Costa do Sauipe: Nicolas Almagro - Oleksandr Dolgopolov

13.2. 0:05
ATP Costa do Sauipe:
Brazilský turnaj v Costa do Sauipe nám pomalu graduje a ve finále tak můžeme sledovat duel zkušeného španěla Almagra a mladého talentovaného ukrajince Dolgopolova. V tomto zápase bookmakeři jasně favorizují Almagra, ale já bych s tím až tak nesouhlasil. Almagro je výborný antukář, ale zdá se mi, že na tomto turnaji nepodává své nejlepší výkony. Ve včerejším duelu s argentincem Chelou dokonce prohrál první sadu poměrem 1-6, argentinec ale zápas nedokázal udržet a Almagro nakonec vyhrál ve třech setech. Zato ukrajinec v turnaji zatím poráží své soupeře rozdílem třídy. V posledním duelu si Dolgopolov vyšlápl na domácího Mella, který měl turnaj skvěle rozjetý, ale proti Dolgopolovi neměl žádnou šanci a podlehl mu ve dvou setech. Dolgopolov na mě zatím působí sebevědomějším a jistějším dojmem - na kurtu se pohybuje výborně a servis má také velmi dobrý.
Bilance mezi těmito dvěma hráči je 1:1, a tak můžeme očekávat vyrovnaný a pohledný tenis. Já v tomto zápase půjdu proti bookmakerům a za průměrný vklad budu věřit Dolgopolovi.
Můj tip:
Nicolas Almagro - Oleksandr Dolgopolov
tip: 2
kurs: 2.05 ,

GL

Nicolas Almagro 2:0 Oleksandr Dolgopolov
Naposledy upravil confused dne ned 13. úno 2011 1:42:46, celkově upraveno 1