PFC CSKA Sofia : PFC Montana

Dohrávka 18.kola Bulharské nejvyšší ligy se odehraje dnes 19.03.2012 v 19 hodin středoevropského času. Už podle jmen celků je zřetelné, že se jedná o soubou Davida s Goliášem, což kromě toho naznačují také kursy 1.08 - 8.50 - 34.00, dalé také to, že soccerway nemá v nabídce ani logo hostující celku.
Poslední vzájemný duel se hrál právě na hřišti Montany a skončil debklem 5:0 v režii CSKA Sofia.
CSKA Sofia je momentálně na třetí příčce: 17z. 12 - 3 - 2 35:13 39b.
PFC Montana drží momentálně příčku desátou: 17z. 4 - 5 - 8 15:29 17b.
Ovšem od prvního vzájemného duelu se toho dost změní, CSKA přes zimu prodalo důležité hráče a hned se to mírně projevilo na jejich výsledcích, když hned první zápas po pauze prohrála s Černomoretsem 0:2, poté porazila druhá nejslabší celek soutěže Kalikra "jen" 3:1. Oproti tomu Montana vstoupila po pauze do soutěže vítězně, když porazila právě Kalikra venku 3:2, poté prohrála doma s Levski 0:3. Poslední zápas před pauzou Montana hrála právě v Černomoretsu, kde prohrála stejným výsledkem jako CSKA 0:2.
CSKA Sofii v tomto zápase bude chybět mnoho hráčů: Popov (není důležitý - 2app/0g), Bolado (není důležitý - 1app/0g), Krachunov (14app/1g), Yanchev (kapitán - 15app/2g), Stoyanov (11app/1g), Trifonov (9app/0g) ... dále pak otasník visí nad momentálně nejlepším střelcem týmu Júnior Moraes (12app/7g) - spíše nenastoupí.
NAVÍC CSKA budou chybět hned tři velmi důležití hráči, kteří odešli právě před zimní pauzou: Zicu (15app/13g), Delev (13app/3g), Nelson (14app/3g).
Určitě to není žádná tutovka, jak říkají kursy, ale mě se ty kursy (ne)líbí. 34 je podle mě velmi nadohodnocené, neříkám, že to opět nemůže skončit např. 5:0, ale já to prostě vzhledem k okolnostem zkusím. Bookies dávají hostům 3% šance, a to se mi nezdá. Takový kurs má navíc jen Bet365, ostatní sázkovky jsou většinou od 15 do 20.
PFC Montana @34.00

PFC Montana 02 @7.00

PFC Montana +1.75 @1.925

Under 2.5g @2.40

VŠECHNO MALÉ VKLADY!