|
|
Míváte na tiketu tenis? Pochlubte se
čtv 07. čer 2012 23:22:15 od k0udy
Ferrer - Nadal 8.6.2012, 13:00
Tenisové analýzy psát neumím, takže to moc dlouhé nebude, ale tohle sem musím hodit. Nadal je podle SK obrovským favoritem a kurz je na něj vypsaný okolo 1.07 což mi na semifinále proti Ferrerovi příjde úplně trapné. Ferrer si doposud poměrně lehce poradil s Murrayem, Grannolersem nebo Youzhnym a pro mě takovej outsider v tomhle zápase rozhodně není. Nadal taky není neporazitelný a sice doposud na FO ještě neztratil ani set, ale řekl bych že proti Ferrerovi minimálně jeden ztratí a nedivil bych se, kdybych jich bylo více. Ferrer je vyložené antukář a navíc podle mě hraje v životní formě a může hodně Nadala potrápit. Kurz na over gamů je v tomto zápase vypsnán poměrně nízko a to na 31.5 gamů za kurz 1.90, což je podlě mě jasná záležitost a bet dne.
over 31.5 @ 1.90
čtv 07. čer 2012 23:34:44 od karlito_69
myslim, že to opravdu s ferrerem tak lehký mít nebude, ještě počkám, až mi vypíšou nějakej HCP a uvidim podle toho, ale kdyby byl kolem 0:6, tak bych to asi taky zkusil a nedivil bych se, kdyby vzhledem ke kurzu byl i větší. Každopádně uvidim zejtra až to budu řešit.
čtv 07. čer 2012 23:40:03 od k0udy
karlito_69 píše:myslim, že to opravdu s ferrerem tak lehký mít nebude, ještě počkám, až mi vypíšou nějakej HCP a uvidim podle toho, ale kdyby byl kolem 0:6, tak bych to asi taky zkusil a nedivil bych se, kdyby vzhledem ke kurzu byl i větší. Každopádně uvidim zejtra až to budu řešit.
Čekám okolo 8.5, což bude taky luxus. Tohle je podle mě demence SK a měli bychom toho využít, Ferrer není žádný otloukánek
pát 08. čer 2012 0:01:43 od karlito_69
Tak takovej HCP by byl luxusní.
pát 08. čer 2012 9:56:54 od Renfielder
ja hrám Ferrer Ah + 7,5 game + sa mi už ani nechce vari´t že v semifinále aby Rafa nestratil ani set....i keď na tlačovke Ferrer vyhlásil nadala za naj antukára všetkých čias, ale pokúsi sa s ním uhrať vyrovnaný zápas. Almagro to dokázal v 1. sete, uvidíme čo dokáže Ferrer GL
5 OK 4 KO
pát 08. čer 2012 10:36:48 od balbe
k0udy píše:Ferrer - Nadal 8.6.2012, 13:00
Tenisové analýzy psát neumím, takže to moc dlouhé nebude, ale tohle sem musím hodit. Nadal je podle SK obrovským favoritem a kurz je na něj vypsaný okolo 1.07 což mi na semifinále proti Ferrerovi příjde úplně trapné. Ferrer si doposud poměrně lehce poradil s Murrayem, Grannolersem nebo Youzhnym a pro mě takovej outsider v tomhle zápase rozhodně není. Nadal taky není neporazitelný a sice doposud na FO ještě neztratil ani set, ale řekl bych že proti Ferrerovi minimálně jeden ztratí a nedivil bych se, kdybych jich bylo více. Ferrer je vyložené antukář a navíc podle mě hraje v životní formě a může hodně Nadala potrápit. Kurz na over gamů je v tomto zápase vypsnán poměrně nízko a to na 31.5 gamů za kurz 1.90, což je podlě mě jasná záležitost a bet dne.
