Střelci NHL 9.2.

Zde si myslím že při současné celkem dobré formě Jersey by se mohl trefit I.KOVALČUK s kursem 2.90

Tady sice bez Malkina a Crosbyho dávám důvěru na CH.KUNITZ 3.50

Tady by se měl prosadit kdo jiný než S.STAMKOS 2.10

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Střelci NHL 9.2.
• Stránka 1 z 1
Střelci NHL 9.2.
Dnes jsem si vybral na zitřek tyto tipy na střelce.
![]() ![]() Zde si myslím že při současné celkem dobré formě Jersey by se mohl trefit I.KOVALČUK s kursem 2.90 ![]() ![]() ![]() Tady sice bez Malkina a Crosbyho dávám důvěru na CH.KUNITZ 3.50 ![]() ![]() ![]() Tady by se měl prosadit kdo jiný než S.STAMKOS 2.10 ![]() ![]() Re: Střelci NHL 9.2.
Kovalčuk by mohl.ale jsou tam lepčí střelci s lepším kurzem,
Zápas Pittsburh-Columbus bych vynechal,poté co nehrajou Crosby s Malkinem tak jsou téměř samé undery,a navíc Kunitz nastupuje ve 3.lajně(když už tak já bych zkusil Dupuise), A Tampa se posledně trápila se ST.LOUIS,tak té dnes nevěřím.To je můj názor,jinak GL. Re: Střelci NHL 9.2.
To je vše možné. Při mém štěstí to je jedno co dám, zase mi určitě uteče jeden zápas. Tak jako včera mi to pokazil P. HORNQVIST
Re: Střelci NHL 9.2.![]() ![]() MacArthur - v parádní formě ![]() ![]() Vanek, Lecavalier ![]() ![]() T.Ruutu ![]() ![]() Huselius ![]() ![]() Marleu ![]() ![]() Boyes ....tk takhle to dneska dávám já.....radši každýho hráče zvlášť do skupiny ale mohlo by to vyjít Re: Střelci NHL 9.2.
Kovalcuk , MacArthur , Kunitz , Stamkos co myslite ?? nevim jak to dat jestli do kombika nebo do akovky diky za odpovedi
![]() Re: Střelci NHL 9.2.
hele ono je to fakticky jedno...nhl je téměř loterie......ale už nějakej čas hokej sleduju (hlavně NHL) a jelikož ho už 12 let hraju tk ti trošku poradim (ale nedávej na mě je to tvuj tiket).....pittsburghu začíná vyhrávat zápasy těsnym výsledkem obrana....ale Kunitz je dobrej tip stejně jako MacArthur.....ale u těch "tutovek" bych si jistej nebyl.....Stamkos je sice ve vrholný formě ale s Buffalem to bude vypjatej zápas s málo góly a bude těžký se prosadit a podle mě se Stamkos neprosadí (doporučení 6/10) a Kovalčuk ho dá 50:50 ![]() ![]() Re: Střelci NHL 9.2.
jj dekuji za odpoved. chci si dat neco za 100 tak prave nevim nevim co
hlavně bych to dal jeden hráč=jedna skupina ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Střelci NHL 9.2.
tak treba 4 hraci 4 skupiny na 2 chyby ???
jo to je dobrý ![]() ![]() Re: Střelci NHL 9.2.
zase kdybych dal naky 3 nebo 2 do akovky tak jsou krasnejsi vyhry
neni tam ale taková jistot že to vyjde ![]() ![]() Re: Střelci NHL 9.2.
zapeklita situace
jojojo ![]() ![]() Re: Střelci NHL 9.2.
jj ok
Pittsburgh i Tampa nakonec podle mých očekávání(krom Dupuise),a Kunitz nehrál.
• Stránka 1 z 1