|
|
Prostě pokec jen tak - o čemkoli
úte 17. led 2012 0:25:24 od Pelda
Dianacek píše:Pelda píše:* Swansea bylo naké velké překvapení ? Projdi si zahraniční fora, celej svet sázel na Swensea, kursy dropovali
A to je jedna z věcí, o které tady mluvíme. Proč bych se musel dívat na zahraniční fora, tohle by snad měl umět placený web, jako je leaguespy, ne? Takže pokud chci opravdu zajímavé info, stejně musim project zahraniční weby...
LeagueSpy ti dodal informace, to co vsadíš je na tobě. O zahr. forech jsem mluvil jen protože dělá překvapenýho že jsem jedinej na svete co to vsadil. LeagueSpy neumí za tebe sázet. http://leaguespy.com/preview.php?id=2013&mylang=cs Koukni - Vsadil by si na Arsenal podle tohodle infa a podle jejich poslední formy a toho že Swensea je v plné síle ? Napadlo mě jedno zajimavé přirovnání: Představ si, že jsi ředitel (což defakto jsi svého sázení) a jako ředitel musíš rozhodovat o důležitých vecech (jako sázkař co vsadíš) ale aby si mohl rozhodovat o techto věcech musíš mít k tomu podklady, napříkladaby si podepsal fakturu musíš si ji vyhotovit (tak jako aby si zvolil co vsadíš) Ale jelikož si ředitel a máš na rozhodování pno vecí tak nemáš čas na to aby sis veškere podklady chystal sám (tak jako jsi sázkař a nemáš čas na to aby sis vešekere info hledal sám) tak si najmeš sekretářku, která tuhle práci za tebe udělá sama a ty jen podepíšeš fakutury nebo je nepodepíšeš. Pokud jsi ředitel maličký firmy tak sekretářku nepotřebuješ (Jestli sázíš pro radost) ale jestli podnikání a řízení firmy bereš vážně (sázení) ta si sekretářku zaplatíš. no a LeagueSpy je taková tvoje sekretářka (akorát že ji nemužeš šu***)
Swansea byla v plné síle a Arsenal měl pár marodů, ale i tak kvalita hráčů byla na straně gunners. A nebo nebyla? Toť otázka. Právě proto by bylo fajn, aby preview obsahovala nějaké zhodnocení jednotlivých hráčů nebo celé předpokládané 11. Stačila by třeba cena hráčů nebo vypsání důležitých atributů. A nějaké číselné ohodnocení formy z posledních zápasů by taky nebylo od věci. Když už v tom jsem, tak napíšu pár připomínek Další věcí jsou kurzy. Proč web neobsahuje kurzovou nabídku jednotlivých sázkovek a pohyb kurzů? Na levé straně vidím Australskou ligu. Ale kde je liga mistrů, evropské poháry, kvalifikace na ME? Jak bude vypadat web během ME? Nějaké krátké info o týmech by taky nebylo k zahození. Tím myslím třeba reálnou předpověd týmu na celkové umístění...Předzápasové a pozápasové rozhovory by taky nebyly špatný. Linky na zápasy - nevím, jak je to v souladu s právem, ale kopie zápasů se dá najít na netu v přímym přenose, bylo by fajn, aby na zápasy LS odkazoval. Zhodnocení lig, kolik padne v průměru branek na zápas, zhodnocení v % kdy vyhrávají domácí, remíza a nebo výhra hostů Statistiky pro live sázení. Statisticky napsáno, kdy týmy nejčastěji skórují. Stejně tak statistiky pro sázkaře, co sází half time/full time. A dalších x věcí, tohle je jen co mě ted napadlo.. Už jsem psal, nemam zaplacený přístup, proto nevím, jak to ve skutečnosti je.
úte 17. led 2012 0:33:42 od pacient
to bys chtěl až moc to by pak nestálo 500 na měsíc ale rovný litr
úte 17. led 2012 2:12:22 od Dianacek
k0udy píše:Dianacek: Mě se jedná spíše o to, že ted tady strašně tvrdíš jak nic z toho nebylo jistý uplně jsi pán jak jsi všechno rozepsal, ale tohle po zápase můžu napsat o jakémkoliv zápase, nebo mi chceš říct že ty jsi čekal že doma Manchester prohraje s Blackburnem? Tak proč sis to nevsadil? Vážně miluju takové dementy co si hrajou na hrdiny po zápasech..
