SV Ried - APOEL Nicosia

Záver pracovného týždňa ponúka bohatú ponuku futbalových zápasov na medzinárodnom poli. Nie sú to síce duely pohárovej Európy ako včera, ale aj predsezónne prípravné zápasy môžu mať vysokú kvalitu. Jedným z očakávaných šlágrov dňa bude stretnutie v rakúskom Ampflwangu medzi takmer domácim SV Ried a cyperským APOEL-om Nikózia.
Začnime rakúskym tímom. Slovenskému fanúšikovi je najbližší ostatný výsledok Riedu zo záveru júna, keď podľahol nášmu majstrovu Žiline 0:1. V rakúskej T-Mobile bundeslige skončil tento tím až šiesty, ambície boli rozhodne vyššie. Cyperský APOEL si z domácej najvyššej súťaže odniesol bronz s rovnakým počtom bodov ako druhý tím a jeho mestský rival Omonia Nikózia a len dva body za majstrovským Limassolom. V novej sezóne teda nezopakuje jazdu snov v Lige majstrov, ktorá sa pred pár mesiacmi skončila až vo štvrťfinále.
V zápase s Riedom je podľa mňa favoritom cyperský tím a v internetových stávkových kanceláriách napriek tomu nájdete na jeho víťazstvo až príliš vysoké kurzy na hranici 2.88. Ale rozhodol by som sa ešte viac pritvrdiť a v horúcom lete skúsiť tip na výhru tohto mužstva tak v prvom polčase, ako aj v celom zápase. Kurz by mal byť okolo @5,00 ake túto možnosť všetky sázkovky neumožňujú- Preto ja si zahrám len čistú 2 aj keď to už nieje v takom peknom kurze.
TIP:APOEL Nicosia @2.36