Brazilie - Mexiko

<<

Heinz

Příspěvek sob 02. čer 2012 11:38:47

Brazilie - Mexiko

Obrázek Brazilie - Mexiko Obrázek

Jedna se o pratelske utkani.

Zapas se odehraje 3.6. v 21:00 v Dallasu na Cowboys Stadium.

Brazilii ceka dalsi ze souperu v jejich pripravnych zapasech pred olympijskym turnajem. V kvetnu se utkali s Danskem (3:1 vyhra) a take s USA (4:1 vyhra). V obou zapasech mlady brazilsky vyber dominoval, zarili predevsim Hulk, Neymar a dalsi.
Po tomto zapase se jeste utkaji Brazilci pristi tyden s Brazilii.

Pro Mexicany je tento zapas posledni zkouskou pred dvema ostrymi kvalifikacnimi zapasy na nadchazejici Mistrovstvi sveta proti Guayane a Salvadoru. Brazilci jakozto poradatelska zeme kvalifikaci neresi.
El Tri si v poslednich dvou utkanich s obema souperi poradili, s Walesem 2:0 a 1.6. s Bosnou a Hercegovinou 2:1. Mexiko ale melo s zaveru utkani s Bosnou velkou kliku, kdyz hned 2x predvedl obrovskou minelu jeden z obrancu soupere a dovolil tak Chicharitovi vstrelit rozhodujici branku.

Predpokladane sestavy

BRAZILIE

Rafael - Danilo, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Sandro, Romulo - Oscar - Neymar, Hulk, Damiao

MEXIKO

Ochoa - Meza, Rodriguez, Salcido, Torres - Zavala, Barrera, Andrade - Dos Santos - De Nigris, Chicharito

Oba tymy se prezentuji rychlou kombinacni hrou, oba tymy maji skvele mlade vybery, ktere budou urcite ozdobou na olympijskem sampionatu. Brazilsky vyber vyuziva kazdou moznou chvili, aby si mohl zahrat pratelske utkani, protoze kvalifikacni zapasy na MS nehraji.
Mexiko sice zvitezilo tesne 2:1 v poslednim utkani nad Bosnou, vysledek se mozna ocekaval ponekud jasnejsi. Ale v zapase bylo lepsim tymem, coz je pro ne urcite motivaci i pro toto utkani.
Ocekavam, ze oba celky nebudou hrat tolik na riziko a riskovat nejake zraneni, proto by mohlo byt pro oba i o neco snadnejsi skorovat.
Myslim si, ze se trefi oba tymy, k vitezstvi by ale preci jen mela mit bliz Brazilie, ktera hraje v opravdu famozni forme.

Hlavni tip ->> Over 2,5 @ 1,6 Obrázek
Vedlejsi tip ->> Oba tymy vstreli gol @ 1,67 Obrázek
Vedlejsi tip ->> Vyhra Brazilie @ 1,62 Obrázek

Ostrejsi tip ->> Over 3,5 @ 2,4 Obrázek

Tip na vysledek ->> 3:2 @ 20 Obrázek

Hodne stesti. %%-
<<

kaneACS

Příspěvek ned 03. čer 2012 20:54:36

Re: Brazilie - Mexiko

dlouho jsem se rozmýšlel mezi čistou 1 a overem. Naštěstí jsem si vybral over, protože na Brazílii byl u fortunu 1.55 a na over 1.60, kdyby to bylo naopak tak hraju 1, takže mám štěstí. Poločas 2-0 pro Mexico, takže já jsem spokojen. ^:)^
<<

Ludek106618

Příspěvek ned 03. čer 2012 21:21:29

kaneACS píše:dlouho jsem se rozmýšlel mezi čistou 1 a overem. Naštěstí jsem si vybral over, protože na Brazílii byl u fortunu 1.55 a na over 1.60, kdyby to bylo naopak tak hraju 1, takže mám štěstí. Poločas 2-0 pro Mexico, takže já jsem spokojen. ^:)^

jsem na tom úplně stejně,ještě aby nám ten 3 gol vůbec padl :-? :-? :-?

Tak klasika,nepadl 2:0 :D :D :D :D :D :D :D :D :D
<<

kaneACS

Příspěvek pon 04. čer 2012 6:08:47

No to neee! :D :D :(( :((
<<

Heinz

Příspěvek pon 04. čer 2012 11:41:48

Skoda no. Ale gol Dos Santose krasnej. :)

Zpět na Fotbal