1.2. - čr první liga

<<

radim

Příspěvek úte 31. led 2012 22:08:32

1.2. - čr první liga

1.2.

Obrázek HC Dukla Jihlava - Obrázek IHC Komtern Písek 17:30
dukla je nyná celkově na čtvtém místě,doma mají 22( 16- 0- 0- 2- 4) 81 : 46 50 bodů,Dukla prožívá prožívá v posledních zápasech pořádné trápení,tým v jednu chvíli prohrál pět zápasů za sebou a podávali hrozné výkony,potom se trochu zvedli když prohráli doma až po prodloužení s Olomoucí a porazili doma Beroun a Šumperk,nybyli to nejsilnější soupeři a Jihlava si body těžce vydřela,poté potvrdila že venku je to velká bída a prohráli v Kadani a naposled v derby těsně s Třebíčí,mezitím doma porazili velice těsně Litoměřice 2:1.V posledních zápasech se hra Jihlavy dost zlepšovala když mají spoustu šancí ale neproměňují je.Tým je komplet a doma by měli potvrdit že aspoň tam se jim ještě daří...Jejich soupeř je sice v poslední době dobře rozjetý Písek který je nyní na 7.místě,venku mají 22( 6- 2- 0- 2- 12) 43 : 66 24 bodů.Týmu se v posledních zápasech nezvykle daří kdy nyní vyhráli pět zápasů za sebou,v této serii si připsali třeba cené skalpy Ústí Hradce a Olomouce.Forma tedy skvělá až zarážející.Venku je tým teoreticky o něco slabší kdy nemají v průměru ani dva vstřelené goly a naopak v průměru 3 goly inkasované.Doufám že tým do jihlavy přijede povzbuzen výhrami a bude chtít hrát hokej a tvořit hru,to Jihlavě bude maximálně vyhovovat.V letošních vzájemných zápasech zatím dukla třikrát vyhrála.

výhra domácích @ 1,5 Obrázek

Obrázek HC Stadion Litoměřice - ObrázekSalith Šumperk 18:00
domácí jsou nyní na 10.místě,doma mají 22( 10- 3- 0- 1- 8) 71 : 70 37 bodů,tým hraje v posledních zápasech dost nevýrazně i když oproti svému nadcházejícímu soupeři má mnohem lepší formu. Třináct získaných bodů Litoměřic proti pohým třem, které přibyly na konto Šumperku, hovoří jasně(od vánoc). Tým trenéra Kučery se díky tomuto slabému bodovému zisku propadl na předposlední třináctou pozici, ačkoliv měl v průběhu sezóny šance na pozice zajíšťující play-off. Nyní je však na 13.místě,venku mají 22( 1- 3- 0- 1- 17) 51 : 106 10 bodů.Hosté se mohou pochluhit nejhorší bilancí venku a druhou nejhorší obranou vůbec.Doma hrají jakštakš dobře ale venku je to hrůza.Domácí se jistě ještě chtějí pokusit o play off a proti Šumperku by to měla být pro ně povinost.

výhra domácích @ 1,65 Obrázek

Obrázek Sportovní klub Kadaň - Obrázek SK Horácká Slavia Třebíč 18:00
oba týmy nyní mají dobrou formu a sbírají pěkně výhry,kadaň v posledním zápase sice prohrála ale předtím měla 8 výher v kuse,to j poslalo na 9.místo a na osmý Brod ztrácí nyní jen tři body,doma mají 22( 13- 0- 0- 2- 7) 66 : 52 41 bodů,tým hlavně v domácích zápasech předváděl výborný hokej a golman Zázvorka exceloval,tým porazil třeba Jihlavu Olomouc Hradec,v posledních zápase sice prohráli v Litoměřicích ale velice těsně 3:2.Kadaň má Třebíči co vracet v posledních dvou zápasech se Kadani totiž nepodařilo vstřelit Třebíči ani branku. A právě tento zápas by mohl domácí tým nakopnout k dobrým výkonům i v dalších kolech, kde se bude lámat chleba.Doma se jim začlo dost dařit a rozmlsali publikum které je přijde podpořit ve velkém počtu...I hosté mají dobrou serii kdy poslední tři zápasy vyhráli,v posledních dvou dokonce neinkasovali branku,porazili Jihlavu a Beroun 2:0,Olomouc 5:3.Tým hraje nyní maximálně defenzivně a tak bude podle mě vypadat i toto utkání a viděl bych tu i under.Tým je nyní na 11.místě,venku mají 22( 3- 2- 0- 5- 12) 44 : 73 18 bodů.Venku nehrají moc dobře s rozjetou Kadaní budou mít problém,Kadaň ještě aspoň o něco hraje.

