Corinthians x Nautico

<<

Feedjo96

Příspěvek pát 13. črc 2012 12:18:41

Corinthians x Nautico

Corinthians Obrázek Obrázek Obrázek Nautico

Campeonato Brasileiro 2012 - 9. kolo
Sob. 14/07 ve 23h30 - Pacaembu

Corinthians neprožili vůbec dobrý "návrat" do ligy, když doma poměrně překvapivě podlehli Botafogu RJ 1:3, když inkasovali jako první gól, který byl vlastní. Nutno říct, že Corinthians nebyli lepším týmem, utkání bylo poměrně vyrovnané, ovšem na goly ne, i přes to, že Corinthiani měli velice dobrou obranu v Copa Libertadores, kde za celou soutěž inkasovali pouze čtyřikrát. Z tohoto celku zatím odešel Ramon a je možné, že se k němu v dalších dnech připojí další. Kromě toho v dnešním zápase bude Corinthians chybět útočná dvojice Emerson Sheik a Jorge Henrique, takže trenér Tite bude muset sáhnout do rezerv, které hrály když "klíčoví" odpočívali. Konkrétně to bude náhrada Elton a Romarinho.

Nautico sice inkasovalo již patnáct branek, nicméně když si vezmeme, že v jednom zápase jich bylo pět a trochu přivřeme oči, tak se nám zjeví průměrná obrana. Hlavní ztrátou pro Nautico bude v tomto utkání záložník Derley, který zatím odehrál sedm zápasů a vstřelil jednu branku. Útok tohoto nováčka je průměrný, zatím vstřelili devět branek v osmi utkáních.

Corinthians
- sestava: (4-4-2) Cássio - Alessandro, Chicão, Paulo André, Fábio Santos - Paulinho, Ralf, Alex, Danilo - Elton, Romarinho
- absence: Chen Zizao, Edenílson, Gomes, Jorge Henrique

Nautico
- sestava: (3-5-2) Felipe - Ronaldo Alves, Jean Rolt, Márcio Rosário - Alessandro, Elicarlos, Martinez, Souza, Lúcio - Rhayner, Araújo
- absence: Cascata, Derley, Marlon, Rogério

Vždycky si tipy na brazilskou ligu připravuju už třeba od středy, ale to spíš tak podle pocitů. Nejdřív jsem měl v hledáčku jasnou výhru Corinthians třeba i v hcp a tip, že Nautico nevstřelí gol, ale po tom, co jsem viděl jejich "nic moc" výkon a navíc ten fakt, že nebude hrát jejich klíčová útočná dvojka, tak zvolím under. Možná je to trochu riskantnější tip, nicméně si pořád myslim, že Nautico neprojde přes velmi dobrou obranu Corinthianu (i když v posledním zápase to nepotvrdili) a Corinthians se trefí jednou, maximálně dvakrát. Očekávám tedy výsledek 1:0 či 2:0.

Obrázek Hlavní tip: Under 2.5g @1.990 (60%) 2/5
Naposledy upravil Feedjo96 dne sob 14. črc 2012 13:06:53, celkově upraveno 1
<<

Feedjo96

Příspěvek sob 14. črc 2012 12:22:05

Re: Corinthians x Nautico

Tak jsem se nakonec ještě rozhodl pro menší zkoušku a dám si ještě solo za menší vklad výhru hostu @9.110, protože ten kurz mi tam přestává sedět, takovým outsiderem podle mě Nautico není, podle mě mají větší, než 11% šanci. Kdo by chtěl ještě může zkusit také X2, ale já si dám jen dvojku ;), a to hlavně kvůli kurzu. Under je samozřejmě za normální vklad stále tip č. 1.
<<

Bery

Příspěvek sob 14. črc 2012 15:04:19

tady zkouším Nautico dá gol za 1,66 u chance %%-
<<

Feedjo96

Příspěvek ned 15. črc 2012 0:39:12

2-1 ko

Zpět na Fotbal