|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
stř 05. zář 2012 8:17:55 od Kojot
Horní Měcholupy - TepliceDomácí jsou nováčky v ČFL, zatím odehráli 4 zápasy. Domácí zápas zvládli 2:0 s Pískem, venku dvakrát prohráli a jednou remízovali. Teplicím se v GL příliš nedaří. Poslední zápas prohráli doma s Jabloncem vysoko 4:0 a okupují 13 příčku. Jejich ambice na poháry se tedy prozatím rozplynuly, ale PČP jim ještě dává naději. Tepličtí hráči určitě budou chtít uspět a tím se nabudit i na GL. Stejně tak to bude cítit i Teplický kouč, pomalu se totiž pod ním láme trenérská židle. Tip na výhru Teplic není za nízký kurs moc lákavý a tak zkusím dát, že vyhrají už prvni poločas. Teplice - výhra v 1.poločase - 1,52 Rosice - BrnoRosice zatím odehráli v MSFL 4 zápasy, z kterých vytěžili 4 remízy. Brno hraje v dobré formě, poslední zápas zvádlo porazit Č. Budějovice 3:1 a tím si zajistilo velmi pěknou 5. pozici. Tento zápas Brno vyhraje. Zkusím hrát over 2,5+ za 1,6. Over 2,5+ branek - 1,6 Vltavín - JablonecVltavín zatím v ČFL neprohál. Má 3 remízy a jednu výhru. Jablonec v GL už vyhrál čtyřikrát a z toho třikrát rozdílem 2 branek. V tomto zápase zkusím výhru Jablonce v hcp. Jablonec hcp 1:0 - 1,52 Domažlice - České BudějoviceV tomto zápase se dá očekávat výhra Budějovic, ale při jejich formě těžko říct. Posledních 5 zápasů prohráli a jsou na posledním místě. Domažlice podali ve 4 zápasech průměrný výkon, tedy 2 výhry a 2 prohry. Dám over 2,5+ . Over 2,5+ branek -1,5 Suma sumárumBrno - 2,5+ ................ 1,6Budějovice - 2,5+ ........ 1,5Jablonec - hcp ............ 1,52Teplice - 1.pl. ............ 1,52__________________ Výsledný kurs ............. 5,54Důvěra 7/10
stř 05. zář 2012 11:45:09 od Zizu
Tak jsem se při otevření tohoto vlákna těšil na nějaké info, na nějaký lákavý tip, na nějaký hodnotný kurz, na nějaké možné překvápko - např. proti jalovým Budějovicím atd... Domácí pohár nabízí dost variant, ale nikdy není hodnota v tipech na favority. Neříkám, že to nemůže vyjít, ale bohužel mi (vzhledem k výši kurzu) nepřijde hratelný ani jeden mač, natož všechny spolu, sry
Přesto GL
Bilance: OK/KO/VOID - 39/38/4, index = +0,69. yield = +0,90%, série: 8xKO
stř 05. zář 2012 12:10:23 od k0udy
Zizu píše:Tak jsem se při otevření tohoto vlákna těšil na nějaké info, na nějaký lákavý tip, na nějaký hodnotný kurz, na nějaké možné překvápko - např. proti jalovým Budějovicím atd... Domácí pohár nabízí dost variant, ale nikdy není hodnota v tipech na favority. Neříkám, že to nemůže vyjít, ale bohužel mi (vzhledem k výši kurzu) nepřijde hratelný ani jeden mač, natož všechny spolu, sry
Přesto GL 
Souhlas, hlavně třeba Teplice mi přijde celkem dobrá blbost, ještě za ten kurz
stř 05. zář 2012 17:29:41 od bojller
k0udy píše:Zizu píše:Tak jsem se při otevření tohoto vlákna těšil na nějaké info, na nějaký lákavý tip, na nějaký hodnotný kurz, na nějaké možné překvápko - např. proti jalovým Budějovicím atd... Domácí pohár nabízí dost variant, ale nikdy není hodnota v tipech na favority. Neříkám, že to nemůže vyjít, ale bohužel mi (vzhledem k výši kurzu) nepřijde hratelný ani jeden mač, natož všechny spolu, sry
Přesto GL 
Souhlas, hlavně třeba Teplice mi přijde celkem dobrá blbost, ještě za ten kurz
TEPLICE nejsou BOHUMýN
stř 05. zář 2012 17:56:44 od Petr Jeník
Tak kromě těch Budějic, které jsem také příliš nepochopil a rozhodně bych je nehrál, to tam podle očekávání celkem s přehledem napadalo.
stř 05. zář 2012 18:53:54 od Kojot
Proč Teplice blbost? Zdůvodnil jsem sázku a ta vyšla. U těch Budějovic pravda nevěděl jsem, myslel jsem, že to bude hodně otevřený zápas a padne víc branek, nakonec chyběla jen jedna no.Nějaký lepší typ mě nenapadl. Škoda no, ale dával jsem to za malý vklad, pač je to pohár no..
čtv 06. zář 2012 5:02:40 od stistko1
Budejky se tak nejak odhadnout dalo,zachrana v lize je dulezitejsi.... ale ze Brnaci to TAKHLE VYLOZENE POJEBOU,takto se prichazi o fanousky!!! Jeste,ze je v Brne hokej
Zpět na Fotbal