AC Ajaccio - Évian Thonon Gaillard

<<

Clésio

Příspěvek čtv 30. srp 2012 22:53:15

AC Ajaccio - Évian Thonon Gaillard

AC Ajaccio Obrázek

Évian Thonon Gaillard Obrázek

Ligue 1 ,4.kolo
1.9. 2012 20:00
Stade François Coty, Ajaccio

Obrázek

AC Ajaccio
Podle mě by se v tomto zápase mohla urodit dvojka,tedy výhra hostů.Ajaccio je jasným outsiderem a počítá s nimi na sestup.Dávají opravdu málo gólů a bez nich těžko můžou dělat nějaké díry do světa.Ajaccio sice zatím urvalo 4 body,ale hráli především proti slabším soupeřům,tedy až na PSG,ale tam je teď špatná atmosféra a vůbec se jim nedaří.Dokázali porazit trapný Nice,ale ve Valenciennes dostali pořádný nášup a prohráli 3:0.To se dá určit jako špatný výkon,na druhou stranu Valence je doma výborné.I tak 0:3 pro Ajaccio mluví za vše.Velká ztráta pro Ajaccio může být odchod brankáře Thierry Debese,který na Korsice dlouho působil.Velká ztráta je i ukončení smlouvy Christian Kinkely,který pochází z exotického DR Konga.Jako volný hráč odešel kanonýr Ilan do Bastie.Jeho góly budou pro tuto sezonu chybět.Vloni patřil mezi nejlepší střelce.Dál nechápu odchod třeba Socriera,který také patřil mezi opory.Do týmu sice přišel nebo v následujících hodinách příjde Mutu,ale o víkendu by ještě neměl nastoupit.Navíc Mutu je už dávno jak se říká za zenitem a díky svým průšvihům přišel i o poslední zbytek kvalit.Není to zrovna hráč,který by měl Ajaccio postavit na nohy.Spíš je to poslední možná záchrana,Ajaccia.Spoléhají na řadu jeho zkušeností,ale to není všechno.Chybí mu disciplína,spíš to Ajacciu jenom ublíží.To je jen můj názor,protože kdekoliv působil,tam to byl jeden velký propadák.

Évian Thonon Gaillard
ETG sice také oslabilo před sezonou,když odešel Poulsen,Boutadjine,Leroy nebo Kahlenberg.Ale za to alespoň přivedli nějaké jakš takš schopné náhrady.Zatím se mi velice líbí obránce Wass,který přišel z Benfiky.Jedná se o velice pohyblivého,mladého obránce.Už se i dokázal trefit v nové sezoně.V minulém zápase nehrál tuniský hráč Khelifa,který v minulé sezoně patřil mezi to nejlepší,co může ETG nabídnout.Pro víkend už by měl být k dispozici.Sice má nějaký menší prohřešek,ale snad se to vysvětlí a do zápasu bude moci nastoupit s čistou hlavou a vystřílet tak ETG důležité 3 body,protože tento zápas může na konci sezony hrát obrovskou roli.Možná se také bude jednat o sousedy v tabulce.Ke konci přestupního období dokázalo ETG přivést jednu fajn posilu.Možná náhrada za Poulsena.Podle mě David Jarolím na to rozhodně má Poulsena kvalitativně nahradit.

Nejlepší hráč ETG
Obrázek

Rozhodně si zkusím ETG v daleko lepším kurze.Neprohra je jistější,ale neprohru nějakého týmu s takovým kurzem nemá cenu analyzovat. GL

TIP
Évian Thonon Gaillard vyhraje @3.13 (2/10)
Obrázek

%%- (*)
Naposledy upravil Clésio dne pát 31. srp 2012 22:43:52, celkově upraveno 1
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Clésio

Příspěvek pát 31. srp 2012 20:06:10

Re: AC Ajaccio - Évian Thonon Gaillard

Snad se zadaří,snad to ETG výjde :ymhug:
<<

Neuminho

Příspěvek pát 31. srp 2012 22:19:35

Cesc_PTB_Oceano píše:Snad se zadaří,snad to ETG výjde :ymhug:

Hraje se to 1.9. jsem ti to i blbě původně zařadil mezi analýzy :-D Jelikož jsem to tam zařadil dle tveho datu v analýze..
GL %%-
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Clésio

Příspěvek sob 01. zář 2012 22:40:33

2:0 KO

Zpět na Fotbal