Chelsea - Benfica
Datum : 04/04/2012
Cas : 20:45
Stadion : Stamford bridge stadium

Chelsea :
Domaca Chelsea narazila v osemfinale na taliansky Neapol . Na stadione Stadio San Paolo prehrali 3:1 po goloch Lavezzi , Cavani a opät Lavezzi . Za hosti sa trafil Mata . 14.03.2012 sa konala odveta na Stamford Bridge kde Chelsea ukazala ze ma kvalitny a skuseny tym , ked po 90 minutach bol stav 3:1 a v predlzeni (105 min)sa o gol postaral Ivanovic . Chelsea teda oslavovala postup do stvrtfinale . V stvrt-finale privita portugalskeho velikana Benficu Lisabon v odvetnom zapase stvrt-finale ligy majstrov . Zo zapasu na stadionu Estádio da Luz si odniesla vyborny vysledok , ked zvitazila 0:1 po gole S. Kaloua . Snahu Benfici vsak nemozno popriet ked mali podstatne viac sanci nez hostia , no nedokazali skorovat .
Co sa tyka anlickej premier league moc sa timu nedari . Podlahli West Bromwichu 1:0 a Mnachestru City 2:1 . Remizovali s Tottenhamom 0:0 , doma vyhrali 1:0 so Stoke a naposledy zdolali Aston Villu 2:4 kde sa konecne presadila aj 50 milionova posila F.Torres .
Benfica :
V osemfinale narazila na ruskeho lidra Zenit Petersburg . Na sradione Petrovsky prehrali 3:2 ked sa o gole postaral Shirokov , Semak a opä Shirokov . Za Benficu sa trafil Pereira a Cardozo . 06.03.2012 sa konal zapas na stadione Estadio da Luz . Hostujuci Zenit prisiel so zaujimavou formaciou 4-1-2-3 . Ja osobne som ocakaval skor defenzivnejsiu hru zo strany hosti . Domaca Benfica vsak mala jasne navrch a bolo len otazkou casu kedy streli prvi gol . Podarilo sa im to az v 46 minute 1.polcasu . Ked o gol sa postaral opät Pereira . Az v 93 minute sa postaral o vitazny gol Oliveira .
Benfica teda zdolala Zenit 2:0 a tesila sa s postupu . 27.03.2012 sa hral na stadione Estadio da Luz prvi stvrt-finalovy zapas proti anglickej Chelsea . Ktori ako som uz spominal prehrali 0:1 . Aj napriek velkym sanciam nedokazali skorovat . V Portuguese Liga sa Benfice celkom dari ked im patri 2 priecka . Doma prehrali s FC Portom 2:3 , nasledne vsak vyhrali s Ferreirom 1:2 , doma zvitazili s Beirom 3:1 , aj napriek obrovskemu tlaku nedokazali strelit gol a remizovali s Olhanense 0:0 a vcera vyhrali nad Bragou 2:1 .
Zostavy :
Chelsea : Petr Cech , Branislav Ivanovic , David Luiz , John Terry , Ashley Cole , Raul Meireles , John Obi Mikel , Ramires , Juan Mata , Salomon Kalou , Fernando Torres
Otazne starty :
Didier Drogba
Info :
Zdravotne problemy ma brankar P.Cech , Branislav Ivanovic , A.Cole , D.Staurridge , Frank Lampard (na lavicke nahradnikov).
Cech , Ivanovic , Cole su (Sturridge , Lampard lavicka) nominovani do zakladnej zostavy ale väcina hracov ma svoj vek , co urcite bude poznat aj na ihrisku . Domaci budu hrat vo formacii 4 - 2 - 3 - 1 . Naviac Chelsea hra na hrotoveho utocnika F.Torresa ktoremu sa uz dlchsiu dobu nedari .
Benfica :
Artur ,Maximiliano Pereira , Javi Garcia , Luisao , Émerson , Nemanja Matic , Nicolas Gaitan , Axel Witsel , Bruno César , Pablo Aimar , Oscar Cardozo
Mimo hry : Ezequiel Garay , Jardel , Miguel Vitor
Benfica hra vo formacii 4 - 1 - 3 - 2
Zaver :
Myslim ze kurz na Benficu je privysoky vzhladom k tomu ze maju vyborni kader a s Chelsea hrali vyrovnany futbal . Kurz na hosti balancuje uz 3 den ale pohybuje sa okolo 5,00 . Chelsea ma skusenosti a vyhodu domaceho prostredia . Hostom nezostava nic ine len sa spoliehat na seba a svoj vykon . Pokial sa vsak Benfice podari strelit prvej gol mohlo by to byt zaujimave . Za mensi vklad si urcite zahram postup Benfici v 6,00 kurze . Verim ze hostia sa aspon raz presadia . Tipu oba tymi skoruju sa radsej vyhnem kedze Chelsea ako aj ostatne anglicke kluby hraju nepredvidatelne . Neprekvapilo by ma keby zapas skoncil 0:1 .
Tip : Hostia daju gol = 1,53
Tip : postup hosti = 6,00
GL