Crvena Zvezda - Igokea
Adriatická liga
19.10 20:00
Bělehrad
Zase tu máme starou dobrou Igokeu,na kterou se podle mě začátkem sezony rozhodně vyplatí sázet,nechápu vůbec SK,proč na ně dávají takhle vysoké kurzy,teda né že bych si nějak stěžoval.Spíš je to dobře.Igokea už mě posledně vyšla s velice dobrým kurzem a celkem přesvědčivě vyhrála.Podle mě je na ni rozhodně value i v tomto zápase.Igokea je pasována na černého koně soutěže a toto tvrzení zatím dozajista naplňuje.Zatím ani jednou neklopýtla a to neměla proti sobě zrovna snadné soupeře.Jejich síla je hlavně v defenzivě,soupeře okolíbá k totálnímu pomalému basketbalu a tvrdé obraně.A nakonec Igokea rozhodně zápas ve svůj prospěch.Tým zatím funguje perfektně.Igokea zatím v této nové sezoně nezjistila hořkost porážky a už má na svém kontě 4 výhry a skalp například Podgorici.
Crvena Zvezda měla v posledních letech obrovské finanční problémy,museli totálně přebudovat kádr,vyměnit logo.Hráči nepřišli špatní,ale nějak hraji ztěžka,vůbec jim to nejde,nenaplňují to,co se od nich očekává a to je největší jejich problém.Prostě to tam nějak nefunguje.Jestli dluhy pokračují,to já nevím.V nové sezoně mimo přáteláky dokázala Zvezda vyhrát jenom doma proti Lublani,jinak zbývající 3 zápasy prohrála vcelku jasně.Z poslední 10 zápasů,co odehráli jich hned 8 prohráli.
Vzájemné zápasy
16.01.11 LIG Crvena Zvezda-Igokea 72 : 81
23.10.10 LIG Igokea-Crvena Zvezda 77 : 59
TIP
Igokea ML
2.5/10
3.50