Wolves - West Brom

<<

Neuminho

Příspěvek sob 11. úno 2012 21:18:09

Wolves - West Brom

Obrázek WOLVERHAMPTON FC - WEST BROMWICH FC Obrázek

Soutěž: Obrázek Barclays Premier League 2011/2012, 25. kolo
Datum a čas konání: 12/02/2012, 14:30
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton ( West Midlands )
Hlavní rozhodčí: Lee Stephen Mason

Tabulka:
Obrázek

Poslední vzájemné zápasy:
Obrázek

Pravděpodobné sestavy:
** Obrázek **
# Hennessey

# Ward
# Bassong
# R. Johnson
# Stearman

# Jarvis
# O'Hara
# D. Edwards
# S. Hunt

# Steven Fletcher
# K. Doyle

** Obrázek **
# Foster

# Shorey
# Olsson
# McAuley
# S. Reid

# Dorrans
# Mulumbu
# J. Morrison
# Thomas

# Odemwingie
# M.-A. Fortuné

Zranění, suspendovaní hráči + ti co si plní reprezentační povinnosti
Obrázek ----> K. L. D. Henry 21/0, M. J. Kightly 6/1

Obrázek ----> C. Brunt 19/1, Z. Gera 3/0

Můj tip na zítřek :
Neprohra hostí kurz 1.52 u Obrázek; Důvěra 8/10
Oba týmy vstřelí gol kurz 1.67 u Obrázek; Důvěra 7,5/10

%%- No s tím, že hrají oba týmy venku než doma bych až tak nesouhlasil u West Bromu tomu sice, sice tak a dávají veku o nějaký gol více, ale Wolves je na tom doma asi o 1 vstřelený gol lepe, ale i tak jsou jejich statistiky ted wolves doma - West Brom venku srovnatelné. Wolves v posledních zápasech nejdříve prohrálo doma s Aston Villou což je venku srovnatelně silný tým jako WBA, dále tvrdá porážka od prumerneho Lpoolu alespon momentálně je na tom jindy skvělý Liverpool dost prabidně a poražka 0:3 je hrozivá. Lpool dává venku prakticky stejně golu jako WBA takže ta 3 by tam asi zustala a podobně jsou na tom i co se týče obdržených golů. Jediný dobrý zápas odehrál Wolves naposledy kdy vyhrál na pude QPR 1:2 lde čehož by měli WBA porazit, ale to je jediný z výsledku Wolves, který pro ně svedčí z posledních 3 utkání a posledních 3 utkání doma, když doma tedy ještě připomenu zbytek zápasů s Chelseou 1:2, zdá se to ako hodně dobrý výsledek s týmem typu Chelsea, ale ani ta na tom není zrovna nejlepe a venku je na tom se vstřelenými goly WBA podobně ako oni , WBA sice pouští více, ale i tak by to měla být dle tohoto nejmene prohra. Pak následovali 2 domácí s AV a Lpool, ktere jsem již zminil. Co se týče strany WBA, tak ti porazili venku nejdříve Stoke 1:2 a vzhledem k tomu, že Wolves pouští více golu doma, tak je toto hodně pěkný výsledek. Poté venkovní plichta s Fulhamem 1:1 avšak ten dává více golu než Wolves, takže tiež by to melo naznačovat nejmen plichtu a poslední utkání doma se Swanseou 1:2 avšak WBA je venku silnejší a právě o ten jeden gol davjí více což taky naznačuje plichtu. Okrem posledního utkání která musím zminit z etch venkovních vubec to první tak to bylo se Spurs kde prohrálo WBA jen 1:0 a Wolves v žádnem smeru s timto celkem nemuže rovnat tudíž pro mě jasné dnes 02 což souhlasí i s posledním vzajemným utkáním na pude WBA, ktere skončilo 2:0 sice na pude WBA, ale oni jsou venku ještě lepší, prostě 02 pro mě jasná a oba gol je pro ěm taky celkem jasne Doma Wolves pouští 2 goly na zápas a venku WBA tiež skoro 2 goly na zápas a jeden vstřelený gol+ na zápas mají oba na daných pudách. Okrem zraněných hráčů na obou stranách po jednom duležitem založníkovi, avšak ani jeden z nich není žádný super striker a po jednom mene duležitem hráči oba týmy, takže tohle si myslím, že nejak vyrazně utkání neovlivní vzhledem k mým tipům, okrem duležitosti tech hráčů srovnavam dle startů z teto sezony, případne golu. Takže asi takhle, komu to připadá jako blbej duvod, tak at si to zanalyzuje dle sebe a udělá si vlastní tip, takto delám analýzy já a myslím si, že ne nejhuře, včera mi v tejto lige vyšli všechny 4 tipy čo som mal a 3 z nich jsem tu i zminil pokial by tu byl nějaký vševed všudybud, který by říkal zase neco o to, že si vymýšlím, že k0udy
Naposledy upravil Neuminho dne pon 13. úno 2012 14:19:31, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

