Záhřeb: Potito Starace - Lukáš Lacko
30.1. 11:00
Starace, jakožto Ital, vyrůstal na antuce, kde taky drtivou část sezony hraje, proto je pro něj zimní část sezony tak trochu "za trest".

Lukáš Lacko @ 1.68

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Potito Starace - Lukáš Lacko
30.1. 11:00 Starace, jakožto Ital, vyrůstal na antuce, kde taky drtivou část sezony hraje, proto je pro něj zimní část sezony tak trochu "za trest". ![]() Lukáš Lacko @ 1.68 ![]() Re: Záhřeb: Potito Starace - Lukáš Lacko
Že by drop z 1.50 http://www.oddsportal.com/tennis/croati ... ome-away;2 ... u Bwinu už je jen 1,30, prostě drop Naposledy upravil Feedjo96 dne ned 29. led 2012 13:27:14, celkově upraveno 1
Re: Záhřeb: Potito Starace - Lukáš Lacko
je, takovej ústřel vypsal včera jen bwin, jinak všichni maj lajnu takhle nízko Re: Záhřeb: Potito Starace - Lukáš Lacko
tady se člověk nemůže podivit ničemu asi viď,jak říkám ještě že tě tu máme Feedjo
![]() ![]() ![]() Re: Záhřeb: Potito Starace - Lukáš Lacko
1) Tak když tam ten kurs je, tak je to asi možné.
2) Jen jsem ti vysvětlil, že se jednalo o drop, nic víc, nic míň, jen na to, na co jsi se ptal. Re: Záhřeb: Potito Starace - Lukáš Lacko
tak mě to asi napadlo ne?je mi jasný že si to confused nevycucal z prstu,jen sem se podivil,nic víc nic míň..ale ok
![]() ![]() ![]() Re: Záhřeb: Potito Starace - Lukáš Lacko
tak se nehádejte, prostě to droplo, dalo se to čekat.
![]()
• Stránka 1 z 1