over 31.5 @ 1.90
jde vidět že si asi neviděl zápas Ferrer Murray a Nadal Almagro jinak bys to nemohl myslet vážně tuhle sázku , to co předvedl Murray s Ferrerem to byl babský tenis Ferrer si nebyl schopny udržet servis ztratli ho hned 4 krát a to podotýkám hrál Murray zraněný s bolesti zad za které se v zápase několikrát chytal a taky předvedl trapný tenis a jen díky tomu prohrál a přesto dokázal Ferreovy sebrat 4krát podání . Ted ti něco řeknu o Nadalovy Alamgro podával 100krát líp jak Ferrer dohromady s Murrayem a troufnu si říct kdyby Almagro místo Nadala hrál bud s Ferrerm nebo s Murrayem tak je v semifinále Alamagro , Nadal jak hrál s Almagrem který podal proti Rafovy 100procentní výkon a stejně to nestačilo Rafovy nedokázal sebrat servis ani jednou ze 4 nabízených break bollu Rafa sebral přes perfektní servis Almagra o kterém se Ferrerovy může jen zdát tak mu sebral ze 6 ti break bollu hned 3 krát servis ,další věc Rafa tu odehrál celkem 5 zápasu a ztratil svůj servis pouze jednou , ano jednou mu soupeř sebral podání a to hned v prvním zápase jinak už to nikdo nedokázal , navíc Rafa vůbec na Frech Open nechybuje má ze všech hráčů nejmenší počet nevynucených chyb . David Ferrer tu s 5 zápasu ztratil servis nebo podání 8 krát navíc Ferrer je hráč který nemá silný servis , podání nikdy nebyla jeho velká zbran on si to dokázal spíš uběhat ale ne proti nejlepšímu antukáři všech dob který je navíc hodně rychlí Rafu Nadalovy plus s vynikajícím servisem a jestli si myslíš že to Rafa odchodí když je jen krůček od finále tak si blázen , Rafa tak touží po tom grand slamu jak nikdy předtím protože všechny grand slamy mu vyfoukl Djokovič a letos Australian Open to samé ve finále ale Frech Open si už vzít nenechá a jen to dokazuje svojí hrou . Tak hodně štěstí kámo ale já overu nevěřím potom co předvedl za výkon Ferrer proti zraněnému Murrayemu.
pát 08. čer 2012 11:05:34 od Renfielder
Tak takto : over je podľa mňa na mieste keďže Sk ho položili relatívna nízko....31,5 gamu, nič nereálne. Zabúdaš na počasie, dnes bude opäť slušne veterno nad Parížom, takže tie Rafove vycentrované loptičky vôbec nemusia padať do kurtu, ovšem rovnako to platí pre Ferrera. Okrem toho ide o semifinále, hádam to nebude jazda v pomere 6-2 6-2 6-2 pre Rafu, trocha drámy by už nezaškodilo.
A nakoniec, človek nie je robot, nedá sa hrať vždy na 110 %
5 OK 4 KO
pát 08. čer 2012 11:36:52 od k0udy
balbe píše:k0udy píše:Ferrer - Nadal 8.6.2012, 13:00
over 31.5 @ 1.90
jde vidět že si asi neviděl zápas Ferrer Murray a Nadal Almagro jinak bys to nemohl myslet vážně tuhle sázku , to co předvedl Murray s Ferrerem to byl babský tenis Ferrer si nebyl schopny udržet servis ztratli ho hned 4 krát a to podotýkám hrál Murray zraněný s bolesti zad za které se v zápase několikrát chytal a taky předvedl trapný tenis a jen díky tomu prohrál a přesto dokázal Ferreovy sebrat 4krát podání . Ted ti něco řeknu o Nadalovy Alamgro podával 100krát líp jak Ferrer dohromady s Murrayem a troufnu si říct kdyby Almagro místo Nadala hrál bud s Ferrerm nebo s Murrayem tak je v semifinále Alamagro , Nadal jak hrál s Almagrem který podal proti Rafovy 100procentní výkon a stejně to nestačilo Rafovy nedokázal sebrat servis ani jednou ze 4 nabízených break bollu Rafa sebral přes perfektní servis Almagra o kterém se Ferrerovy může jen zdát tak mu sebral ze 6 ti break bollu hned 3 krát servis ,další věc Rafa tu odehrál celkem 5 zápasu a ztratil svůj servis pouze jednou , ano jednou mu soupeř sebral podání a to hned v prvním zápase jinak už to nikdo nedokázal , navíc Rafa vůbec na Frech Open nechybuje má ze všech hráčů nejmenší počet nevynucených chyb . David Ferrer tu s 5 zápasu ztratil servis nebo podání 8 krát navíc Ferrer je hráč který nemá silný servis , podání nikdy nebyla jeho velká zbran on si to dokázal spíš uběhat ale ne proti nejlepšímu antukáři všech dob který je navíc hodně rychlí Rafu Nadalovy plus s vynikajícím servisem a jestli si myslíš že to Rafa odchodí když je jen krůček od finále tak si blázen , Rafa tak touží po tom grand slamu jak nikdy předtím protože všechny grand slamy mu vyfoukl Djokovič a letos Australian Open to samé ve finále ale Frech Open si už vzít nenechá a jen to dokazuje svojí hrou . Tak hodně štěstí kámo ale já overu nevěřím potom co předvedl za výkon Ferrer proti zraněnému Murrayemu. 
