Elfsborg - Gefle

<<

nio313

Příspěvek ned 28. říj 2012 23:48:53

Elfsborg - Gefle

Obrázek Elfsborg VS Gefle IF Obrázek

Datum: 29/10/2012 Čas: 19:05

Po dlhom boji sa nám pomaličky a isto najvyššia Švédska liga chýli ku koncu. Do poslednej bodky nám ostávajú len tri kolá v ktorých sa môže ešte všeličo stať. Viac ako jasné je, že Gais a Orebro opustia Premier League. V čele tabuľky je Malmo s 55 bodmi. BK Hacken a Elfsborg strácajú len pár bodov. Tohto ročná Allsvenskan bude pravdepodobne mimoriadne zaujímavá až do úplného konca. V minulom roku sme sa nejakej drámy nedočkali. Helsinborg oslavoval titul už niekoľko kol pred koncom.

Zajtra je na programe dohrávka 28.kola. V Boras Arena Elfsborg privíta dvanáste Gefle IF. V prvom rade by som chcel venovať pozornosť na stranu hostí. Ako som už spomenul Gefle v tomto ročníku zas potvrdzuje že do Allsvenskan patrí, aj keď začiatok sezóny nebol nijak zvlášť úspešný. Podľa môjho názoru je to veľmi dobre disciplinovaný a organizovaný tým, ktorý predovšetkým poriadne zapracoval na defenzíve a agresívnom prechode. Ako inak, ak sa pozriete na štatistiky, zistíte že Gefle nikdy nejde nad 47% držania lopty v zápase. Samozrejme držanie nie je všetko. Gefle v posledných zápasoch ukázalo že hrať dokáže úplne s každým, pri spätnom pohlade na posledných 5 zápasov dokázali získať 10 bodov z 15 možných. Čo vôbec nie je zlé. Samozrejme musím ešte tiež pripomenúť že IF v posledných 4 zápasoch vonku ešte neprehral. Ba naopak dokázal poraziť AIK Štokholm 0:1,Sundsvall 0:1,Norrkoping 0:1,Örebro 0:1. V poslednom domácom zápase podľahli Atvidabergs 1:2.Každopádne si nemyslím že Gefle tento zápas vypustí a Elfsborgu 3 body len tak daruje, Stále je o čo hrať a vylepšiť si ešte pozíciu pred koncom nemusí byť vobez zlé.

Obrázek

Čo sa týka Elfsborg, ten bezpochybne miery na mety najvišie. Tretie miesto a strata na Malmo 3 body. Elfsborg poriadne zbabral posledné stretnutie v Norrkopingu odkiaľ mal brať minimálne bod. Ak chce Elfsborg pomýšľať na titul, bude musieť zajtra jednoznačne zvíťaziť, doma je bezpochyby najlepším týmom v lige. Veď Elfborg od 31.03.12 doma neprehral, Čo mi príde trochu šílenéééé. A aby to mali o niečo ťažšie do tohto zápasu nenastúpi trio Per Frick, Amadou Jawou a Stefan Larsson ktorý sú mimo pre zranenia. Ďalšia veľká strata by mohol byť David Elm, ktorý má problémy zo stehnom a Andreas Augustsson pre nachladenie z posledného zápasu.

Záver asi nasledovný. Elfsborg musí jednoznačne hrať ale na dobre brániace Gefle ktoré vie prejsť do rýchleho brejku vlietnuť nemože. Povedal by som že do polčasu sa skóre meniť nebude, pak to bude o všetko. Skúsil by som si preto zahrať že v zápase padne 0-2 góly. v kurze @2.00. oprobujem ešte X/1 @4.22. Výsledok 2:0 @6.10

Skúsim teda ostrejši tip: polčas a koniec X/1 @4.22

GL pánové ..
<<

bojller

Příspěvek pon 29. říj 2012 0:24:12

Re: Elfsborg - Gefle

Ma to gulje (nemam mekke L) a logiku.

Jdu s tebou. ;)

I kdyz me Elfsborg nekolikrat nastval.
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

makyx1144

Příspěvek pon 29. říj 2012 11:37:53

Svezu se, díky! ;))
iHala Madrid! and Fc Viktoria Plzeň!!
<<

TANAKAN

Příspěvek pon 29. říj 2012 14:06:16

Obrázek
<<

nio313

Příspěvek pon 29. říj 2012 23:02:34

Re: SV Ried - APOEL Nicosia

2:0 tip na vysledok a pocet golov ok. Skoda hlavneho tipu. Sorry hosi.

Zpět na Fotbal