Nic si nepochopil. S prominutím - Dej si facku.
úte 17. led 2012 2:30:59 od Dianacek
Pelda : Swansea byla v plné síle a Arsenal měl pár marodů, ale i tak kvalita hráčů byla na straně gunners. A nebo nebyla? Toť otázka. Právě proto by bylo fajn, aby preview obsahovala nějaké zhodnocení jednotlivých hráčů nebo celé předpokládané 11. Stačila by třeba cena hráčů nebo vypsání důležitých atributů. A nějaké číselné ohodnocení formy z posledních zápasů by taky nebylo od věci.
Papírová kvalita nic neznamená. Jak by si chtěl jinak hodnotit hráče ? Hodnocení hráčů tam v LeagueSpy je. Viz :  K čemu Ti bude cena hráče ? Takže když uvidíš tým s menší celkovou cenou hráčů, tak na nej nevsadíš ? Myslím, že to by bylo zbytečné... Jsou hráči, který mají velkou cenu ale hrajou tužku a naopak. Další věcí jsou kurzy. Proč web neobsahuje kurzovou nabídku jednotlivých sázkovek a pohyb kurzů?
To netuším to je asi otázka pro Petra, ale není problém se otevřít vedle okno s oddsportal.com Na levé straně vidím Australskou ligu. Ale kde je liga mistrů, evropské poháry, kvalifikace na ME? Jak bude vypadat web během ME?
Liga Mistrů, Evropská liga prý bude. K čemu chceš kvalifikaci ME, když už je dávno odehraná ? ME bude asi určitě. - Kód:
Nějaké krátké info o týmech by taky nebylo k zahození. Tím myslím třeba reálnou předpověd týmu na celkové umístění...Předzápasové a pozápasové rozhovory by taky nebyly špatný.
S tema rozhovorama máš pravdu, ale jak to chceš pořešit multijazyčně ? To kdyby se měloo překládat do každého jazyka zvlášt, tak ten servis by asi stál mnoho násobně asi víc. - Kód:
Linky na zápasy - nevím, jak je to v souladu s právem, ale kopie zápasů se dá najít na netu v přímym přenose, bylo by fajn, aby na zápasy LS odkazoval.
To se strašně mění, nekdy fungují nekdy ne. Není to zbytečnost do preview? Když chceš sledovat naky stream, bež na wiziwig.com tam najdeš vše. Zhodnocení lig, kolik padne v průměru branek na zápas, zhodnocení v % kdy vyhrávají domácí, remíza a nebo výhra hostů
Výbornej argument ! Taky bych to uvítal Statistiky pro live sázení. Statisticky napsáno, kdy týmy nejčastěji skórují. Stejně tak statistiky pro sázkaře, co sází half time/full time.
Opět zajimavá vec Myslím, že Petr si tvoje připomínky přečte a určite si něco veme. Myslím, že takových jako ty je třeba více. Kontruktivní kritika je důležitá.
úte 17. led 2012 12:18:37 od Pelda
Já se pokusim trošku nastínit, jak bych si představoval to hodnocení týmů a hráčů: V tuhle chvíli, když rozkliknu tým, tak vidím základní info o stadionu, současnou formu a soupisku. Ale hrozně mi tam chybí celkové zhodnocení týmu, podle čeho bych si udělal představu o jeho teoretické síle. Samozřejmě to neni prvek, kterej by byl nějak zásadní, ale i podle toho se dá hodně předpovědět. U týmu, kterej se plácá ve středu tabulky a má za sebou špatnou zápasovou šňůru, ale má nejlíp cenově hodnocený hráče, se dá předpokládat, že se výkony brzo změní a tým pujde nahoru. Určitě je dobře, že web má to třípoložkový značení důležitosti hráče. Ale podle čeho se to vyhodnocuje? Podle nějakého celkového náhledu nebo podle poslední formy? Chybí mi tam rating z posledních zápasů. Příklad - Chybí klíčový hráč? ano, ale jelikož z posledních 3 zápasů má podprůměrný hodnocení, tak to nemusí být zas takový problém. Naopak, zaskočí ho 18ti letej kluk, kterej sice nemá takovou důležitost, ale v posledních zápasech předváděl slušné výkony i proti silným klubům. Základní atributy by taky neuškodily. Alespon u hráčů těch top lig. Taky by se mohli přidat proporce hráče. Výšku, váhu, věk. Zase, neni to nic převratnýho, ale vytváří to dojem ucelenosti a hned to vypadá líp. Nehledě na to, že několik profi sázkařů kouká i na tohle. Třeba když v útoku nastoupí dvoumetrovej kolohnát proti menším obráncům.Informační servis by prostě měl poskytovat i tohle. Ach jo, připadam si jak Franta Straka ve studiu, když se snaží něco vysvětlit a máchá rukama na všechny strany  .
