Příspěvek pon 26. bře 2012 11:09:26

Kvalifikace ME U17

14:00 Anglie ''17'' - Ukrajina ''17'' 1 @1.64 (Tipsport) 4/5

První zápas kvalifikační skupiny. Angličané v první kv. skupině postoupili suverénně bez ztráty bodu, když nedostali ani jeden gol. Postupně si poradili s Lotyšskem (4:0), Bosnou a Hercegovinou (2:0) a Nizozemskem (1:0). Mají neuvěřitelnou sílu hlavně v útoku, viděl jsem pár jejich zápasů a je to až neskutečné. V přípravě ještě Anglie porazila Francii a Portugalsko (shodně 2:1) a remizovala s Nizozemskem (2:2). A ještě jedna důležitá věc a to, že Anglie má ve skupině Španělsko a na EURO se kvalifikuje pouze vítěz skupiny, takže si nemohou dovolit ztratit body s Ukrajinou.

Ukrajina hrála ve velmi vyrovnané první kvalifikační skupině, když porazila Belgii 2:0, po té ovšem podlehla Chorvatsku 0:1 a na závěr remizovala s Ázerbájdžánem 0:0. Mají tam dobré individuality, ale na Anglii to stačit nebude. V přípravě před turnajem Ukrajina porazila Litvu, Finsko, Gruzii a Rusko, což vypadalo velmi nadějně, ale po té dvakrát podlehla Turecku.

Pro mě to je otázka času, kdy se Anglii podaří vstřelit první gol, očekávám výsledek 2:0. ;;)

15:00 Itálie ''17'' - Švédsko ''17'' 2 @2.88 (Bet365) 4/5

Švédsko má velmi kvalitní hráče, první zápas v klidu zvládli proti nepříjemným Švýcarům, naopak Italové podle očekávání padli s domácí Francií. Švédsko v klidu zvládlo i první kvalifikační skupinu, kde 2x vyhráli a pouze jednou remizovali se silným Bulharskem.

Italský fotbal je momentálně trochu v útlum, ať už se podíváme na dospělé, nebo na výsledky Itálie ''17'', kdy dostali bůra od Němců a Španělů. V kvalifikaci prohráli 1:4 s Dánskem, po té porazili Kypr 3:0 a kdyby Rakousku nedali gol v poslední minutě nastavení, tak ani nepostoupili.

Nabízí se tu hrát neprohra Švédska, ale mně za ten kurs stojí hrát čistou 2.

18:00 Francie ''17'' - Švýcarsko ''17'' 1 @1.55 (Chance) 4/5

Francie první utkázní zvládla, když porazila Itálii 1:0. V první kvalifikační skupině postoupila suverénně bez ztráty bodu se skóre 11:0. Myslím, že o postupujícím by se mělo rozhodnout v posledním utkání, kdy se domácí utkají se Švédskem. I proto budou chtít mít Francouzi určitě lepší skóre, než Švédi, aby jim kdyžtak stačila pouze remíza. Francie hraje doma, mají výborné individuality, věřím, že Švýcary, kteří dostali v prvním utkání lekci od Švédů dnes porazí.