Šachter Soligorsk - BATE Borisov

<<

MaTeJ47

Příspěvek pát 06. črc 2012 10:50:30

Šachter Soligorsk - BATE Borisov

Obrázek Šachter vs. BATE Obrázek

Bielorusko • 7.7 • 15:00
http://www.evysledky.com/tabulka/CppeZQJq/42WQI8Ns/

Šachter je na 2.mieste so ziskom 33 bodov pri skore 32:10. Mužstvo sa tak môže popýšiť najlepším útokom a 3.najlepšou obranou v lige. Momentálne forma Soligorsku je veľmi dobrá, ked ich aktuálne bilancia je 4-1-0. Doma si nevedú o nič horšie 3-2-0. Medzi opory tím patria Tsygalko (GK 16z.), Komarovski (F 16z./5g.) alebo Osipenko (F 16z./7g.). Soligorsk by sa prípadnou výhrou dotiahol na BATE a tak verím,že o motiváciu budú mať postarané.
BATE je najúspešnejším a najznámejším bieloruským celkom a potvrdzuje to aj v tejto sezone. Borisov je na 1.mieste, ked majú 36 bodov so skore 24:8. Ich aktuálna bilancia je 3-0-2 a vonku majú 5-0-0. To teda znamená,že posledné dva domáce zápasy prehrali, čo nieje u BATE zvykom. Medzi hviezdy klubu patria Baga (MF 14z./5g.), Renan (MF 14z./4g.) alebo Pavlov (MF 11z./0g.) ktorý sa vracia po 4 zápasoch.

Obrázek Šachteru bude chýbať dôležitý útočník Yanush (13z./6g.), no myslím že má ho kto nahradiť. BATE sa zas bude musieť zaobísť bez najlepšieho strelca a kľúčového forwarda Mozolevskiho (9z./7g.).

Obom celkom pôjde v tomto dueli o veľa a myslím,že uvidíme hlavne taktický boj pričom ani jeden mančaft nebude chcieť chybovať. Obom tímom vypadol dôležitý útočník čo len podporí môj tip na under. Posledný vzájomný zápas skončil výhrou BATE 1:0 (28.4.2012).

Under 2 @ 2,2 Obrázek
<<

Bendžo

Příspěvek pát 06. črc 2012 21:18:55

Re: Šachter Soligorsk - BATE Borisov

ObrázekYou'll Never Walk Alone Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. črc 2012 14:24:17

No tak držím palce, hodně težký zápas bych řekl na tipování.

Já si zahraju BATE DNB @ 1.60 Obrázek s důverou, tak 6,5/10 a podle toho, tam dám taky nejakej vklad. Do tipovačky tady tento zápas nedám, je to podle mě fakt težko tipovatelné.

Podle mě dnes BATE gola dá a Sachter si myslím nemá na to dát více než jeden, tak to hraju podle toho no, tak nejak koukal jsem na poslední výsledky ( 6Z ) Šachteru doma a same vyrovnane výsledky má na domácí půde krom vitezství 5:0 nad jednoznačne nejhorším celkem venku Slavia Mozyr, která má venku tedy skore 2:24 z 8Z, což je opravdu docela katastrofa, by mě zajimalo, co říká trener tohoto klubu, když jedou na nejaké venkovní utkání :-) Krom tohoto výsledku přišli same tesne výsledky s týmy z nichž není ani jeden v top 5 v lize.. 2 vyhry o gol nad 10. a 7. celkem, 2 remízi ( 6. celek a 9. celek ) a jedna prohra dokonce s posledním Brestem, ale tento výsledek je nejstarší z tech 6 posledních domácích zápasů.

BATE venku (10:2) hraje s momentálne dokonce lepším skorem než doma (14:6) a z posledních 6 venkovních utkání všechny vyhráli a to hráli i proti kvalitnejším celkum jako Dinamo Minsk (4) kde utkání skončilo 0:2 či FC Gomel (3), kde zase zápas skončil 0:1. Gomel je doma 7:2, což se dá trošku přirovnat k domácí bilanci Soligorsku 17:5, tedy golu padá v utkáních Gomelu podstatne mene, ale ten pomer vstřelených branek ku pušteným je shodným temer a BATE tady vyhralo 0:1, což by ale také mohlo hovořit proti underu, kedže v zápasech SOligorsku padá doma více golua proto taky třeba under nehraju, navíc s tím kurzem je to šílenost.

