ATP - Vina del Mar - Carlos Berlocq vs Federico del Bonis

<<

Cradle

Příspěvek pát 03. úno 2012 12:55:55

ATP - Vina del Mar - Carlos Berlocq vs Federico del Bonis

Obrázek Carlos Berlocq vs Federico del Bonis Obrázek

Povrch - Antuka/ SA Clay

Po delsi odmlce zavinene delsim cestovanim se vracim s tipy, tak verim, ze Vam budou inspiraci a i prinosem:). V provozu take jsou znovu moje webove stranky, kam davam dalsi tipy..

Tentokrat se jedna o zapas Carlose Berlocqa a Federica Del Bonise. Oba hraci jsou z Argentiny a preferuji antukovy povrch, presto u Carlose bylo videt hlavne minuly rok i velke zlepseni na ostatnich povrsich, hlavne to asi bude diky vylepsenemu podani, ktere mu driv delalo na hardech problemy a prohraval si zapasy, ale i forehand slusne vysperkoval. Federico Del Bonis je mlady hrac, ktery vstoupil na okruh ATP teprve pred par roky, zatimco o Carlosovi se da rict, ze je zkusenejsi, predevsim ma za sebou mnoho challengerovych vitezstvi, kde jinde nez na antuce. Co se tyka soucasne formy a naladeni, Carlos slusne prejel Gimeno Travera, ktery je celkem z formy, ale svoji kvalitu Carlos potvrdil na zdecimovani nebezpecneho Junquiery 6:1 a 6:0, kdy nedovolil souperi ani jediny breakball. Federico mel cestu podobnou, v prvnim kole prejel duchodce Massua, ktery startoval jen diky divoke karte a pote necekane porazil Belucciho, ktery kupil chybu za chybou. Muj tip na tento zapas je jasny, jen premyslim jeste o doplnkovem betu 2:0 pro Carlose.
Jediny vzajemny zapas meli spolu v Milane na ATP challengeru v roce 2010 a Carlos vyhral 6:3 6:2.

TIP - Carlos Berlocq - 1 + doplnkovy bet 2:0 na sety - kurz 1,36 + 2,00 u Obrázek

Good LUCK!
<<

Cradle

Příspěvek sob 04. úno 2012 20:28:41

Re: ATP - Vina del Mar - Carlos Berlocq vs Federico del Boni

Vyhra Carlose 2:0 na sety, oba tipy OK, kdo vsadil neprohloupil:)..
<<

Cradle

Příspěvek čtv 09. úno 2012 11:45:01

Re: ATP - Vina del Mar - Carlos Berlocq vs Federico del Boni

Novy tip na dnesek na mych strankach, mrzi me, ze je to jen v Anj, chtel jsem napsat recenzi i tady, ale nestihal jsem, tak se mrknete na moje stranky..ted se snazim kazdy den davat jeden, dva slusne tipy, zatim to chodi, tak se drzte dobre linie:))

Zpět na Tenis