ACF Fiorentina - Sampdoria

Itálie: Seria A - 15. kolo
Datum a čas: 2.12.2012 20:45
Stadión: Artemio Franchi (ACF Fiorentina)
Kapacita: 46 389
Typ hřiště: Tráva

ACF Fiorentina se momentálně nachází na 3. místě tabulky italské Serie A s 28mi body a na 1. Juventus ztrácí pouhé 4 body. Dá se tedy říci, že se tomuto týmu momentálně daří. Tento tým dokázal ze 14ti zápasů 8x vyhrát, 4x remízovat a 2x prohrát. Fiorentina má doma neskutečnou formu. Na domácím stadiónu je ještě nikdo nedokázal porazit a ze 7mi zápasů má neuvěřitelných 6 výher a 1 remízu. Jinými slovy ... z domácích zápasů ztratila pouhé 2 body, což si myslím, že je velmi slušný výkon. Z těchto sedmi zápasů dokázala vstřelit 15 branek a inkasovali pouhé 3! Z toho vyplývá, že průměr vstřelených branek je 2,15 na zápas a průměr inkasovaných je 0,43 branek na zápas. Tyto statistiky poukazují na výbornou obranu. Trenérem je Vincenzo Montella. Poslední zápas: Torino 2:2 ACF Fiorentina.

Sampdoria je tým, který se nachází na 12. místě tabulky italské Serie A se 17ti body. Je to takový průměrný tým. Ze 14ti zápasů 5x vyhrál, 2x remízoval a 7x prohrál. Tento zápas budou jako hostující tým. Nutno říci, že ve venkovních zápasech se jim vůbec nedaří. Ze 7mi zápasů 2x vyhráli, 1x remízovali a 4x prohráli. Celkem dali venku 9 gólů a 12 inkasovali. Z toho vyplývá, že průměr vstřelených gólů je 1,29 a průměr inkasovaných je 1,71 gólů na zápas, ale v posledních 5ti zápasech je jejich bilance 5:10, 4x prohráli a 1x remízovali.Trenérem je Ciro Ferrara. Poslední zápas: Sampdoria 1:0 Bologna FC.
Závěr:
Tento zápas jsem si hlavně vybral kvůli skvělé formě, kterou má Fiorentina. Navíc jí bude hrát do karet domácí prostředí, což si myslím, že udělá hodně. Rozhodně budou chtít sebrat Sampdorii 3 důležité body a s jejich aktuální formou věřím, že se jim to podaří.
Hlavní tip tedy bude výhra Fiorentiny v kurzu 1.57, ale myslím si, že kurz ještě o něco klesne. Jako vedlejší tip 1 bych zkusil, že Sampdoria nedá gól, tedy skórující týmy - jen Fiorentina a jako další vedlejší tip bych zkusil Fiorentina OVER 1,5. Důvěru v hlavní tip mám 6/10. Vedlější tip 1 - 4/10 a vedlejší tip 2 - 5/10. Analýza bude OK, pokud vyjde hlavní tip. Good Luck všem, co se svezou, osobně hraji hlavní tip.
Hlavní tip: Výhra Fiorentina @1.57

Vedlejší tip 1: Skórující týmy - JEN Fiorentina @2.20

Vedlejší tip 2: Fiorentina OVER 1,5 @1.80

Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0