výhra domácích @ 1,8 Obrázek
under 5,5 @ 1,71 Obrázek

další dost zajímavé utkání je Obrázek Hradec - Obrázek Chomutov,nevím jak je to tam přesně ale z Hradce teď myslím měli odejít dva útočníci do Zlína,tým stejně nehraje v úplně optimální formě a Chomutov naopak hraje ve velké pohodě a za kurz 1,7 Obrázek se to myslím vyplatí zkusit.

tohle je na jeden tiket moc zápasů,snadse tovede nějak poskládat,asi bych zkusil Kadaň a Litoměřice na jedn,Jihlavu a Chomutov na druhej %%-
Naposledy upravil radim dne stř 01. úno 2012 18:52:34, celkově upraveno 1
ObrázekObrázekObrázek
<<

lulda

Příspěvek stř 01. úno 2012 12:59:46

Re: 1.2. - čr první liga

Jihlavu za tak malý kurz bych si nevsadil, ale je to jen můj pocit. Co bych ale nevsadil a mám kromě pocitu i něčím podloženo je Kadaň. Sice je rozjetá, ale Chomutov si z ní teď stáhnul bez náhrady tři útočníky (Fiala, Heřman, Diviš).

Navíc z Popradu jde do Chomutova i Duba, takže co bych určitě vsadil je Chomutov, sic i Hradec má posily z Třince, ale z nich dnes nastoupí asi jen Marosz... takže za mne Kadaň ne, Chomutov ano :)
<<

radim

Příspěvek stř 01. úno 2012 14:25:45

s tou kadaní pravda,tři odchází,i tak myslím že to vybojují a navíc teda bude podle mě úpolně nejjstější ten under,třebíč hraje v útoku mizerně,kor venku...a stejně tak spoléhám že to dukla doma umlátí,nebude to hezkej hokej ale myslíém že díky přesilovkám to domácí uhrají
ObrázekObrázekObrázek
<<

Frick

Příspěvek stř 01. úno 2012 16:28:49

Litoměřice - Šumperk
Středa 18:00
Šumperk je venku zcela zoufalý a navíc se mu ani celkově nedaří - i doma prohrál za poslední měsíc s Pískem či Benátkami. Jedinný bodový zisk v lednu zaznamenal za výhru 6:2 nad Rebelem H. Brod. Litoměřice, jejich dnešní soupeř, na tom sice není úplně nejlépe, když slušné výsledky jsou střídány špatnými, nicméně jak říkám - Šumperk je venku skutečně tragický a toho by měl Stadion využít.
TIP: 1 @ 1,68 (Betclic) 6/10
Obrázek Obrázek
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek stř 01. úno 2012 16:49:55

tak jsem dal Litoměřice a Šumperk, gl i vám %%-
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek stř 01. úno 2012 19:14:45

ten Chomutov sú dobré ciciny.. [-(
<<

Neuminho

Příspěvek stř 01. úno 2012 19:26:15

Mi povídej uplný nýmandi, já, že jasnačka ještě mam DNB Chomutov pro jistotu no po dlouhé době zkusím 1. českou ligu a taková katastrofa.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

