Anglie U19 - Chorvatsko U19

<<

k0udy

Příspěvek pon 02. črc 2012 20:20:13

Anglie U19 - Chorvatsko U19

Obrázek Anglie U19 - Chorvatsko U19 Obrázek
EVROPA: ME do 19 let
3.7.2012 16:30

- Anglie prošla kvalifikaci na ME poměrně hladce. V prvním zápase porazila Slovinsko vysoko 5:0, poté remizovala s Černou Horou 1:1 a v posledním kvalifikačním zápase porazila Švýcarsko 1:0.
- Chorvatsko také prošlo kvalifikací poměrně hladce, ale nutno říci, že měli daleko snadnější skupinu než Angličané. Chorvatsko ve skupině remizovalo s Rakouskem 2:2, porazili Gruzii 3:1 a Bosnu 2:0.
- Angličané určitě budou chtít postoupit ze skupiny, ale nebudou to mít příliž jednoduché jelikož kromě Chorvatů mají také ve skupině Francouze a Srby. Hlavně Francouzi patří k favoritům skupiny a spolu se Španělskem ze skupiny A patří k celému favoritu turnaje.
- Trenér Anglické Reprezentace dnes zvolil kapitána pro ME Toma Thorpa, hráč Manchesteru United se k tomu vyjádřil "Byl jsem veli poctěn, když se mě Blake zeptal, jestli chci na šampionátu vést Anglii jako kapitán. Neváhal jsem ani minutu a už se nemůžu dočkat až týmu půjdu příkladem".
- Pro Thorpa není nošení kapitánské pásky nic nového, jelikož vedl jako kapitán take letos Manchestrer United na FA Youth Cupu.
- Anglie je pro mě v tomhle zápase poměrně velkým favoritém. Hráči jako Tom Thorpe, Connor Coady, Sam Johnstone, Nathaniel Chalobah nebo George Thorne jsou daleko zkušenější a působí v nejlepších Anglických klubech, narozdíl od Chorvatů, kde většina z nich působí v Chorvatské lize. V týmu Anglie také působí dobrá nálada, jelikož většina hráčů dnes na tréninku se už těší na zítřejší zápas a povídá se, že jsou 100% připravení. Pro mě jsou Angličané v tomhle zápase favority.

Anglie U19 @ 1.73
<<

radim

Příspěvek pon 02. črc 2012 21:40:19

Re: Anglie U19 - Chorvatsko U19

anglie zas nějak úplně lehce nepostoupila,první zápas sice 5:0 ale s tou černou horou byli celý zápas horší a srovnali až v posledních minutách zápasu se štěstím,a poslední zápas jim stačila plichta a na tu celou dobu hráli a podle zpráv by u toho fotbalu každej usnul,v přípravě pak angličani měli dobré výsledky ale když jim o něco šlo tak to až tak slavné nebylo..a chorvati lehčí skupinu,no papírově ano,ale u těch mladejch je to dost jiné než u Ačka..v přátelákách hráli třeba se silným nizozemskem a uhráli s nima 0:0 takže bránit dovedou dobře,čekám že jak hráli s nima budou i teď,je to první zápas a oba budou podle mě dost opatrní oba a chorvati určitě nebudou nějak útočit,já bych tu viděl dobrou variantu under 2,5 @ 1,85 .. a podle mě je pro mladý lepší že klidně hrajou v chorvatsku jen v lize,nejvyší ligu,než v anglii nějaký ty jejich zápasy mladejch,nebo ty cos vypsal kopou premier league?nevím
ObrázekObrázekObrázek
<<

k0udy

Příspěvek pon 02. črc 2012 22:09:50

radim píše:anglie zas nějak úplně lehce nepostoupila,první zápas sice 5:0 ale s tou černou horou byli celý zápas horší a srovnali až v posledních minutách zápasu se štěstím,a poslední zápas jim stačila plichta a na tu celou dobu hráli a podle zpráv by u toho fotbalu každej usnul,v přípravě pak angličani měli dobré výsledky ale když jim o něco šlo tak to až tak slavné nebylo..a chorvati lehčí skupinu,no papírově ano,ale u těch mladejch je to dost jiné než u Ačka..v přátelákách hráli třeba se silným nizozemskem a uhráli s nima 0:0 takže bránit dovedou dobře,čekám že jak hráli s nima budou i teď,je to první zápas a oba budou podle mě dost opatrní oba a chorvati určitě nebudou nějak útočit,já bych tu viděl dobrou variantu under 2,5 @ 1,85 .. a podle mě je pro mladý lepší že klidně hrajou v chorvatsku jen v lize,nejvyší ligu,než v anglii nějaký ty jejich zápasy mladejch,nebo ty cos vypsal kopou premier league?nevím

s underem souhlasím, dlouho jsem se rozhodoval mezi 1kou a underem.. tak Premier League samozřejmě ne, ale je obrovský rozdíl jestli kokopu nějakou u19 soutěž v Chorvatsku nebo Youth Cup v Anglii popřipadě hrát za rezervu klubu v Anglii, tam je rozdíl opravdu velkej. Viděl bych to tady na 2:0. %%-
<<

radim

Příspěvek pon 02. črc 2012 22:26:10

k0udy píše:.. tak Premier League samozřejmě ne, ale je obrovský rozdíl jestli kokopu nějakou u19 soutěž v Chorvatsku nebo Youth Cup v Anglii popřipadě hrát za rezervu klubu v Anglii, tam je rozdíl opravdu velkej. Viděl bych to tady na 2:0. %%-

já si právě teda myslím,a sem línej to teď dohledat,že právě u těhle papírově slabších týmů hrajou většinou ty hráči už ligu s dospělejma a to jim dává víc,proto u těhle mladejch jsou i ty slabší krutě nebezpečný... no a porovnávat nějakej Youth Cup nebo rezervu s ligou v chorvatsku?nevím,neviděl sem ani jedno..skončí to 0:0 :ymparty:
ObrázekObrázekObrázek
<<

Philip Marlowe

Příspěvek úte 03. črc 2012 0:37:56

Vzhledem k těmhle informacím bych taky sázel na Albion: They will miss their two key players; Kovacic (midfielder) and Livaja (attacker). Besides the absence of these two, they will still miss a couple of very important players, namely: Radosevic, Elez, Milic, Tomicic and Datkovic.
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

k0udy

Příspěvek úte 03. črc 2012 1:18:11

Philip Marlowe píše:Vzhledem k těmhle informacím bych taky sázel na Albion: They will miss their two key players; Kovacic (midfielder) and Livaja (attacker). Besides the absence of these two, they will still miss a couple of very important players, namely: Radosevic, Elez, Milic, Tomicic and Datkovic.

hledal jsem veškeré info, ale na tohle jsem teda nenarazil. dík (*)
<<

radim

Příspěvek úte 03. črc 2012 17:25:49

1:1..
radim píše:,já bych tu viděl dobrou variantu under 2,5 @ 1,85 ..

OK L-)
ObrázekObrázekObrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek úte 03. črc 2012 17:27:35

Viděl bych to tady na 2:0
Skoro...
<<

k0udy

Příspěvek úte 03. črc 2012 17:36:18

1:1 KO [-(

- Anglie podle onlinu byla lepším týmem, hlavně teda v prvním poločase kde měla několik tutovek.. ~x(

Zpět na Fotbal