Sochaux - Evian TG

Hlaní tip: Výhra domácích @2,3

Co mě ale zajímá je váš názor na takovouto prezentaci analýz a tipů.
Chtěl bych občas tímto způsobem nějaký ten zajímavý tip udělat
Předem díky za názory
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Sochaux - Evian TG
• Stránka 1 z 1
Sochaux - Evian TG
Dnes trochu netradičně
![]() Hlaní tip: Výhra domácích @2,3 ![]() Co mě ale zajímá je váš názor na takovouto prezentaci analýz a tipů. Chtěl bych občas tímto způsobem nějaký ten zajímavý tip udělat Předem díky za názory Re: Sochaux - Evian TG
Super nápad
![]() Re: Sochaux - Evian TG
Dobré
http://www.LeagueSpy.com Re: Sochaux - Evian TG
jo jo dobre sa to pocuva radsej ako citat
![]() ![]() Re: Sochaux - Evian TG
Podle tohoto bych si to nezahrál nejspíš, vůbec tam nemluvíš o absencích domácích a ještě bych našel určite nejaký ten případ, nevím jestli tam znělo jak hraje venku Evian, ale jinak dobrý nápad.
Re: Sochaux - Evian TG
pěkný nápad je to originální a v budoucnu by se to mohlo praktikovat.mám nápad co kdy bys si vytvoříl sekci např tipy analýzy video a dávali bysme tam tyto analýzi + návod jak popř vytvořit takove video
U mě podání analýzy dobrý.
Ale podles statistik to na stadioně asi vypadá trochu proti tipu. Skore zatím dobrý, ale hosté dost tlačí a řekl byhc, že vyrovnaj. Re: Sochaux - Evian TG
tak bylo to první video ,tak je jasné že to nebude 100% ![]() Re: Sochaux - Evian TG
Oni ty absence u domácího týmu nejsou totiž nijak výrazně zásadní. Chybělo sice dost hráčů, ale jsou to vesměs hráči nedůležití pro tým. Proto jsem to nezmiňoval. Ale alespoň ta věta co jsem teď napsal, tam padnout mohla. Co se venkovních zápasů Evianu týká, tak to jsem taky mohl zmínit. Ikdyž to bylo vidět prozměnu na videu - mohl jsem ale i to říct Každopádně díky za upozornění - příště to zkusím líp Nechci ale zase, aby to bylo příliš dlouhý - aby to nebylo nudný - počítám, že více než 4 minuty by to už lidi nevydrželi sledovat. Proto se snažím zmínit jen opravdu to nejdůležitější a nejzajímavější Re: Sochaux - Evian TG
Když to bude vycházet, tak si myslím, že to lidi bude bavit i shlédnout i ked to bude delší
![]() A toto by bolo příště určite třeba zmínit. Jsou to základní veci podle kterých je třeba sázet. Ještě lepší když ty týmy sledujete, ale to se rozhodně vždy nedá ![]() Už nějakou dobu sázím na fotbal, tak vím o čem mluvím mám tu i nejaké vlákna s tipy Kde těch tipů je fakticky vela a zatial celkovo som v pluse podle toho ![]()
• Stránka 1 z 1