radim

Příspěvek stř 01. úno 2012 19:36:35

HC Dukla Jihlava - IHC Komtern Písek..4:0..OK

HC Stadion Litoměřice - Salith Šumperk...4:4..KO

Sportovní klub Kadaň - SK Horácká Slavia Třebíč..tip..2:4..KO
Sportovní klub Kadaň - SK Horácká Slavia Třebíč..under..KO

výsledky jak blázen,a celou dobu to vypadalo jako ok vše a na poslední chvíli tohle... :-q

no ten chomutov to je děs..by mě zajímalo jestli chytá Duba,mě totiž v tom Popradu nepřišel nějak extra dobrej,prostě průměr,nebral bych ho jako hvězdnou posilu,nevím proč vedení do týmu zasahuje když teď tak šlapali..
Naposledy upravil radim dne stř 01. úno 2012 20:14:01, celkově upraveno 1
ObrázekObrázekObrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek stř 01. úno 2012 19:41:08

Duba striedal po 1.tretine za stavu 3-1
radim píše:HC Dukla Jihlava - IHC Komtern Písek..4:0..OK

HC Stadion Litoměřice - Salith Šumperk...

Sportovní klub Kadaň - SK Horácká Slavia Třebíč..tip..
Sportovní klub Kadaň - SK Horácká Slavia Třebíč..under..

no ten chomutov to je děs..by mě zajímalo jestli chytá Duba,mě totiž v tom Popradu nepřišel nějak extra dobrej,prostě průměr,nebral bych ho jako hvězdnou posilu,nevím proč vedení do týmu zasahuje když teď tak šlapali..
<<

Frick

Příspěvek stř 01. úno 2012 20:23:46

Ta první liga je děs, bohužel. :-q

Litoměřice měly v závěru dvě vyloučení a Šumperk to 2x potrestal.
Obrázek Obrázek
<<

Ludek106618

Příspěvek stř 01. úno 2012 21:38:53

Na Hradci jsme byl osobně a Chomutov nehrál vůbec nic,fatální chyby v rozehrávce ve vlastním obranném pásmu dokázal Hradec potrestat.Dubu v brance Pirátů vydržel prní třetinu,po třech golech utekl z branky.
<<

QuikSilver

Příspěvek stř 01. úno 2012 22:21:55

Kvalitní analýza KO ty seš ale skvělej tiper :-bd :-bd :-bd =)) =)) =)) =))
<<

radim

Příspěvek stř 01. úno 2012 22:26:57

QuikSilver píše:Kvalitní analýza KO ty seš ale skvělej tiper :-bd :-bd :-bd =)) =)) =)) =))

věnuj se jokeritu bobánku =)) =)) někdo ti napíše k tvojí analýze proti názor a ty to neuneseš a hned se pokoušíš o něco?ty seš šašík :) přidej sem ještě nějakej komentář ať mě pobavíš =))
ObrázekObrázekObrázek
<<

QuikSilver

Příspěvek stř 01. úno 2012 22:33:55

radim píše:
QuikSilver píše:Kvalitní analýza KO ty seš ale skvělej tiper :-bd :-bd :-bd =)) =)) =)) =))

věnuj se jokeritu bobánku =)) =)) někdo ti napíše k tvojí analýze proti názor a ty to neuneseš a hned se pokoušíš o něco?ty seš šašík :) přidej sem ještě nějakej komentář ať mě pobavíš =))

Já tvůj názor beru a respektuju ale ty se tady vytahuješ jak umíš dělat analýzy a ostatním kritizuješ a většina tipů seš KO tak nevím co ti na to říct ! =)) =))
<<

radim

Příspěvek stř 01. úno 2012 22:36:23

QuikSilver píše:
radim píše:

Já tvůj názor beru a respektuju ale ty se tady vytahuješ jak umíš dělat analýzy a ostatním kritizuješ a většina tipů seš KO tak nevím co ti na to říct ! =)) =))

a co je za kritiku když sem ti tam napsal že si nemyslím že by byl tým z formy když poslední zápasy jen boduje??..tohle je KO a jinak myslíš že vše je KO? :)) tak jo =p~
ObrázekObrázekObrázek

Zpět na Hokej