hockey 7.3

KHL / 14:00 / stav série 3:1
Traktor bol pred sériou jednoznačným favoritom, ved vyhral základnú časť, má lepší káder, formu.. Prvý zápas zvládli v pohode a vyhrali 3:1. Potom však doma predviedli podpriemerný výkon a Jugra trestala. Celok Chanty-Mansijsku uspel 2:5. Zápas č.3 priniesol nevídaný obrat,ked Jugra vyhrávala po 2.tretinách 6:2 a bola lepším celkom. Čeljabinsk však zapol v poslednej časti na vyššie obrátky a zápas otočil na 6:7. Štvrtý zápas taktiež nezačal pre favorita dobre,ked po 5.minútach prehrával 2:0. Avšak Traktor opäť ukázal svoju silu a zápas doviedol do víťazného konca (3:6). Prejav Jugry je viac než sympatický a ked k tomu pridáme,že v tíme nemajú výraznejšiu hviezdu naozaj klobúk dole. Myslím však,že posledné dva zápasy im na psychike nepridali ,ked oba zápasy mali rozohraté viac než sľubne a nezvládli ich. Očakávam,že Čeljabinsk doma vyhrá a ukončí sériu.
Čeljabinsk @ 1,4

Slovensko / 18:00 / stav série 0:0
V slovenskej lige začína play-off a ja som si na úvod vybral duel druhej Skalice a siedmeho Zvolena. Oba celky si vybojovali svoju pozíciu až v poslednom kole, ked Skalica uspela v Bystrici 3:4 a predbehla Slovan. Zvolen zas vyhral nad Slovanom 2:3sn a predbehol tak Bystricu vdaka vzájomným zápasom. Jasným favoritom sú Skaličania a ja verím,že uvidíme dobrý hokej no hlavne bez dohadovania výsledkov a pod. Je to predsa play-off a každý tím vie,že ide o veľa. HK 36 bude spoliehať na najväčšiu hviezdu ligy Pálffyho spolu s Školiakom, Lušňákom alebo Lakosilom. Zvolenčania nemajú v kádri hviezdu typu Pálffy no aj oni majú v kádri dobrých hráčov spomeniem napríklad Slováka, Brabenca, Juríka či Vantrobu. Záhoráci vo vzájomných zápasoch uspeli 4 zo 6 duelov. Doma vyhrali dvakrát 4:1 a 9:1 a vo Zvolene 5:0. Zvolen vyhral dve domáce stretnutia 3:1 a 4:2. Teraz očakávam dalšie víťazstvo Skalice, ktorá bude mať za sebou "plný dom" a má jasne lepší káder.
Skalica @ 1,65

Veľa šťastia !!