pon 24. zář 2012 8:13:42 od Pedros
IHC Písek měl totálně šílenou přípravu když ze 6 zápasů prohraly vše a to daly jen 7 golů a 34 dostaly a to mělo jen jeden důvod každý kdo udržel hokejku a uměl trochu bruslit byl na Kladně kde se ucházel o angažmá . Sezona začala a přicházej první výsledky po čtyrech zápasech mají 2 výhry a 2 prohry daly 16 golů 15 jich dostaly .Právě spolupráce s Kladnem nese Písku úspěchy protože v NHL nastala výluka a na Kladně máj hned 5 hráču z NHL tak hráči od kterých se na Kladně nejvíc čekalo tak se choděj rozehrávat do Písku a každý kdo do Písku přijde dá do toho vše aby ho povolalí zpátky a mohl si splnit sen aspoň jednou si zahrát s Jágrem a spol. dnes to nebude jinak podle včerejšího zápasu Sparty s Kladnem je jasný že to bude Obdržálek ,Kameš a 2 hráči ještě přibudou
Sk Kadaň Co říct o tomhle Klubu za vším jsou pochopitelně především peníze a není tomu jinak ani v případě Kadaňe
Bohužel došlo k tomu, že Severočeské Doly změnili strategii sponzorování všech sportů a všech sportovních aktivit. Výpadek peněz tak byl oproti loňskému roku více jak milion korun. Navíc, baráž stála klub přes šestset tisíc korun Klub si vzal půjčku a snaží se hlavně udržet klub v chodu pro mě naprostá tutovka za bomba kurz u

2.10 GL kdo jede taky
Omlovám se za hrubky háčky a jine jsem po noční a jsem ko