nechat si jen ty, kterejm verim nejvice.. asi druha varianta je lepsi, protoze si necham treba jen 1-2 tipy za vecer a stoupne uspesnost. Sice asi vydelek nepujde tak rychle nahoru, ale delame to stejne jen pro zabavu ![]() ja treba davam na tiket 1-2 vybrane under/over + 1-2 zapasy s mensim kursem, aby mi to celkove zvysily. A nestezuju si ![]() Re: NBA deníček
....jasne no problem,...je jasny ,ze to sem davas jen pro zabavu, ale pak ,uznej sam ,ze to blbe pusobi ,kdyz rano to vyjde jinak nez vecer
![]() ![]() ...ten typ si nemusel opravovat,... pokud vysel tobe tak to je v poradku ,...de vo prd ![]() Re: NBA deníček
ale jo upravil sem ho, kvuli vam
![]() ![]() uznavam, ze je to moje blbost a pusobi to blbe. Ale neni to zadna soutez.. delam to jen pro sebe a pro ty, kteri ty tipy obcas pouziji ( chytre pouzit a tupe opsat je rozdil ![]() ![]() Re: NBA deníček
No pokud si chceš vést statisku sám pro sebe tak ji můžeš mít přece u sebe na PC a ne ji dávat sem ![]() ![]() ![]() ![]() Re: NBA deníček
jrf
![]() ![]() Re: NBA deníček
Další šmelo?
![]() Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
...ja myslim ,ze to vysvetlil a ze uz nema cenu se tim dal zabejvat
nevim o co vam jde. Neprepsal sem to schvalne, abych mel lepsi uspesnost. Je mi jasny, ze nejaci lide to sazi ( snad ) a kdybych to udelal schvalne, tak to tu vypada presne jak to vypada ?
![]() pokud se vam to nelibi, tak sem nelezte a serte se do nekoho jinyho, dik ![]() Re: NBA deníček
Jak moc věříš tomu Portlandu?
![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: NBA deníček
Davam na nej 500, coz je na moje pomery docela dost nadprumerny. Portland je doma posledni dobou silnej, je pravda, ze hral spise se slabsima souperema ( krome San Antonia ). Navic Portland doma na Denver umi a statistika zni z poslednich zapasu pro ne. Navic je to uz nejakej rok, kdy tenhle duel dokazal hostujici tym vyhrat. Denver je venku spise prumernej, kdyz ma bilanci 7-11, coz neni zadna slava.
Proti Portlandu hraje pocetna marodka. Se kterou se ale vyporadavaji velice slusne, kdyz momentalne hraji ve fajn forme. Jak uz sem psal, davam to, pro me, za velkou castku. Navic je tu kurs @2.95, coz je podle me trochu prestreleny. Ale uz si se se mnou jednou svezl a nevyslo ![]() ![]() ![]() Re: NBA deníček
Teď jsem se nesvezl a vyšlo to.
![]() ![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: NBA deníček
....ja taky ne nechtel jsem mu to pokazit
![]() ![]() Re: NBA deníček
přesně ![]() ![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: NBA deníček
...ted sem mesic sazel s timhle clovickem http://www.betadvisor.com/tipsters/basketball/andrei-nitu/ zacal jsem asi v pulce listopadu,....kdyby to vedel tak si vzal mesic dovolenou ![]() Re: NBA deníček
skoda, ze ste to nevsadili, napsal jsem sem mini analyzku.. tak priste
![]() Klidne vam muzu napsat co dat na tiket a co ne. Pisu sem vic tipu, nez opravdu sazim. Ale ty tipy, co sazim nejsou vubec zle, kdyz sem s nimi v docela slusnem plusu. Mne rozhodne nebude vadit, kdyz mi napisete. Ja vam poradim co dat za slusny kurs z nba a vy mne muzete poradit zas treba ve fotbale nebo v necem jinem ![]() Dneska snad zas najdu neco zajimaveho s kursem kolem 2-3 ( je hodne zapasu ), tak bych to sem dal, popr. vam dvoum napsal zpravu, cemu verim nejvice ![]() Re: NBA deníček
pridano na dnesek, ale jeste nevim zda vubec vsadim.. spise ale ne, na hovno zapasy
![]() Philadelphii moc nadejne nevidim, ale zkusil sem to na ni ![]() Re: NBA deníček
doplneny dva zapasy na dnesek. Zatim jsem se nedival na under/over, tak je mozny, ze jeste neco doplnim
![]() Re: NBA deníček![]() ![]() Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
coje?
doplneny sranda tipy na vanoce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doplneny kursyyy
• Stránka 1 z 2 • 1, 2