Atlético Paranaense - BOA (Brazílie Serie B)

<<

Woody

Příspěvek úte 04. zář 2012 15:39:04

Atlético Paranaense - BOA (Brazílie Serie B)

Atletico favorit

-V Brazilské lize B se odehrálo již 21 zápasů, takže se dá ledacos hodnotit. Vybral sem si střetnutí, které se odehraje ve 20:00 mezi kluby Atletico Pr a Boa.

-Dle mého názoru jsou jasnými favority domácí Atletico, které podle mě má na postup do první ligy.

-Atletico sice není doma tak dobré jako venku, ale v posledních dvou utkání ztratily důležité body s Ipatingou, která je až na 18. místě (1:1) a s Joinville (1:1), které je však o poznání lepším soupeřem. Tyto dvě remízy však nic nemění na tom, že Atletico chytlo formu a už 6 zápasů je bez prohry – 4 výhry a 2 remízy. Celkově na 4. postupové místo ztrácejí 4 body což taková hrůza není.

-Poslední utkání kdy se spolu střetli tito dva soupeři bylo 30.5.2012 kdy Boa doma vyhrála 2:1 to však bylo k začátku ligy.

-Atletico se může pyšnit druhou nejlepší obranou v lize, jejich skóre je 25:18. Boa naopak má skóre 28:29 což je o poznání horší.

-Atletico se také lepší v domácích zápasech, poslední tři utkání doma neprohráli a dostali pouze jeden gól a to od favorizovaného Joinville, celkově z 10 zápasů dostali doma pouze 4 branky.

-Boa venku vyhrála pouhé 2 zápasy, 3x remizovali a 5x prohráli

-Zranění : Boa nemá zraněného žádného hráče, domácí Atletico postrádá už delší dobu mladého 20-ti letého útočníka Bruno Furlana, který však nepatří zrovna mezi důležitějčí hráče.

Hlavní TIP : 1 výhra Atletica (kurz 1,57)
Vedlejší TIP : pod 2,5 gólů (kurz 1,80)
Od teďka neznám nic jiného než vítězství
<<

bojller

Příspěvek úte 04. zář 2012 16:05:55

Re: Atlético Paranaense - BOA (Brazílie Serie B)

Pokud ti nevadi malej koment, tak souhlas s obema tipama.
Pridam podpodtip 2:0 ;)

Tip na druhej match: America MG - Parana, 1 -0.25 AH
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Woody

Příspěvek úte 04. zář 2012 16:21:07

A co myslíš Cobreloa - U. De Chile ? Já tam asi šlahnu remku :)
<<

Neuminho

Příspěvek úte 04. zář 2012 16:43:14

Máš to pěkně blbě TipérSmolař s těmi absencemi :-) Četl jsem info asi na třech stránkách či na čtyřech všetko jsem ověřoval, 2 z toho brazilské a 2 stránky, které se zabývají absencemi no a Atletico Parana má mnohem vyraznejší oslabení než píšeš, chybí oba stopeři ze základní sestavy jak Manoel, kvůli zranění v minulem zápase, tak přišla i třetí žlutá karta minule pro Clebersona... což je tedy vyrazné oslabení... Trener Atlética ted trošku míchá sestavou a ačkoliv se vrací po dvou zápasovém trestu za čk Paulo Bayer 13/5, tak dá dnes údajně přednost Eliasovi 6/1, který přišel už v prubehu sezony ted v lete z předposledního klubu nejvyšší Brazilské souteže Atletica Goianense.

Domácí ovšem mají jednu z nejlepších deffenziv v lize a doma pustili v 10Z jen 4 goly... no za normálních okolnosti bych čekal, že by tady Boa gola dát určite nemela, ale takhle čekam že na jeden mít muže, na více težko, od domácích také čekám tak tu jednu branku. Tipuji to na 1:0 a volím také under 2,5, uvidime jak to nakonec celé bude :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

bojller

Příspěvek úte 04. zář 2012 17:10:54

TipérSmolař píše:A co myslíš Cobreloa - U. De Chile ? Já tam asi šlahnu remku :)

remka 1:1 by mohla byt, takovehle matche jeste kreju overem (2:1 ci 1:2 je take mozne totiz), UDCH se mi moc nelibi v posledni dobe, pritom Copa Libertadores a jejich zatez uz skoncila ...
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Woody

Příspěvek úte 04. zář 2012 17:18:36

Neuminho píše:Máš to pěkně blbě TipérSmolař s těmi absencemi :-) Četl jsem info asi na třech stránkách či na čtyřech všetko jsem ověřoval, 2 z toho brazilské a 2 stránky, které se zabývají absencemi no a Atletico Parana má mnohem vyraznejší oslabení než píšeš, chybí oba stopeři ze základní sestavy jak Manoel, kvůli zranění v minulem zápase, tak přišla i třetí žlutá karta minule pro Clebersona... což je tedy vyrazné oslabení... Trener Atlética ted trošku míchá sestavou a ačkoliv se vrací po dvou zápasovém trestu za čk Paulo Bayer 13/5, tak dá dnes údajně přednost Eliasovi 6/1, který přišel už v prubehu sezony ted v lete z předposledního klubu nejvyšší Brazilské souteže Atletica Goianense.

Domácí ovšem mají jednu z nejlepších deffenziv v lize a doma pustili v 10Z jen 4 goly... no za normálních okolnosti bych čekal, že by tady Boa gola dát určite nemela, ale takhle čekam že na jeden mít muže, na více težko, od domácích také čekám tak tu jednu branku. Tipuji to na 1:0 a volím také under 2,5, uvidime jak to nakonec celé bude :-)

Děkuji za opravu, ono já byl na stránce a tam to asi nebylo aktualizované ... Ale pořád věřím ve výhru Atletica :)
<<

Woody

Příspěvek úte 04. zář 2012 19:11:37

hm hm hm tak under to nebude jestli chce Atletico vyhrát
<<

Woody

Příspěvek stř 05. zář 2012 20:23:18

TIP 1 OK
TIP 2 KO

ti chybějící obránci asi hráli svoji roli

Zpět na Fotbal