AEL Limassol-Partizan Belehrad

Kvalifikace Liga Mistru-1.8.2012-19:45
V tomto zapase na sebe narazil kypersky tym AEL Limassol,proti neprijemnemu Partizanu Belehrad.
AEL Limassol postoupil do dalsi faze,pres Linfield,ktery doma porazil hladce 3:0 a venku vklidu remizoval 0:0.AEL Limassol ma dobrou obranu,a bude hrat od zabezpecene obrany,na nebezpecne protiutoky.Tato strategie mu hlavne vychazi,pred svymi fanousky,venku uz se snazi udrzet vysledek z domaciho zapasu.Hrat do karet by jim melo hrat i klima,ma byt okolo 30stunpu a vlhkost vzduchu se ma pohybovat okolo 90%!
Partizan postoupil do dalsi faze,pres slaby Maltsky tym Valletta.Na Malte vyhrali v pohode 1:4,doma stvrdili postup vyhrou 3:1.Partizan bude spolehat hlavne na domaci zapas,kde jim fanousci vytvori jako vzdy bourlivou atmosferu.Na Kypr prijedou hlavne branit,jelikoz jim chyby 3 hraci.Braneni nahrava i fakt a to je pocasi,Partizan neni na takove pocasi zvykli,tak se urcite nebudou nikam hrnout.
Zaver: V tomto zapase neocekavam mnoho branek.Ocekavam vysledek 1:0 nebo 0:1.Proto si zahraji v tomto zapase Under 2,5.
TIP: Under 2,5 golu v kurzu 1,65 u

Kdo se sveze tak GL!

Bilance analyz: 26OK 17 KO