US Open kvalifikace
Aljaz Bedene
Ricardas Berankis
Igor Sijsling
Tenhle triple hraju opravdu za hodně, a tak se chci podělit o tip i ostatními, celkový kurz je 1,81

Hodně štěstí Všem!

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
US Open kvalifikace
• Stránka 1 z 1
US Open kvalifikace
Dnes za velký vklad:
Aljaz Bedene Ricardas Berankis Igor Sijsling Tenhle triple hraju opravdu za hodně, a tak se chci podělit o tip i ostatními, celkový kurz je 1,81 ![]() Hodně štěstí Všem! ![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3 KO: 2 Moje tenisové tipy za všechny období: OK- 78 KO- 28 Re: US Open kvalifikace
Bedene 62 64 OK
Sijsling 63 62 OK Čekání na Berankise ![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3 KO: 2 Moje tenisové tipy za všechny období: OK- 78 KO- 28 Re: US Open kvalifikace
Já měl ty dva pouze abych nemusel čekat, každopádně díky Re: US Open kvalifikace
Za málo, jsem rád, že se aspoň někdo svezl, Beran to snad neposere ![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
Snad ne, jen mě bude trochu mrzet, že sem nedal tohle https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicket ... Dl5uoUw%3D, ale vyšlo něco menšího aspoň.
Re: US Open kvalifikace
tak to je škoda
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
Ryčka to zvládl!!!
Zvítězil 57 76(5) 61 Pořádný nervy, ale stálo to za to, pěkný penízky jsou doma. Gratulace taky Všem, kdo se hráli se mnou ![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
tak jsem se taky svezl za slusny peniz, diky....
![]() Re: US Open kvalifikace
To jsem rád, gratulka ![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3 KO: 2 Moje tenisové tipy za všechny období: OK- 78 KO- 28
• Stránka 1 z 1