úte 17. led 2012 13:19:58 od balbe
Můžeš mít informace jaké chceš a placený web jaký chceš ale stejně nebudeš mít to co potřebuješ .Důležité informace k zápasu má pouze spolupracovníci klubu , majitel trenér a hráči možná ještě zaměstnanci klubu a pokud neznáš nikoho z nich tak ti stejně nepomůže ani 10 placených webu .To jsou všechno pouze jen dohady a spekulace jak to asi bude a pokud klub nic nevypustí ven tak se taky nic ven nedostane pokud tedy neznáš dost důležité lidi v klubu .
úte 17. led 2012 15:51:29 od orim72
Dianacek, pěkně jsi se do toho zamotal. Předpokládal jsem, že nepochopíš pointu mého stručného textu. Jde o to, že někdy jsou Ti statistiky k úplnému hov.nu. Nehledě na to, že v poslední době se s podivnými výsledky roztrhl pytel! Tudíž, není důvod, proč platit za web. A ještě něco. Pamatují, když kurzy počítali na kalkulačce. To teprve sázkovky začínaly. To ale Ty zřejmě nemůžeš pamatovat... Stačila mi nabídka a brožurka, kde byly tabulky. A vyhrávalo se více než-li teď. Ono, příliš sofistikovaností někdy udělá více škody než užitku.
orim72
úte 17. led 2012 15:56:00 od Petr Jeník
orim72: zamotal jsi se do toho ty. Cituju tě: Pro mne je to tuctový web. Takových je na netu mraky a zdarma. Zatím mám mozek...
Nejřív píšeš, že znáš mraky takových webů (a tedy jen nejspšíš využíváš), a teď píšeš, že jsou k ničemu. O tom se ale přít nechci. Chci vidět ty "mraky" webů, které nabízejí totéž a hlavně zdarma. Zatím nikdo, kdo něco takového napsal, nebyl schopný ukázat ani jeden web, který by nabízel služby podobné LeagueSpy a navíc zdarma. Tak se pochlap.
úte 17. led 2012 18:06:19 od Dianacek
orim72 píše:Dianacek, pěkně jsi se do toho zamotal. Předpokládal jsem, že nepochopíš pointu mého stručného textu. Jde o to, že někdy jsou Ti statistiky k úplnému hov.nu. Nehledě na to, že v poslední době se s podivnými výsledky roztrhl pytel! Tudíž, není důvod, proč platit za web. A ještě něco. Pamatují, když kurzy počítali na kalkulačce. To teprve sázkovky začínaly. To ale Ty zřejmě nemůžeš pamatovat... Stačila mi nabídka a brožurka, kde byly tabulky. A vyhrávalo se více než-li teď. Ono, příliš sofistikovaností někdy udělá více škody než užitku.
Nebude to tím, že bookies pokročili smerem vpřed a kursy nemají už takovou hodnotu jako dříve ? To víš že to tak je, myslím, že jsi objevil ameriku. Důležitá vec, že statistiky byli i dřív, ted se pokročilo s informacemi, takže statistiky ti mužou být k hovnu, informace už ale ne. Jinak, důvod proč si platit naký servis i neplatit poznáš až ti teprve přinese výsledky, a jelikož ten servis nemáš tak nemužeš vedet, jeslti ti ty výsledky přinese nebo nepřinese... Logický vid ? Ale, když ty nepotřebuješ žádný servis , který ti pomuže k sázení, tak si žádnej neplat, nikdo te do toho nenutí...jen by si měl přestat psát negativa takových servisu, když si žádnej nevyzkoušel...
