Internacional vs Cruzeiro

07.07.2012 23:30 Oba celky si zatím vedou velmi slušně. Internacional doposud získal dvanáct bodů, Cruzeiro o dva více, tedy čtrnáct. V posledním zápase Internacional remizoval na půdě Bahii 1:1, Cruzeiro zase překvapivě podlehlo doma Sao Paulu 2:3. Oboum celkům k úspěchu dopomáhá poměrně slušná obrana. Oba celky v soutěži vstřelili stejný počet gólů (deset), ale pro mě je důležité především to, že inkasovali pouze šestkrát, což je tedy méně než jedna branka na utkání. Navíc oba celky jsou poměrně sužovány absencemi. Především bych chtěl zmínit momentální hvězdu Cruzeira, Wellingtona Paulistu, který už nastřílel čtyři branky, v tomto utkání nenastoupí kvůli žlutým kartám, nahradí ho v základní sestavě čtyřiadvacetiletý Anselmo Ramon, který doposud nastoupil jen čtyřikrát jako náhradník a odehrál pětasedmdesát minut, podařilo se mu ovšem vstřelit dvě branky. Nahradit ale Wellingtona Paulistu pro něj bude asi velice těžké.
Z počátku mě zde napadalo dost sázkových příležitostí, které vyzkoušet: Oba celky dají gol - NE @1.830, Cruzeiro nedá gól @2.250, Internacional vyhraje s čistým kontem @2.750... Nakonec jsem se ale rozhodl pro jinou variantu, kterou je under 2.5g. Jelikož opravdu obě obrany zatím pracují velmi dobře (kromě posledního zápasu Cruzeira, kde obrana inkasovala hned třikrát - naprosté selhání) a hostům navíc chybí klíčový útočník.
UNDER 2.5g @ 1.850