k0udy

Příspěvek sob 11. úno 2012 21:30:36

Re: Wolves - West Brom

Takže výhra Wolves 1:0 = tutovka (*) :-h :D
<<

Neuminho

Příspěvek ned 12. úno 2012 0:01:35

:-t [-x :D

Sabine Lisicki ♥
<<

Resistent

Příspěvek ned 12. úno 2012 10:12:31

Proč myslíš :) . Vždyt West Brom to tak tak doma ukopal se Swansea a prohrál 1-2 :ympray: Za to Wolves venku dokázal vyhrát nad QPR, byl tam sice problém i v tom že Cisse dostal červenou kartu ale i tak, Wolves tlačil celý zápas :). Navíc Wolves je pořád v tabulce nad propastí a s kým jiným teda mají doma vyhrávat :) a jesi Fletcher nastoupí a vstřelí první gol tak to pak začne padat :ymhug: Já bych zkusil 1 %%- :ymparty:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Resistent

Příspěvek ned 12. úno 2012 10:14:26

k0udy píše:Takže výhra Wolves 1:0 = tutovka (*) :-h :D

\m/ \m/
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek ned 12. úno 2012 10:19:23

Resistent píše:Proč myslíš :) . Vždyt West Brom to tak tak doma ukopal se Swansea a prohrál 1-2 :ympray: Za to Wolves venku dokázal vyhrát nad QPR, byl tam sice problém i v tom že Cisse dostal červenou kartu ale i tak, Wolves tlačil celý zápas :). Navíc Wolves je pořád v tabulce nad propastí a s kým jiným teda mají doma vyhrávat :) a jesi Fletcher nastoupí a vstřelí první gol tak to pak začne padat :ymhug: Já bych zkusil 1 %%- :ymparty:

Oba mančafty hrajou lépe venku než doma je to trochu paradox ale v domácím prostředí jim asi vadí ten tlak fanoušků nebo nevim se podívej na jejich výsledky doma/venku je to jako noc a den vlci doma 3 prohry v řadě uplně stejně na tom je WBA.Venku to je jiná písnička prostě jim to vyhovuje WBA bude bodovat dneska tim jsem si jist čistou dvojku bych tu raději ale nehrál spíš neprohru pravděpodobně bude kříž ;)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek ned 12. úno 2012 16:25:40

No 1:5 :D
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek ned 12. úno 2012 17:06:58

Pěkně :ymdevil: (*)
<<

Neuminho

Příspěvek pon 13. úno 2012 14:25:03

Tak oba tipy OK a celkom aj s přehledem včera som trošku bouchl v chatu když ma tam 2 týpci začli urážet tak som ich taky poslal někam :-)) a urazil som sa a smazal som si analýzy včerejší ještě než jsem dostal 24 hodinový ban. Njn admin vás muže uražet a vy jeho ne nebo vlastně moderátor či prostě myslím hua. " At žije spravedlnost !!! :D tak to dávám zpet tu analýzu sem pač si všetky analýzy ukladam do pc a nedelal som sa s tím pre srandu králíkum. Tento zápas easy docela tip a tady jsem zkusil hned na začátku zápasu krásný kurzík, jelikož ako hráli WBA ten začátek som nechápal v prvních 30 minutách snad každe 4 minuty tutovka Odemwingie odehrál opravdu neskutečne skvelej zápas a je to rozhodně paN hráč.

https://www.chance.cz/tiket-vyhledavani ... kod=145045 tady jsem trefil ten pěkný kurzík včera, daval som to na začátku matche nevim či už za stavu 0:1, hrál jsem že i padnou 2 goly s kurzem cez 4, ale nakonec vyšel tento za který jsem radši. Pokud by to chtělo čas podání, tak to je posledních 6 čísel v tom linku tak ty tam stačí napsat.

Sabine Lisicki ♥
<<

Feedjo96

Příspěvek pon 13. úno 2012 15:48:05

:((

Zpět na Fotbal