úte 17. led 2012 18:54:04 od pacient
A Dianacek tím chceš jako říct že ti co jsou v mínuse tak používají free servry a borci co se tím živý jako Dianacek tak používají placený servis a drží se hesla čím dražší tím lepší a Hanák jak slyší jméno borce Dianacek tak se začne třepat o svojí živnost že Dianacek obírá chudáka Hanáka z fortuny která díky Dianacekovy přijde na buben protože používá placený web .
úte 17. led 2012 19:02:57 od Dianacek
pacient píše:A Dianacek tím chceš jako říct že ti co jsou v mínuse tak používají free servry a borci co se tím živý jako Dianacek tak používají placený servis a drží se hesla čím dražší tím lepší a Hanák jak slyší jméno borce Dianacek tak se začne třepat o svojí živnost že Dianacek obírá chudáka Hanáka z fortuny která díky Dianacekovy přijde na buben protože používá placený web . 
seš tak málo chápavej, nebo to jen ze sebe děláš ? Copak já sem něco takového řekl ? Nikdo nikoho nenutí si něco kupovat...ale proč někdo haní servis, kterej nezkusil ? Nikdo Ti nezaručí že budeš vyhrávat. Servis Ti zaručí, že budeš mít čerstvé informace a nebudeš je muset hledat... Když si maturoval taky sis koupil Literaturu v kostce ne ? Nebo ses to radši učil ze sáhodlouhých skript a hledal je ze všech zdrojů? Vubec to už neřešte. LeagueSpy prostě není pro každého...Komu pomuže koupí si ho, kdo si myslí, že nepomuže nekoupí...víc dál bych to nerozvíjel...
úte 17. led 2012 20:49:07 od Tomas 78
Kluci zbytečně se tu dohadujete. Nějaká před zápasová sestavy jsou dobré, ale stejně se trenér rozhodne těsně před zápasem a podle mích zkušeností se jim nedá věřit. A kdo sází za velké peníze tak sází jen několik lig. a tyto zápasy sleduje a ví kdo a jak v daném týmu hraje a co znamená když určitý hráč je zraněný. Nic vezlém, když jsem rozkliknul jeden free moc mě to nezaujalo zápasy odehrané venku doma vzájemné zápasy a formu posledních deseti zápasů to je na liga.cz a na sázkovce přímo na betu 365 je rozmezí v kolikáté minutě dávají nejčastěji branku v kterém poločase kolik zápasů skončilo undr over a jiné. Co tu vidím navíc jsou zranění, ale jeden hráč není u plně velkým oslabením pro tím jen u některých vy jímek van Persie by byl velkým oslabení pro Arsenal, ale toho by byli plné noviny a pak je oslabením pro tým když se zraní dva obránci ze základu příklad Newcastl pak šel formou dolů, a počasí na internetu v daném městě se dá jednoduše zjistit.
Jinak já vsadil Swansae sice neprohru. Protože to sleduji a vím že Swansea je doma velmi silná a zatím doma je jednou prohráli a to z Manch. city. Jinak týden před zápasem byl kurs 5.5 na Swansea.
Na závěr mě LeageSpy tak úžasný nepřipadá.
stř 18. led 2012 6:23:29 od Petr Jeník
Končím tuhle debatu o ničem. V ČR prostě LeagueSpy úspěch nemá a mít nebude, protože tady lidi prostě za kvalitní servis platit neumí. Jako první argument vždy přijde to, že všechny informace které nabízí LeagueSpy se dají najít na "spoustě místech zdarma". Když se logicky zeptám kde, tak místo odpovědí vždy přijdou jen reakce, že ten servis nikdo nepotřebuje. Zatím nikdo nedokázal ukázat ani jednu stránku, která by se byť jen trochu podobala co do rozsahu a kvality služeb LeagueSpy. A proč? Protože taková prostě není. Kdyby bylo LeagueSpy zdarma, využívali by to všichni. Protože se ale platí, najdou se lidi, kteří prostě jen remcají. Závist, zášť, nějaký komplex, málo peněz......? Nevím čím to je, že Češi jsou takový. Na světových fórech či fórech polských, německých, italských, tureckých.... tam problém není. Všichni si LeagueSpy vychvalují a doporučují jeho předplacení ostatním. Jen tady je to takováhle divočina.
Téma zamykám, protože dohadování se na této úrovni nemám zapotřebí.
Zpět na Volný pokec