Okolo vzájemných zápasů v lize v minule sezone BATE nejdříve venku porazilo Šachtěr 0:2, pak ale doma hrálo pouze 2:2 a znovu venku nakonec ve třetím zápase 0:0. V teto sezoně se kluby utkali jen jednou na hřišti BATE a utkání opet vyhrálo BATE 1:0 a BATE nemá nejaké velké problemy hrát venku, ba naopak, venku hrá takmer tak ako doma což ukazali i vzajemné zápasy z minule sezony.

Ted jsem koukal v Matejove analýze ještě na to, že bude chybet nejlepší střelec BATE, no ale i tak si myslím, že BATE je celkove kvalitnejší a jeden hráč i ked je takove kvality, nemuže tolik tento zápas ovlivnit, BATE by mělo dát gol i takhle a taky nevím jak dlouho už tento hráč chybí. Under/Over mi pro tento zápas nepřijde vhodne hrát, okrem tohoto se dá soudit hlavne z posledních vzajemných zápasů na dané půdě ty sice byli underove, ale aj tak Sachtar jak jsem již psal nenarazil v posledních 6 zápasech doma ani nahodou na tým přibližující se kvalite BATE a tak teda od nich neviem co očekávat z tech výsledků se dá vysoudit jen to, že ked hráli tesne vysledky s druhou pulkou ligy a vyhry max o gol že by na jejich hřišti nemel prohrát momentálně nejlepší tým BATE.

- Ještě dodám, že oba kluby nebudou hrát v příštích 5 dnech žádný zápas, takže se mohou plně koncentrovat na ten dnešní.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

radim

Příspěvek sob 07. črc 2012 14:41:21

Neumino:teda já nevím,koukal sem už minule na ty tvoje příspěvky..kousky píšeš ty a kousky máš odjinud ne?tak nějak podivnej slovosled,míchá se ti tam zajímavě slovenština... :-??
ObrázekObrázekObrázek
<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. črc 2012 14:51:42

:D Však to je moje poznávací znamení, rozumíš :D
No a čekal bych nazor i k tipu, ked už píšeš :-P Ještě to nezačlo.

Sabine Lisicki ♥
<<

Ludek106618

Příspěvek sob 07. črc 2012 15:00:04

Šavla nebo 10
<<

radim

Příspěvek sob 07. črc 2012 15:09:33

Ludek106618 píše:Šavla nebo 10

souhlas,plichta
ObrázekObrázekObrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 07. črc 2012 16:51:41

1:1 >> VOID
<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. črc 2012 16:56:04

Držím palce, už jsi za pulkou :-))

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. črc 2012 16:57:22

Neuminho píše:No tak držím palce, hodně težký zápas bych řekl na tipování.

Já si zahraju BATE DNB @ 1.60 Obrázek s důverou, tak 6,5/10 a podle toho, tam dám taky nejakej vklad. Do tipovačky tady tento zápas nedám, je to podle mě fakt težko tipovatelné.

Podle mě dnes BATE gola dá a Sachter si myslím nemá na to dát více než jeden, tak to hraju podle toho no, tak nejak koukal jsem na poslední výsledky ( 6Z ) Šachteru doma a same vyrovnane výsledky má na domácí půde krom vitezství 5:0 nad jednoznačne nejhorším celkem venku Slavia Mozyr, která má venku tedy skore 2:24 z 8Z, což je opravdu docela katastrofa, by mě zajimalo, co říká trener tohoto klubu, když jedou na nejaké venkovní utkání :-) Krom tohoto výsledku přišli same tesne výsledky s týmy z nichž není ani jeden v top 5 v lize.. 2 vyhry o gol nad 10. a 7. celkem, 2 remízi ( 6. celek a 9. celek ) a jedna prohra dokonce s posledním Brestem, ale tento výsledek je nejstarší z tech 6 posledních domácích zápasů.

