Znojmo - Villach

<<

Cyma

Příspěvek ned 12. úno 2012 0:12:33

Znojmo - Villach

Souboj o všechno
Obrázek Obrázek
Znojmo x Villach

Tabulka:
http://www.livesport.cz/tabulka/t4IR54Wr/0Y3MRyEg/

Systém B skupiny:
Týmy v B skupině EBEL se spolu utkají jednou doma, jednou venku, celkem každé mužstvo sehraje osm zápasů. První dva celky postupují do play-off. Bonusové body (Villach 3, Vídeň 2 a Graz 1) byly uděleny na základě pořadí týmů po základní části.

A teď už k zápasu, pokud chce Znojmo doufat v play off musí dnes zvítězit a to nejlépe v základní hrací době. Má totiž o zápas víc než-li další 3 týmy, kteří svádí boje o play off a pokud prohrají, tak cesta znojemských orlů tento rok skončí. Může to být poslední zápas sezóny, do Hostan arény tedy přijde kvalitní návštěva a bude burcovat domácí k výhře.

Forma obou klubů v play off:

Znojmo

Villach Znojmo 2:3
Znojmo Jesenice 4:1
Graz Znojmo 3:2p
Vídeň Znojmo 4:6
Znojmo Graz 4:1
Znojmo Vídeň 2:4
Jesenice Znojmo 5:4

Villach

Graz - Villach 4:0
Villach - Vienna 1:0
Jesenice - Villach 2:3
Villach - Jesenice 3:1
Vienna - Villach 4:2

Vzájemné zápasy:

Znojmo Villach 2:3pp
Villach Znojmo 5:0
Znojmo Villach 5:1
Villach Znojmo 7:0
Villach Znojmo 2:3

Bilance tedy 3:2 pro Villach, skore mluví také pro Villach, ale v základní době doma Znojmo neprohrálo
Znojmo v Play off doma podlehlo Vídni a to z důvodu, že po zápase s Grazem dostali stopku Mike Danton, který dostal stopku na jeden zápas. v Jesenici byl zpět, bohužel Orli nezvládli druhou třetinu a podlehli slabé Jesenici, která hrála poslední domácí zápas. Villach zase dokázala uspět venku právě jen v Jesenici.

Já v tuto chvíli věřím, že orli to vezmou do svých rukou a pokusí se ještě o play off zabojovat.
Vsázím jedničku v kurzu 2,25

online přenos:
http://hcorli.cz/ :-bd
<<

radim

Příspěvek ned 12. úno 2012 0:32:55

Re: Znojmo - Villach

jestli rakušáci nasadí kanadské zbraně a to těžkej důraz a přehnanou tvrdost znojmo to nevydrží,něvěřím znojmu už jenom proto že villach je rakouský tým a to tam znamená hodně,už několikrát si orli stěžovali že se proti nim nepískají tvrdé zákroky..navíc Danton je v zápasech dost neukázněný a nechá se snadno vyprovokovat a tým velice často dost oslabuje,villach si může dovolit ten "luxus" remizovat,znojmo musí nutně vyhrát a to je může srazit že se budou muset hnát dopředu...a navíc pokud vím v minulém kole se zranila zastupující jednička orlů Kacetl,takže nastoupí asi Čiliak(získanej na poslední chvíli a prakticky až trojka) který má zatím 1utkání/4,86 průměr/80% ůspěšnost
ObrázekObrázekObrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek ned 12. úno 2012 8:26:31

Ak bude chytať Čiliak dám si 2-ku.. Je to veľmi slabý golman a to predvádzal aj v slabej Nitre. Divím sa že ho Znojmo vzalo
<<

radim

Příspěvek ned 12. úno 2012 11:58:58

na 99% bude chytat Čiliak,oni ho brali v době kdy byl Landsman i Kacetl fit takže ho brali původně jako trojku
ObrázekObrázekObrázek
<<

radim

Příspěvek ned 12. úno 2012 19:47:53

tak teda zápas sem sledoval a dost mi v očích klesla úroveň rakouské ligy,no děs běs hlavně hra villachu,útočná sterilita,a jak sem říkal villachu prošlo spoustu zákroků který byly fauly,ale jinak tip ok :-bd..no a návštěva 2645 diváků mě taky celkem zklamala...
ObrázekObrázekObrázek
<<

Cyma

Příspěvek ned 12. úno 2012 20:39:18

Mno taky jsem čekal větší návštěvu, aspoň 3000 tam být mohli, co se týče kvality ligy tak je to taky jak , který zápas se povede, Znojmo to hraje s mladíky, loni jako junioři vyhráli extraligu, přešli do áčka a teď junioři klopítají na posledním místě, ale je to perspektivní tým, myslím že pro diváka Znojma zajimavější než první česká. Co se týká kvality rozodčích, rozhodně tam to klopýtá nejvíce. Jinak tip vyšel, taky jsem chtěl dopsat, že bych ještě zksuil under 5,5, kurz byl 1,91, protože šlo o všešchno, nečekal jsem hodně gólů, ale už sem to sem nedopsal. :ymhug:

Zpět na Hokej