ATP Stuttgart: Brown Dustin-Paire Benoit

<<

Lacoste33

Příspěvek stř 11. črc 2012 8:23:19

ATP Stuttgart: Brown Dustin-Paire Benoit

Obrázek Brown Dustin-Paire Benoit Obrázek
ATP Stuttgart Obrázek
11.7.2012 - 17:00
Obrázek

Obrázek
V první řadě bych chtěl říct, že vypsané odds ve mě vzbudily již včera zvláštní myšlenky, které nakonec ráno doputovaly k tomu, že Brownovi vložím důvěru. Rozhodně si nemyslím, že mezi ním a Pairem v současnosti takový rozdíl. Obzvlášť když se hraje na Německé půdě, kde je motivace Dustina Browna mnohem větší než kde jinde.

Dustin Brown v prvním kole porazil po velikém boji Davyděnka a včera postoupil na turnaji taky ve čtyřhře. Je tak zřejmé, že ve Stuttgartu se mu daří a on sám tu může překvapovat dále. Trochu jsem zapátral do stats v utkání s Davyděnkem a mimo to, že utekl z mečbolu mě uchvátila ještě jedna věc. Davyděnko a jeho servis, respektive procenta úspěšnosti toho prvního. V prvním setu 77%, v druhém 79% a v tom třetím dokonce 89% !!! To jsou naprosto úchvatná čísla a strašně me udivuje, že se Brown vůbec dostával na returnu do hry. Jen ve třetím setu, kdy byla úspěšnost tak obrovská se dostal Dustin k brejku hned dvakrát a odvrátil mečbol. I Brown byl na servisu celkem v pořádku. Mimo druhého setu, kdy klesla úspěšnost pod padesát procent se držel kolem té šedesátky a nastřílel třináct es. I dnes proti Pairemu musí jít Dustina s jasnou taktiku. Své gemy si urvat kvalitním servisem, hrou na síti a agresivně ukončovat výměny co nejdříve. To samé na returnu, hrát hodně agresivně a na riziko. Pokud by se totiž zacházelo do dlouhých výměn, tak tam by šance rapidně klesla. Nechápu tak takovou monster favorizaci soupeře. Dustin tu v minulosti hrál tříseťák se Simonem, padnul až v TB a to byl podle stats lepším hráčem.

Benoit Paire je pro mě player, na kterého se nedá spolehnout prostě nikdy. Viz. letos pár případů. Vyřídil ho Cipolla s Ramosem-Vinolasem a za týden byl ve finále v Bělehradě (sice hodně haluzově, ale byl) a pak padnul se Serrou a Vasselinem. Prostě bez nějakého delšího úseku kvalitních výsledků. Klasickej žabožrout. Teď taky si nemyslím, že to bude něxo extra. Od French Open na antuce nestál, byl v semifinále Hertogenbosch a třetí kolo zahrál ve Wimbledonu. Včera se hodně nadřel se Schwankem, ale nakonec vyhrál ve dvou setech. Stats servisu na 55% a deset dvojchyb. To neni zrovna něco, s čím by měl proti Brownovi hrát.

Jednoduše řečeno nesouhlasím s tím, že je Brown jako big underdog. V Německu se chce předvést, místní antuka zas pro něho takový problém není a po vyřazení Davyděnka je i jeho sebevědomí o něco větší. Hlavně Paire si takovým favoritem zaslouží být tak někde na challengeru a ne na ATP. Na to v žádném případě nemá palici. Nicméně dobře pro nás, protože hodnota tam je.

Hlavní Tip: Brown uhraje alespoň jeden set @ 2.06 Obrázek
No gembling, yes Valuebetting ....
<<

Lacoste33

Příspěvek stř 11. črc 2012 9:42:12

Re: ATP Stuttgart: Brown Dustin-Paire Benoit

Už to jede dolu, už i svět snad pochopil, že je to kravina ;)
No gembling, yes Valuebetting ....
<<

Petr Jeník

Příspěvek stř 11. črc 2012 18:46:01

Tak tohle mě štve, že jsem to zapomněl naložit :(
Brown vyhrál 2:1 (7:6, 4:6, 6:1)
<<

Lacoste33

Příspěvek stř 11. črc 2012 18:56:05

jo, hodnoty tam v těch kursech byly ... ok 7-6, 4-6, 6-1