Česko U21 - Rusko U21

<<

Bimbo

Příspěvek čtv 11. říj 2012 22:42:11

Česko U21 - Rusko U21

Obrázek Česko U21 - Rusko U21 Obrázek
Kdy: 12.10.2012 v 16:00
Kde: Jablonec nad Nisou
Rozhodčí: Ovidiu Alin Hategan

Baráž o postup na ME U21, 1.zápas

Obrázek

Česko U21:
Český tým se nachází ve výborné formě, kdy opět celou kvalifikací proklouzl bez jediné porážky a s pouhými dvěma remízami a to s Arménií a Černou Horou. Navíc si v posledním zápase zvedl sebevědomí kdy porazil Wales U21 5:0 na domácí půdě v Jablonci, díky hlavně produktivní hře v druhém poločase. Celý zápas Wales jasně přehrával, ale až v druhé půli začal střílet branky a střídající Tecl stihl za 15 minut vstřelit 2 góly a navíc Lvíčata nehrála v nejsilnější možné sestavě. Trenér Jakub Dovalil nominoval na baráž i Kadlece s Krejčím. A-tým nedovolil nominovat: Vydru, Hušbauera a Daridu i tak, ale má k dispozici velmi kvalitní kádr! Zvláště útočné duo Kadlec+Tecl se nachází ve výborné formě! Krejčí už je na tom s formou poněkud hůře, ale po zranění se opět dostává do rytmu. Jediný zádrhel může být zranění brankáře Valeše, o kterém se rozhodne zda nastoupí až v den zápasu. Dovalil prozradil, že se chystá hrát na jediného hrotového utočníka (zřejmě Tecl) a Kadlec by mohl tvořit podhrot (podobný styl hraje i ve Spartě). V kvalifikaci se Lvíčatům na domácí půdě dařilo, ztratili pouze body s Arménií za remízu 1:1.
Samozřejmě chybí dlouhodobě zraněný Chramosta!!

Předpokládaná základní sestava: Valeš ?? - Nitrianský, Kalas, Čmovš, Lecjaks - Kopic, Mareček, Hanousek, Krejčí - Kadlec - Tecl

Rusko U21:
O Ruském týmu jsem toho moc nenašel, ale rozhodně se jedná o nejtěžšího možného soupeře, kterého mohli Lvíčata dostat. Kvalifikační skupinou prošel s jednou porážkou na půdě Portugalské U21 a dále si připsal dvě remízy doma s Albánií a Moldavskem. Nejnebezpečnější hráči Ruského výběru by měly být ofenzivní hráčí: Smolov, Šatov (hrají za Ruskou Anži Mahačkala) a Čeryšev (nastupuje za Real Madrid B). Trenér Dovalil řekl, že tento tým by měl tvořit osu Ruského týmu v budoucnosti zvláště na MS na domácí půdě v roce 2018. V kvalifikaci se jim na půdě soupeřů celkem dařilo, inkasovali jediný gól ze čtyř zápasů a to na půdě již zmiňovaného Portugalska.

Shrnutí a TIP:
Za mírné favority na postup je považován tým Ruska, ale já osobně si myslím, že síla je spíše na České straně a to nejen díky ve výborné formě hrajícím Kadlecovi s Teclem, ale na stoperu Kalas a zpravit chuť z nepovedeného ligového utkání si bude chtít Hanousek. Dále v prvním zápase má Český tým výhodu domácího prostředí a bude chtít využít kouzla stadionu Jablonce nad Nisou, kde ještě neprohrál. Naopak Ruský tým požene dopředu touha postoupit konečně na velký turnaj, naposledy se jim to povedlo v roce 1998. Ale já věřím, že na naší půdě se jim zvítězit nepodaří!

Hlavní tip: zápas bez remízy: Česko U21 za 1,72 u Obrázek 3/5
Vedlejší tip: výhra: Česko U21 za 2,40 u Obrázek (určitě si zahraji)!! 2/5
Vedlejší tip: čisté konto: Česko U21 za 3,25 u Obrázek

GL všem kdo bude hrát %%-
Analýzy: 2 OK - 2 KO

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Bimbo

Příspěvek pát 12. říj 2012 14:50:47

Re: Česko U21 - Rusko U21

Základní sestavy:

Česko U21: Koubek - Nitrianský, Čmovš, Hejda, Lecjaks, Kopic, Pospíšil, Daníček, Hanousek, Tecl, Kadlec
Bohužel nemůže pro zranění nastoupit golmán Valeš a ani na lavičce není Kalas s Krejčím... i přesto věřím v úspěšný tip!

Rusko U21: Zabolotni - Beljajev, Logašov, Tsallagov, Burlak, Čeryšev, Kirillov, Petrov, Šatov, Jakolev, Smolov

<<

Bimbo

Příspěvek pát 12. říj 2012 18:28:05

Omlouvám se... tip KO doufám, že se Vás moc neinspirovalo... škoda nevyužité penalty - mohlo to vypadat možná jinak. Zápas jsem neviděl celý, ale Rusko bylo asi lepší?!... Ukázalo se, že to co mám Dovalil k dispozici na Rusko nestačilo... spekulace jsou jak by to dopadlo kdyby hrál: Kalas, Krejčí, Valeš, Hanousek zbytečné!!

Česko U21 0:2 Rusko U21

<<

sonia

Příspěvek pon 05. lis 2012 9:02:23

Také jsem dívat na zápas .. Bylo to skvělé, Rusko hrálo úžasné ...
Sonia

Zpět na Fotbal