BATE venku (10:2) hraje s momentálne dokonce lepším skorem než doma (14:6) a z posledních 6 venkovních utkání všechny vyhráli a to hráli i proti kvalitnejším celkum jako Dinamo Minsk (4) kde utkání skončilo 0:2 či FC Gomel (3), kde zase zápas skončil 0:1. Gomel je doma 7:2, což se dá trošku přirovnat k domácí bilanci Soligorsku 17:5, tedy golu padá v utkáních Gomelu podstatne mene, ale ten pomer vstřelených branek ku pušteným je shodným temer a BATE tady vyhralo 0:1, což by ale také mohlo hovořit proti underu, kedže v zápasech SOligorsku padá doma více golua proto taky třeba under nehraju, navíc s tím kurzem je to šílenost.

Okolo vzájemných zápasů v lize v minule sezone BATE nejdříve venku porazilo Šachtěr 0:2, pak ale doma hrálo pouze 2:2 a znovu venku nakonec ve třetím zápase 0:0. V teto sezoně se kluby utkali jen jednou na hřišti BATE a utkání opet vyhrálo BATE 1:0 a BATE nemá nejaké velké problemy hrát venku, ba naopak, venku hrá takmer tak ako doma což ukazali i vzajemné zápasy z minule sezony.

Ted jsem koukal v Matejove analýze ještě na to, že bude chybet nejlepší střelec BATE, no ale i tak si myslím, že BATE je celkove kvalitnejší a jeden hráč i ked je takove kvality, nemuže tolik tento zápas ovlivnit, BATE by mělo dát gol i takhle a taky nevím jak dlouho už tento hráč chybí. Under/Over mi pro tento zápas nepřijde vhodne hrát, okrem tohoto se dá soudit hlavne z posledních vzajemných zápasů na dané půdě ty sice byli underove, ale aj tak Sachtar jak jsem již psal nenarazil v posledních 6 zápasech doma ani nahodou na tým přibližující se kvalite BATE a tak teda od nich neviem co očekávat z tech výsledků se dá vysoudit jen to, že ked hráli tesne vysledky s druhou pulkou ligy a vyhry max o gol že by na jejich hřišti nemel prohrát momentálně nejlepší tým BATE.

- Ještě dodám, že oba kluby nebudou hrát v příštích 5 dnech žádný zápas, takže se mohou plně koncentrovat na ten dnešní.

1:1 VOID... Takže taky no. Něco takoveho se dalo čekat taký výsledok :-))

Sabine Lisicki ♥
<<

Ludek106618

Příspěvek sob 07. črc 2012 17:03:54

<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. črc 2012 17:09:32

To je tvoje :D ? Se toho nebojíš teda :D

Sabine Lisicki ♥
<<

Bendžo

Příspěvek sob 07. črc 2012 17:11:33

Neuminho píše:

Držím palce, už jsi za pulkou :-))

Díky moc ;) ale bude to ešte poriadny nervák :D
ObrázekYou'll Never Walk Alone Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. črc 2012 17:19:39

Tak to každopádne, ae ked to vyjde radost jak cip ne :D

Jinak jsem ted zjistil jsem ani nevedel, že jak jsem měl to BATE DNB u tipáče solo, tak vrátili mi celou sumu i s manipulákem, jsem myslel, že vrací jen bez manipulačniho poplatku při VOIDU, takže dobré :-bd

Sabine Lisicki ♥
<<

Ludek106618

Příspěvek sob 07. črc 2012 17:35:52

Neuminho píše:To je tvoje :D ? Se toho nebojíš teda :D

sleduju pohyb kurzu,na Bate bylo 1,80 a vylítlo to na 2,20
<<

Philip Marlowe

Příspěvek sob 07. črc 2012 19:46:20

Ludek106618 píše:když říkám šavla,tak šavla :D :D :D :ymhug: :ymhug: :ymhug: :ymhug:

https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicket ... 5hQOXiE%3D

-8) -8) -8) -8) -8)

Koukám, že jsi taky pověrčivej, 777 :)
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. črc 2012 20:38:51

Ludek106618 píše:
Neuminho píše:To je tvoje :D ? Se toho nebojíš teda :D

sleduju pohyb kurzu,na Bate bylo 1,80 a vylítlo to na 2,20

Njn, ale to neznamená, že to vyjde :-)) Ale beztak gratulace.

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal