Mahut/Roger-Vasselin - Anderson/Querey

<<

Claw

Příspěvek pát 03. srp 2012 12:23:29

Mahut/Roger-Vasselin - Anderson/Querey

Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin - Kevin Anderson/Sam Querrey

ATP Washington

Obrázek

Dobrý deň, vitajte pri mojej ďalšej analýze z tenisového turnaja vo Washingtone. Opäť nazrieme do mužskej štvorhry a to konkrétne na zápas Francúzskej dvojice (Mahut/Roger-Vasselin) proti Juho Africko-Americkému páru Anderson/Querey.

Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin - Tento pár má určite viac skúseností ako ich súperi. Odohrali už 46 stretnutí s bilanciou 37/9. Špecializujú sa hlavne na hru v hale, ale ja im dnes budem veriť aj pod holým nebom. Na svojom konte majú 6 titulov, z toho 4 v hale, a po jednom z antuky a hardu.
Nicolas Mahut - Francúzsky 30 ročný hráč nachádzajúci sa na 59. mieste v rebríčku ATP vo štvorhrách. Má slušný servis, ale iba slabý return.
Edouard Roger-Vasselin - Francúzsky 28 ročný hráč nachádzajúci sa na 56. mieste v rebríčku ATP vo štvorhrách. Tento hráč disponuje lepším returnom a o niečo lepším servisom ako má Mahut.

Kevin Anderson/Sam Querrey - Ako som už písal tento pár nemá až také skúsenosti. Odohrali zatiaľ iba dve stretnutia, avšak v oboch sa trápili. S párom Pablo Andujar/Michael Kohlmann vyhrali 7:6 7:6 a s Eric Butorac/Paul Hanley vyhrali 6:3 3:6 10:6. Pred týmto zápasom odohrajú zápas v single proti sebe. Keďže obaja hráči sa spoliehajú na svoj servis, očakávam dlhšie stretnutie. Proti sebe v dvojhre odohrali už 9 stretnutí a až 6 z nich sa pretiahlo do troch setoch. Pokiaľ nerátam zápas, v ktorom Kevin skrečol, tak majú priemer game-ov na zápas 28,5, čo znamená, že aj tento zápas by sa mohol hrať dlhší čas a tým pádom by im ostalo menej síl na štvorhru.
Kevin Anderson - 26 ročný JuhoAfričan, ktorý sa nachádza na 144. mieste v rebríčku ATP vo štvorhrách. Prednosť dáva skôr dvojhre ako štvorhre. A preto ak by prehral s Querreyom zápas v dvojhre, predpokladám, že na štvorhru na vykašle a bude sa pripravovať na jednoznačne lepší turnaj v Toronte, kde sa v roku 2010 dostal do 3. kola, kde vypadol s Nadalom po výsledku 6:2 7:6.
Sam Querrey - 24 ročný Američan, ktorý sa nachádza na 58. mieste v rebríčku ATP vo štvorhrách. Aktuálne zažíva životnú formu, no predsa je to len človek a vyčerpanie sa musí v tomto zápase prejaviť. Veď pred týždňom vyhral turnaj v Las Vegas a v štvorhre sa dostal do semifinále a následne musel precestovať 3900km do Washingtonu, kde zatiaľ odohral spolu vyše 6 hodín. Takže hneď ako odohrá dvojhru má asi hodinu na načerpanie nových síl a následne hrať štvorhru.

Verdikt: Zohranosť párov, vyčerpanosť a menší záujem pre štvorhru radí podľa mňa do role favoritov Mahuta s Vasselinom.

Ak sa rozhodnete podať tento zápas, odporúčam podať v stávkovej kancelárii, kde vyhodnocujú skreč ako výhru. Prajem veľa šťastia.

TIP: Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin @ 2.2 Obrázek
<<

Ludek106618

Příspěvek sob 04. srp 2012 14:20:42

Re: Mahut/Roger-Vasselin - Anderson/Querey

škoda,hodinu si oddechli a potom si s Vaselínem vytřeli zadek ~x( ~x( ~x(
<<

Claw

Příspěvek ned 05. srp 2012 18:21:12

Re: Mahut/Roger-Vasselin - Anderson/Querey

Bohužial.. čakal som dlhšie stretnutie
TIP KO 3:6 4:6