Starace-Dolgopolov (Costa Do Sauipe 2011 (Brazílie))

Další utkání na analýzku jsem si o5 vybral z ATP turnaje v Brazílii, kde se utká velmi dobře rozehraný Dolgopolov z AO (ale to byl hard, takže nemůžem tvrdit, že je jasným favoritem, a proto můj tip budu směřovat na over hlavně...) s klasickým antukářem Staracem!!!
Dolgopolov je hráč, který nyní drží 32. pozici v ATP žebříčku, díky velmi dobrému výsledku v AO, kde se dostal až do čtvrtfinále!!! Jeho hra se mi velmi líbí dokáže střídat rychlé údery s pomalými, nedělá mu problémy tvrdé přímky a určitě má kvalitní podání...Letos odehraje teprv 2. utkání na antuce...v 1. kole porazil Ramirez-Hidalgo R. 7-5, 6-4!!! Je to chalan z Ukrajiny, pravák, a i když na to nevypadá, tak je to i mladík, ročník 1988!!!
Starace je hráč z Itálie, (Výška / Váha: 187 cm / 84 kg), který je na dobrém 46. místě v ATP žebříčku a určitě bude chtít využít svých antukářských zkušeností a řádně potrápit, ne-li porazit Dolgopolova...oproti Dolgopolovi bude mít "víc" zkušenosti, je ročník 1983, takže už má něco odehráno..., i když profesionál až od roku 2001

Začátek utkání bude nejspíš kolem 21:00!!!

Můj tip je over 22g. za kurs 1,917

GL!!!