Tak si vsad 3:0 pro Rafu ne? GL
pát 08. čer 2012 11:48:18 od balbe
Renfielder píše:Tak takto : over je podľa mňa na mieste keďže Sk ho položili relatívna nízko....31,5 gamu, nič nereálne. Zabúdaš na počasie, dnes bude opäť slušne veterno nad Parížom, takže tie Rafove vycentrované loptičky vôbec nemusia padať do kurtu, ovšem rovnako to platí pre Ferrera. Okrem toho ide o semifinále, hádam to nebude jazda v pomere 6-2 6-2 6-2 pre Rafu, trocha drámy by už nezaškodilo.
A nakoniec, človek nie je robot, nedá sa hrať vždy na 110 %
Naopak právě když je mokrá antuka tak Rafa uhrává lepší míče s navíc když je vlhká antuka tak jsou odskoky pomalejší a to mu ještě víc vyhovuje , stačilo se podívat jak hrál proti Monacovy , nevěřím over ani náhodu natož co napsal za blbost že by mu sebral set , Ferrer neuhraje ani tiebreak natož over Ferrer má podobný styl hry jak Monaco akorát Ferrer má slabší servis a lepší defenzivu a to je tak všechno . KOUDY : mě je úplně jedno co ty hraješ hraj si to i za 100 litru je mi to fuk ale větší blbost si napsat nemohl jde vidět že tenisu vůbec nerozumíš nic vezlém , Rafu už mám dávno vsazeného od samého začátku na celkového vítěze turnaje
pát 08. čer 2012 11:49:35 od k0udy
Uvidíme po zápase, nebude mi dělát problém uznat že jsi měl pravdu
pát 08. čer 2012 12:05:28 od Renfielder
taká perlička na záver: Aj sám veľký Mats Wilander verí, že Ferrer uhrá aspoň set no nič viac.  zatiaľ rozumne hrá Ferrer Nadalovi na backhand-ovú stranu čo je niekoľkonásobne slabšia ako forhand+topspin zpas prerušený, no Ferrer je zlomený, škoda
5 OK 4 KO
pát 08. čer 2012 14:58:51 od Renfielder
5 OK 4 KO
pát 08. čer 2012 18:03:34 od k0udy
Hm, tak to jsem nečekal. Tip KO. Balbe tobě se tímto omlouvám.
pát 08. čer 2012 19:15:20 od balbe
k0udy píše:Hm, tak to jsem nečekal. Tip KO. Balbe tobě se tímto omlouvám.
dík ale nemusíš chtěl sem ti jen poradit nic víc v tom nehledej doufám že si moc v tom neutopil .
pát 08. čer 2012 21:55:56 od k0udy
balbe píše:k0udy píše:Hm, tak to jsem nečekal. Tip KO. Balbe tobě se tímto omlouvám.
dík ale nemusíš chtěl sem ti jen poradit nic víc v tom nehledej doufám že si moc v tom neutopil . ![On the phone :)]](./images/smilies/100.gif)
měl jsem to jen za kilo, nečekal jsem že ho Nadal tak zniči ale  tak jestli máš Nadala jako vítěze FO, tak bych řekl že je to jasné už
Zpět na Tenis